22

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ПСИХОПАТИ

21

123456

преди 4 години

това е достатачно да върнат смъртното наказание в Бг за да може на пичове като тези да не им минават излишни мисли....Иначе много тъпо тия двамата не вярвам това да им е динственото убиство....

20

Наблюдател

преди 4 години

На Шляпашки да му шляпнат 200 години затвор и да си ги поделят с Ненчев , пък в затвора ще имат много време да се разберат кой е инициатора. Бих им дал и по още 3 г. само за физиономия.

19

глупав и завистлив

преди 4 години

До Вескодушо завистлива, знаеш ли колко взема един треньор по спорт на час? 50 лева за най-долните нива. Треньор от ранга на Атанасов не вярвам да е падал под 100 долара на час. Ха сега сметни. 16 000 зелени месечно при благите африкански цени, или българските преди 15 години. Тоя си е живял като цар и пак е спестявал по десетина хилки в зелено на месец. При условие, че двустаен в София до преди 15 г беше трийсетина хиляди долара- могъл е да си купува по два-три на година

18

Аззз

преди 4 години

Съжаляват, че са ги хванали, а дори не са намерили парите. Алчност и тъпотия - неочаквано лоша комбинация.

17

бсп

преди 4 години

Няма страшно следователи като нинова и манолова ще ги отърват за да се издигнат във власта.

16

Веско

преди 4 години

А някой да се е замислял защо този човек е имал 6 ,7 апарт.в софия?От работата му като тренер ли?едва ли.а ако ц.цв.го гръмнат,пак ли ще ви е жал за него?.Така че,живота има две страни на монетата.зависи кой как го разбира.

15

Анонимен

преди 4 години

Смешна статия ,и смешно решение на съда...Тези трябва да са в затвора до края на дните си...Никаква пощада.,,

14

Анонимен

преди 4 години

Не е уточнена вината на всеки и трябва да бъдат пуснати, за да не стане съдебна грешка. Така реши съдът за "Операция респект".

13

Анонимен

преди 4 години

Съжалявали. Защо всички започват да съжаляват, след като ги хванат? Как па един не съжали, преди да го хванат и не се предаде сам.

12

Ристу

преди 4 години

Човек се познава по отношението му към животните. Тези двамата са пощадили кучето на убитите. Следователно те са добри хора. Пуснете ги.

11

пери

преди 4 години

В затвора до живот. И без обяснения.

10

kirasirrav

преди 4 години

изглежда че и други неща им тежат на съвестта, май ще ги разследват и за други убийства и схеми

9

.

преди 4 години

Кой бил инициатор, кой финалист, какво значениеима, нали двамата са ги убили,нарязали и т.н. и двамата са за стол или отрова във вените, крайно време е !

8

Анонимен

преди 4 години

Сега остава да видим с каква присъда ще излезне кривораздавателната ни система. Вероятно ще се признаят за виновни и ще отнесат по-малкото нааказание както винаги. Вече видяхме няколки изверга да действат по този начин. Вероятно ще им дадат 30 години, а ще излежат 15, ако са послушни и работят по-малко и накрая след има няма 10-12 години ще излезнат да накълцат някой друг.

7

анонимен

преди 4 години

ДА БЪДАТ ЗАТВОРЕНИ В ЗАВЕДЕНИЕ ЗА ПСИХИЧНОБОЛНИ.НОРМАНИ ХОРА НЕ МОГАТ ДА НАПРАЯТ ТОВА.НЯМА ОПРАВДАНИЕ ЗА ТАЗИ ПОСТЪПКА.НО, КАКТО ИЗГЛЕЖДА , СКОРОМОЖЕМ ДА СИ КАЖЕМ ЗДРАСТИ НА УЛИЦАТА С ТЯХ.ТАКОВА ПРАВОСЪДИЕ ИМАМЕ.МАЙ И ДВЕТЕ ГРУПИ ИМАТ ЕДНАКВА ПСИХИКА.

6

Анонимен

преди 4 години

Чудовищата явно изглеждат съвсем нормално, не са с люспи, рога и огромни зъби!Ужасното е, че ходят сред нас!

5

Анонимен

преди 4 години

Като гледам, ако си сменят дрехите с охраняващите ги полицаи- не можеш да различиш кой кой е..

4

Анонимен

преди 4 години

Що за нервна система трябва да имаш, за да накълцаш някой с брадва, да го подредиш в бидон като кисело зеле и да идеш да си пиеш ракията.Много масови убийци психопати са го правили, но излиза, че и на пръв поглед нормални хора са способни....при това не сме във война, където човек свиква с какви ли не гледки.

3

ННС

преди 4 години

Съжаляват ли...просто съжаляват,че ги хванаха! *** и убийци с такава ценностна система не изпитват такива човешки чувства!