15

внимание

преди 4 години

приложението е написано от хакерите от тад груп тад груп ще ви отговорят вместо нап

14

Много мрънкате

преди 4 години

А ,не. Това е личен ангажимент... отпуската. Не можешш да я прекъснеш...най-вече в такива случаиА като получих отговор SMS , че личните ми данни са компроментирани...некак си ми стана по -приятничко. Спрех да се притеснявам. ...а сега какво правим?Казаха , че нямало нужда да си подменяме личните карти...А за това удоволствие , че ми компроментирахте данните не трябвали да ми подмените личната карта за ваши разноски

13

boby

преди 4 години

Ми хубаво, аз това си го знаех - че са ми изтекли и лична карта и т.н. Въпроса е какво прайм ся? Нещо оставка на онази с наложителната отпуска няма ли да има?

12

цензуриран-емигрант

преди 4 години

Ами ние, които по някакъв начин сме се сдобили със суровите бази данни т.е. преди експорта в CSV и виждаме черно на бяло, че фигурираме в няколко таблици с ЕГН адрес и прочие вкл. и на нвкои хора и данните за лична карта, данни от НОИ и НЗОК и на които пускайки SMS са ни "успокоили" че няма проблем, а сега в сайта излизаме, но отновп не всички данни какво е изтекло?! Кажете ни как да ви вярваме, бе ГЕРБ-ерасти нагли?! Кажете ми в и в АПИ защо назначавате АйТи-та без конкурс и ценз?!?

11

iceblast88

преди 4 години

До Ф.С.В.При 4 милиона и нещо изтекли данни, шанса точно твойте да не са изтекли е едно към 4 и нещо милиона. По вероятно е да удариш 6-ца от тотото няколко пъти подред! Излъгали са те най най нагло!

10

Ф.С.В.

преди 4 години

Когато пуснах СМС преди време - и чаках близо час за отговор от НАП- ми беше пратен такъв СМС- НЯМА неправомерно разкрити лични данни- И така аз се успокоих- ако се окаже че те НАП са ме излъгали? какво правим? Значи трябва да ги съдя за лъжа и то документирана (в оператора) (между другото очаквах точно такъв СМС защото НАП просто лъжеха до безкрай !!!

9

iceblast88

преди 4 години

Само в България ти искат личните данни за да ти кажат какви твой лични данни са изтекли от НАП, хахахах. Скоро ще искат и кръвна група и здравна картина за да може тия от черния пазар да си направят картотека кои да отвличат за органи като им трябва някои конкретен орган с правилната кръвна група.

8

Анонимен

преди 4 години

Само в България тези простотии.

7

Анонимен

преди 4 години

Абе важното е че някоя фирма е усвоила едни държавни пари за да направи съответния софтуер. Няма значение че е напълно безсмислен.

6

Анонимен

преди 4 години

Защо не са криптирани данните в сървъра на НАП?

5

Анонимен

преди 4 години

Да ви дам пак данните си, жалки некадърници? Айде не. Предпочитам да бъдете изкарани пред учрежденийцето ви и да ви направим онова, което мюсюлманите правят с изневеряващите ханъми. Включва камъни, псувни и плюнки.

4

Анонимен

преди 4 години

И какво? Изтекли са данните има ли значение вече? Каква файда има?

3

Анонимен

преди 4 години

Данните са изтекли каквото и да правят няма връщане назад тотален провал.

2

Iceblast88

преди 4 години

Тя тази програма сигурно струва повече от глобата дето им направиха. Хаха, за Съда и НАП всеки данъкоплатец струва лев и петдесет стотинки

1

пепе

преди 4 години

Не работи!!!