30

Анонимен

преди 4 години

На вас комунистите всички са ви виновни че губите постоянно изборите Сега пък данните ви виновни А да махнете оная злобна женица не се сещате Плюйте още и пак се чудете на есен защо пак загубихте

29

iceblast88

преди 4 години

До 29По последни данни на НСИ - а те са за 2017 сме на тотален минус. Освен това за периода 01.01.2019 до 30.04.2019 сме с отрицателно търговско салдо на стойност 548.5 млн. лева! И къде видя по-голям износ отколкото внос?

28

Анонимен

преди 4 години

До iceblast88 8 Износа е по голям от вноса. Не знаеш ли ?

27

Славюч

преди 4 години

Погледни го от добрата страна по-малко население по-малко коли по-малко замърсявания повече пространство и тн.

26

Ф.С.В.

преди 4 години

всичко е една голяма лъжа- не вярвайте на нищо- БВП? що е туй? Защо го смятат на тримесечие ? И като се замислим- имаме 10 мил туристи само лятото- Те пазаруват хранят се и харчат пари- слагаме и 1 мил българи емигранти идващи за почивка в БГ- и накрая се оказва че сме супер с БВП то- Само че това са плаващи пясъци- Реалността е друга- трябва да се види *** какво БВП имат- Догодина ако няма туристи и тези Бг емигранти не пристигнат- какво правим ? Реално НИЕ сме умираща ДЪРЖАВА в АГОНИЯ!

25

Анонимен

преди 4 години

НСИ Нови Супер Измислици ,

24

До11 ,21

преди 4 години

Пак си прав но не забравяй че силното евро не е попречило на Германия до сега да е световен шампион по износ.Освен това аз съм сигурен че ЕС ще стигнат до обща социална и финансова политика в Еврозоната.По настояване на Франция въпреки Германската съпротива.Което за страна като България ще е много позитивно по ред причини.Които сега няма да изброявам

23

Анонимен

преди 4 години

Ми да ходиме в Дойчланд да мием улиците и да слугуваме и да си купуваме дойч 15 годишни коли! И да им се молим да отворят завод в България да им работим евтино.

22

До Deutschland

преди 4 години

1% разтеж на Германия е много повече и като цифра и на глава от населението, от нашите 3.5%

21

Анонимен

преди 4 години

Познавам човек, който лично усвои десетки милиони от еврофондовете. Познавам го от години, досега не се е случило да ме почерпи и едно кафе. Нито пък някой от другите му познати. Просто много му трябват парички. Работни места почти не създава, всичко каше!И те така с растежа.

20

от 11

преди 4 години

Аз съм скептичен към влизането ни в Еврозоната. За да се развива Германия й трябва износ. За да изнася извън ЕС й трябва евтино евро спрямо другите валути. За да е еврото евтино, трябва да няма сигурност в него. За да няма сигурност в него значи нещата трябва да отиват към зле. С други думи, за да се развива Германия е нужно някои от другите държави ползващи Евро да са в криза. Гърци, Италиянци, Испанци, Българи - значение няма, важното е еврото да е евтино. Познай какво ни чака...

19

Анонимен

преди 4 години

Преди 1989та бяхме сред 30те индустриално най-развити страни в света.

18

До15

преди 4 години

Глобализация !!! В такива времена живеем

17

Анонимен

преди 4 години

Не знам какво се хвалят, ама 3,5% разтеж на догонваща икономика си е жалка работа.

16

Анонимен

преди 4 години

При Орешарски беше минус 3,5%.

15

Анонимен

преди 4 години

Гербавите успехи вече дънят Космоса!Реална полза за хората няма, освен за тези от шайката!

14

Анонимен

преди 4 години

Някога съпротивата в Бъглария стреляше по дойчовете на Жабокрек, а днес им се молим да дойдат да отворят завод да им работим евтино.

13

Урсула фон дер Лайен

преди 4 години

България е просперираща и благоденстваща страна образец на членак в ЕС.

12

До11

преди 4 години

Абсолютно прав си Но имайки предвид качването на рейтинга от Fitch и предстоящето влизане на страната в Еврозоната при запазване или увеличение на този растеж.Може да се очакват много по добри времена за страната .

11

iceblast88

преди 4 години

До Deutschland1% от 200 е 2, нали. А 3,5% от 0.5 колко е? На нас ни трябва ръст от 10% на година следващите 50 години за да наваксаме щетите нанесени от съветското робство и да станем нормална страна! Защото по тия данни излиза, че всеки човек в България е произвел 3579 лева! Което е смешно! Разбира се реалността е друга - 1 мил. са работили , 2 мил. са пенсионери, 3 мил. са паразитирали на гърба на останалите (държавни служители + роми) и това е!