169

Анонимен

преди 3 години

Не вярвайте на чудеса. Нали не мислите, че ако си купите Айфон за 200-300 лв, той ще е оригинален?Или маркови маратонки, които струват 540 лв, да ги купите във фейсбук за 40 лв и после да се оплаквате, че не са оригинални. Ами не са! Няма как да са!Когато се опитвате да сте тарикати, рискувате да попаднете на по-големи тарикати от вас и да бъдете измамени. После се сърдете на себе си.

168

Анонимен

преди 3 години

Един от заловените алоизмамници на въпроса на журналиста - "Ще продължавате ли да мамите хората?", отговори: "- Докато има балъци - ще го правя!"Не бъдете балъци, пазарувайте умно.Не пазарувайте от сайтове, в които няма информация за наименованието на търговеца, адрес, ЕИК. Ако пазарувате от чуждестванен сайт или търговец, рискувате да не получите стоката си, или да не можете да я върнете. Вижте отзивите за търговеца в интернет, отнема секунди, а може да ви спести месеци нерви.

167

Анонимен

преди 3 години

Винаги съм се чудил, колко *** трябва да е човек, за да се надява да купи (спечели) Айфон, таблет или лаптоп за 20-30 лв? Не се научихте, че пазарувайки във Фейсбук, Инстаграм, Вайбър, ОЛХ, Базар.бг, Мобайл.бг, карс.бг и други такива платформи - вие рискувате да попаднете на измамници. В тези платформи всеки може да продава (и съответно да ви лъже) и никой не може да каже кой реално е търговеца (измамника).Читавите търговци продават стоките си през нормални онлайн магазини, а не през платформи.

166

Анонимен

преди 3 години

Да ли може телефонен номер от тези измамници?

165

Анонимен

преди 3 години

Да ли може телефонен номер от тези измамници?

164

Иванова

преди 3 години

Като взех въпросните талончета ги регистрирах и чаках един месец за наградите които бяха: кабел за Айфон, адаптер от Андроид към флашка и за третото вече не се сещам. Днес най-после благоволиха да ги изпратят. В пратката имаше: кабел за АНДРОИД, адаптер ЗА КОНТАКТ и подложка за мишка. Това си е гавра..

163

Анонимен

преди 3 години

Щеше до 15 работни дена да дойде "наградата"- повече минаха. Казват, че стойноста на "наградите" е повече от тази на "кутиите", разни телефони и скъпа техника от този вид. Кви кутии бе, пликчета. А иначе накрадите ми кви бяха- подложка за мишка от 1лв и адаптер за контакт от британски на нормален, който може би би струвал 2-3лв. Първо платих грубо 20лв за 1 кутия с 2 наградии +транспорта на тия хартиики с кода, общо 24лв. После платих още 4лв за доставката на въпросните награди. ИЗМАМА!!!!!!

162

Тимова

преди 3 години

Пълна измама

161

Анонимен

преди 3 години

Подавайте жалби в КЗП, за да ги спипат. И аз бях измамена, но това не трябва да продължава!!

160

мили

преди 3 години

и ще продължавам

159

мили

преди 3 години

Аз също бях измамена,но втори път им поръ4вам кутиите и ги отказвам,поне ги набутвам с куриерските услуги

158

Айфон

преди 3 години

Шматки никой не ви е виновен като има балъци да си мислят че ще спечелят нещо хората не ви карат по-насила вие поръчвате после пишете тука измамени сме е не с 30 лв ще спечелите Айфон отворете си очите просто сами сте си виновни

157

Анонимен

преди 3 години

ЛЕЙЛА 08 ЕООД Даниела Златева Черкезова - Едноличен собственик на капиталаДаниела Златева Черкезова - Управител

156

Марийка Витанова

преди 3 години

Днес платих 18.50 за талон за мистериозна кутия дори няма къде да регистрирам талона ! bit.li/vzemikutiq няма такъв сайт и няма къде да регистрирам код Печеливш

155

Анонимен

преди 3 години

Аз не съм поръчвала нищо и изведнъж получавам че имам пратка от тази жена звъння на номера невалиден сумата е 3,50 веднага отказах пратката по електронен път защото аз нямам такава пратка при което след това звъння на спиди и ги питах за информация по закон нямат право да кажат абсолютно нищо за дамите на човека които го е изпратил

154

Anonimen

преди 3 години

Az sashto bqh izmamen i na men mi pratiha talonche s pechelivsh kod koito registrirah no chakam veche treta sedmica i nqma otgovor kakvo mojem da napravim v tozi sluchai nqkoi zapoznat li e ta da se spre tova moshennichestvo

153

Анонимен

преди 3 години

https://papagal.bg/eik/206198200/8ba0

152

Анонимен

преди 3 години

Напълно съм съгласен с всички останали. Пращат ви някакво талонче и после ви лъжат и мажат. Имаме болни колеги, продуктите са изчерпани, не знам си кво, намират всякакви начини да ви излъжат... А, ако тръгнете да си търсите правата, пък ви блокират... Въобще не си поръчвайте от тези мошенници. То много такива останаха в България... Ама и на тях ще им се върне. Няма да останат по-назад от нас.

151

Анонимен

преди 3 години

Аз и семейството ми ,също бяхме измамени по долупосочената схема.Фирмата е Лейла 08 ЕООД.Плащаш 4 кутии,пращат ти някакво талонче за регистрация и дотук.Пълна измама от група мошеници.

150

48658

преди 3 години

Аз също съм потърпевша дано дане види хубаво и всичко даисе върне нея срам дасе подиграва със хората!