48

Анонимен

преди 4 години

То и Медведев е руснак коллкото и Гришо е българин....

47

Позитано 20

преди 4 години

Уважаеми русофили. Стискайте палци за Медведев. Русия над всичко.

46

Троля

преди 4 години

Федерер беше контузен.

45

Анонимен

преди 4 години

Гришо е класа. Факт!

44

timothy

преди 4 години

чак пък перфектен.. чист късмет, че опонента му е имал някакви травми. Голяма радост с тоя измислен български тенесист..

43

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 56Residence: Monte carloтака пише в сайта на АТП

42

тенис

преди 4 години

Много ми е чудно държавата Монако-Монте Карло.30000 човека население, а 35 от първите 50 са от там.Ето и Григор е монтекарловец, и медведев е монтекарловец.Това монтекарловец е малко като карловец ама не баш.

41

тотото

преди 4 години

До Анонимен 52Не.Яд ме е, че не сложих на гришо на коеф 17.

40

Анонимен

преди 4 години

До Тъй, де!По-добре да ГРИШОРЯСАМЕ отколкото да пукнем от пукница като Ласкин.Поне аз за мене така си мисля.Всеки си решава за него си.

39

Анонимен

преди 4 години

Най-важното в тази ситуация е, че Гришо поряви воля и то срещу Федерер, след като неведнъж сме го виждали как се срива психически срещу абсолютни незнайници. Крайно време е някой да поработи с психиката на този спортист, тъй като може да е велик и дано да ни го докаже тези дни. Крайно време е да разбере също, така че за големите шампиони и спортисти спортът е на първо място, а не разни любовни драми.

38

Тъй, де!

преди 4 години

Преди време пас се бе надигнала една такава история около Григор.тогава покойния Иван Ласкин я обобщи - ГРИШОРЯСАХМЕ!

37

Анонимен

преди 4 години

До 44 знаем ,че си неграмотен и не ми пука съгласен ли си *** си го получава всеки ден смешен ***

36

До 43

преди 4 години

Хърватия имат 12 тенисисти в топ 1000, от които трима в топ 100, а са с население 4 милиона. България, население 7 милиона, имаме 7 тенисисти в топ 1000, и един в топ 100.Австрия, Белгия - имат 18 тенисисти в топ 1000и т.н.

35

Анонимен

преди 4 години

За Григор Димитров браво, но въпросът е защо нямаме други силни тенисисти, а е само Григор? Тези във федерацията по тенис защо се опитват да отчитат успехи на гърба на Григор, а реално успехи нямаме. Заслугата за успехите на Григор не са на федерацията по тенис. "Успехите" на федерацията се виждат по купа Дейвис с тенисисти, за които федерацията има някаква заслуга за подготовката им, т.е. успехи няма. Грешка щеше да е Григор да участва за купа Дейвис и федерацията да отчита успехи, които ги ням

34

Анонимен

преди 4 години

До РеалистГригор Димитров е 78-ми в класацията, а Роджър Федерер да не би да е бил по-назад? Това кой е фаворид не зависи изцяло от класацията. И най-добрия може да загуби от далеч по-слаб ако не е във форма в конкретния момент.

33

Анонимен

преди 4 години

На полуфиналите при мъжете са 2-ия в ранглистата срещу 25-ия и 5-ия срещу 78-ия. Не е ясно кой ще е на финала и кой ще победи в турнира. Силите в тениса са много изравнени.

32

Анонимен

преди 4 години

Кауна има пари и мисли,че някой му завижда ако беше истински българин щеше винаги да се съзстезава за националния отбор така,че е нормално много да не го харесват той също не харесва тях даже отказва да се състезава з анациолналния отбор за парите никой не му завижда другите обаче се състезават затова и не ги плюят но те се състезават него ще си го плюят както и той тях

31

Анонимен

преди 4 години

Добре се представя на този турнир но очаквам скоро пак да има спад и пак да пада от някой на 557 или 405 то място

30

Анонимен

преди 4 години

Джокович, първи в ранглистата, отпадна на четвъртия кръгФедерер, трети в ранглистата, отпадна на петия кръг (четвъртфинали)Доминик Тийм, 4-ти, отпадна още на първия кръгАл.Зверев, 6-ти, отпадна на четвъртия кръгНишикори, 7-ми, отпадна на третия кръгЦиципас (8-ми), Хачанов (9-ти), Агут (10-ти), Фонини (11-ти) - отпаднаха още на първия кръги т.н. Григор Димитров, 78-ми, е на полуфинал. Браво Гришо.

29

Анонимен

преди 4 години

Според мен причините за загубата на Дядя Федя трябва да се търси при букмейкърите.Все пак коефициентът беше 1:17Това означава, че ако заложиш 1 милион ще прибереш 17Или срещу 2 милиона - 34 и т.н.