39

Така е ..

преди 4 години

Манолова знае как се правят компромати. Отличник е .

38

Анонимен

преди 4 години

Тиквенска българия отива на кино.

37

изнервен

преди 4 години

До 32. А бе, каскет миризлив, ти чувал ли си нещо за макулатура? Ако е си, поне питай вашия червен депутат Петър Кънев, той има печатница и ще ти обясни. Ти май си един от последните ***.оти, който още не е разбрал, че аферата беше дело на Станишев и Доган, за да спрат ГЕРБ.

36

Анонимен

преди 4 години

Специално за местните избори фронтът-антиГЕРБ (ТАД-груп с парите на Василев, Прокопиев с неговите биволи и биволици, *** грантаджиите от Дай България, кремълското ФСБ с българските болшевики, Лозаново-Иванчевските НПО-та и прочие па...лач) спретна НАП-скандала - де-що мързелив некадърник тръгна да сваля правителството, ама като не стана, пусна стотина трольовци из сайтовете - е, няма начин тия, стотината, да не излязат "на улицата" по призива на *** Ветов. Дерзайте, товарищи!

35

?

преди 4 години

Много кирливи са ризките на Мая.Послушница на Ванко и Галеви , предложила Пеевски за шеф на ДАНС, послушница на БСП и ДПС с много мъже и гафове.Идеална за кмет на някое монтанско село.

34

Анонимен

преди 4 години

Щом е убедена,значи вече ги е подготвила.Ама къде е Йончева,сигурно събира останалите компромати..

33

Анонимен

преди 4 години

Винаги, когато я видя и чуя тая, си спомням приказката : Много шум, за нищо! Манолова и любовникът и Петър Паунов съсипаха Кюстендил. Дано столичани са по-умни и не допуснат това недоразумение да им стане кмет!

32

Анонимен

преди 4 години

Костинбродска да говори за компромати ????

31

Манoлова - жалка

преди 4 години

Няма отърваване от птеродактила Мая Манолова, няма. На всяка манджа мерудия. По-глупава, себична и проста червена краанта не знам дали има. За жалост тя продължава да вреди на България.

30

София не иска,,,

преди 4 години

София не иска *** и комунистка като Мая Манолова да е столичен кмет...

29

Анонимен

преди 4 години

Бях забравил колко неприятен глас има.

28

Анонимен

преди 4 години

Наглостта няма граници при комунистите.Компромат ли е Костинбродската " афера" ?Мая трябва да бъде съдена за тоя компромат преди изборите,че подведе и Цацаров! Стигат 45 години деградация на държавата и още 30 години обезкостяване на икономиката.Лустрация на престъпната БКП- БСП и техните производни.Пълна ревизия на бандитският преход,режисиран от комунистите.

27

Анонимен

преди 4 години

Парите и са от КТБ през Росексим Банка.

26

Анонимен

преди 4 години

Яко герберст..ко тролене тук, но няма да помогне особено,фандъчкова е бита карта, много корупц..ия и к..ражби в София се покриват лично от нея...

25

teo

преди 4 години

Мая, ти влизаш с добро настроение в тези избори и ще плуваш в свои води, защото ти си майстор на компроматите . Само трябва да се отбиеш до Костинброд. Те са твои хора и ще можеш да вземеш някоя друга бюлетина за изборите за кмет на София!!! Бъди постоянна в компроматните си действия при избори. Успех !

24

Анонимен

преди 4 години

Какво за Костинбродската афера бе геберу ? че бяхте подготвили едни десетки хиляди фалшиви бюлетини за манипулиране на изборите и ви изловиха, естествено после гербературата покри всичко....

23

Пешо

преди 4 години

Питам: Има ли по-голям компромат от това да си рамо до рамо с Бареков? Вместо да си посипе главата с пепел и да се свре в миша дупка, вместо да разчете знаците на съдбата, Галева ще се кандидатира за кмет! Безмерно нахалство!

22

Анонимен

преди 4 години

Няма как народа да забрави костинбродската афера, поправката Ванко 1 и костинбродкстаа помия излезли все от ръцете на сестра Галева.

21

Оле

преди 4 години

Чиста като момина сълза ама не казвай на никого !!!

20

Анонимен

преди 4 години

То вие сте основни компромати.. Вие с работа няма как да се борите.