9

Бай иван

преди 4 години

Да бе, сега разбрали. Тия отпадъци да не се телепортират. Нали се превозват с влакове, товарат, разтоварват. Тези неща са описани, държавата се е съгласила да минат границата.Идват избори, след това пак така.

8

Анонимен

преди 4 години

Така му се пада като крепи Герб от 2014 насам.....

7

Анонимен

преди 4 години

Спирайте ,затривайте па после правете молебен за някой немско заводче да дойде и да ползва територията

6

Анонимен

преди 4 години

А иначе отричаха че горят отпадъците на Италинците. Как да им верваш на мутрите. През ноща горят отпадъците на Италианците да не се вижда пушилката а през деня горят по чисто гориво. Виждате ли за какви гласувате бе. Готови са да ви спрът автомобилите че видители много замърсявали въздуха а в същото това време внасят на Италианците ла, ната и ви тровят. Още ли им вярвате още ли ще ги качвате на власт.

5

Анонимен

преди 4 години

И което е още по важно - кум му е Ивайло мутавчийски, а "експозето" му в неговата банка е такова, че ако го натиснат ще *** майката не само на банката, а и окончателно на мечтите на Горанката за ЕРМ2.

4

Анонимен

преди 4 години

Който се е борил с Ковачки се е губил.....справка Герб първия мандат......Ако искат 10 хиляди работника под ББ да продължават....и да си извадят минус 40 хиляди гласа дето им ги даваше...

3

Анонимен

преди 4 години

Като знаем мафията Италия държи бизнеса с ***,и естествено в колоинята Соросоландия е намерила естествени партнъори в лицето на мафията от герб. ЕС си затваря очите,и лицемерно налага глоби на бг народ за мръсен въдух,народа боледува,и умира. 100 00 бг на година умират от геноцида на герб и ЕС.

2

Анонимен

преди 4 години

Така е, като Ковачки отказва да внася в касата на Баш Суджука.Непослушните се наказват. Жалко за хората, които ще останат без работа.В Перник и без това няма много работа и повечето работят в София.

1

Анонимен

преди 4 години

Терминът е ПАРОГЕНЕРАТОР, а не само ГЕНЕРАТОР. Генератор е друго.Парогенератор, означава Котел.