59

Фастер

преди 4 години

Ушанкити се ошашавиха в мирно време и пнаха до се джаскат във въздуха и да се взривяват с ракети!*** и водкаджиите ,тия ще гръмнат и земята, рано или късно ,от наглост и некадърност!

58

Анонимен

преди 4 години

Голям страх от Русия ги гони в Прибалтика.

57

Анонимен

преди 4 години

тия руснаци станаха много мързеливи, канят се да нападат ...а после никакви ги няма, НАТО се умори да ги чака

56

Гошко

преди 4 години

Не, право във Виена!

55

Анонимен

преди 4 години

Гошко, ти да не си учил икономика в университета в Долно ***?

54

Гошко

преди 4 години

До 61...Айде сега провери следнито: БВП на човек, продължителност на живот, прираст на население в Русия и прибалтийските републики и много бързо ще ти стане ясно кой е беден и кой не!

53

Гошко

преди 4 години

До 62..Айде сега провери следнито: БВП на човек, продължителност на живот, прираст на население в Русия и прибалтийските републики и много бързо ще ти стане ясно кой е беден и кой не!

52

Анонимен

преди 4 години

Откакто Русия си пренасочи транзита на стоки към нейни си пристанища и резна прибалтийските републики, на последните им стана доста криво.И немалко огладняха. Затова лаят.

51

човек

преди 4 години

До: номер 57Русия. Защото иска да владее целия свят, ако е възможно.Не че е възможно (за щастие), но такава е имперската политика на всяка империя!

50

виж ти

преди 4 години

До: номер 58Аз не съм коментирал тук по тази тема, обаче да, аз съм мирисал барут.И не само съм мирисал. Мога и да стрелям с Калашников, мога и да го разглобявам и сглобявам за време със затворени очи.Всъщност, в арабските държави и децата също стрелят с автомати.Не се иска голяма храброст. Ако ти липсва сиво вещество вече, това е голям проблем!Впрочем, 51 и 52 не са съвсем прави. Руснаците днес не ги е страх, именно защото и те не са мирисали барут отдавна. Ако бяха, щеше да ги е страх!

49

Анонимен

преди 4 години

тоя само лае. *** не са толкова глупави открито да предприемат нещо. дадоха добър урок с Крим как могат тихомълком да присъединят територии без открити действия. този сценарии могат да го играят пак в прибалтика и да викат нямаме нищо общо. ще им наложат пак някакви умрели санкции, които освен смях не предизвикват друго, а *** ще са си направили зулумите. видяхме ги НАТО и ЕС колко помогнаха на Украйна в ситуацията.

48

Анонимен

преди 4 години

До 51 И 52А вие, храбрите, мирисали ли сте барут? Дали няма да напълните гащите още при първите изстрели?

47

Анонимен

преди 4 години

Че кой се кани да я удря Прибалтика и защо?

46

Анонимен

преди 4 години

Прибалтийските републики,Полша и Румъния,на които САЩ продават оръжията си за да се бият срещу Русия не разбират,че ако стане нещо те първи ще изгорят.Ако САЩ запалят война в Европа обаче може да стане страшно и за тях.Но такива като оня по-долу дето е написал "либсва"и другия дето твърди,че сме биле руската армия не могат да го разберат.Руснаците от време на време ги бием единствено на турнири по художествена гимнастика

45

Анонимен

преди 4 години

Столтенберг да си кара таксито.

44

Анонимен

преди 4 години

Това руско оръжие сме го пробвали че и бой сме ги били Калпава армия са вонят на СТРАХ

43

Анонимен

преди 4 години

Страх ги е руснаците и им личи

42

Аз

преди 4 години

Големият проблем на НАТО и на САЩ е ,че са армии на капитала.Тяхната основна задача е да завладяват територии и да превръщат малките народи в бели роби на капитала в САЩ и Запада на Европа.Русия им е трън в очите и не знаят каква още революция да измислят за да завладеят теиторията и.А там Путин ясно е заявил ,че който се осмели да нападне ще бъде заличен.И натовчетата плюят ли плюят но файда няма.

41

Анонимен

преди 4 години

Когато се случи нещо, американците хитро ще се измъкнат, а тези, които се надяват на "огромната военна мощ" на НАТО, ще си останат с член 5-ти в устата.

40

se

преди 4 години

Доста коментари са насочени срещу Русия.Да не дава Господ да се изпробва руското оръжие.Просто и ясно е ,че след това човешката тъпотия ще бъде заличена от Земята.НАТО е плашило за малките народи .Срещу големите са като муха срещу слон.