12

Анонимен авиатор

преди 4 години

Аварийно кацане е всяко кацане, различно от предварително заложеният полетен маршрут. Независимо от причината. Извънредно кацане е за летището. Демек каца непланиран полет. Твай.

11

Анонимен

преди 4 години

При спешна ситуация на борда (пожар или спешен медицински случай) се каца на най-близкото летище. В случая София явно е била най-близо.

10

К

преди 4 години

Този самолет е можело и трябвало да казне в Истанбул. Там нали имат "най-голямато летище" в Европа? Обаче там не искат болен пътник със зараза, която може да е и смъртоносна или опаснаИ А нашите са го приели, зашото са ... ае да не казвам...

9

Анонимен

преди 4 години

До1. Става въпрос за Истамбул и летище. Защото Истамбул е в Европа и се развива благодарение на ЕС + САЩ. Другата част е Азия.

8

до 7

преди 4 години

И каква информация да чета, бе умен - може би от герберастките неграмотни сайтове или от Дойче Веле, които не могат да прежвиеят, че пътникопотока от Франкфурт като трансферна дестинация се пренасочи към Истанбул.Лично аз съм пътувал през Истанбул - 3 пъти, 2 пъти за САЩ и веднъж за Канада, така че ходи ти да си четеш.

7

timothy

преди 4 години

До Анонименда ти имам аз свръхмодерното летище в турция.. вземи прочети малко информация за него, преди да го хвалиш. Ходи някъде другаде да си пишеш платените глупости.

6

Анонимен

преди 4 години

Нее авариино кацане защото самолета нее претърпял авария. Кацането е било по необходимост защото е имало болен пасажер. Който нямаше да издържи до крайната дестинация и щеше да даде Фира. А капитана на самолета едвали е искал в самолета му да има тру, п.

5

Анонимен

преди 4 години

Да разбирам, че пътник е претърпял АВАРИЯ или може би просто се е разболял ?

4

Жо

преди 4 години

АВАРИЙНО кацане е, когато има технически проблем на самолета.ИЗВЪНРЕДНО кацане е, когато има друга причина (какъвто е случая с болния пътник).

3

Професор

преди 4 години

До 1Ей, комунист няма да обиждаш Генерала!!!!

2

Момо

преди 4 години

Горкия човечец... Баш в България да се разболее... ;(

1

Анонимен

преди 4 години

А в Турция имат свръхмоделно летище. Едно от най-големите в Света.Хората ще правят и Фолксваген.А Тикволандиците имат само празните приказки на малограмотния си Вожд.