20

Анонимен

преди 4 години

При едни избори лейбъристите нямат шансове, а в парламента ще влезе партията на Найджъл Фарадж, който ще им разкаже играта.

19

Идеалист

преди 4 години

Борис Джонсън се бори храбро за бъдешето на Британия, както Чърчил се борил през ВСВ. ЕС в този си вид е рай за крадци с бели якички и разни видове чиновници с огромни заплати, които се замимават с дженърии и подобнии други многобройни глупости. Лошото, че и излизането на Британия от загниващия ЕС, няма да го промени.

18

V

преди 4 години

Ади ади Брегзит да видят другите че без ЕС е по добре ;) Без да издържат дебели лилита и къщи за гости и субсидии за кво ли не .Тези не са направили нищо хубу за Европа ;) И Доналд Тръмп го каза - Европейския съюз е вреден и *** в търговията .

17

do 18

преди 4 години

До До 16 аааааода няма, ми тогава *** ти защо искаш нов референдум, що твоя ще е задължителен, щото си сбърканяк и искаш само на вашето,на сбърканяците да става . да , ама не, ще ви гоним до дупката на мак'я ви дето спъвате Джонсън и искате ваще либерастки идиотщини.

16

До 16 ааааао

преди 4 години

Доколкото си спомням тоя референдум нямаше задължителен характер, *** май това не ти отърва

15

Анонимен

преди 4 години

Основните пияници се усетиха какво сътвориха, но за съжаление късно.

14

aaaaaa

преди 4 години

тия дето ревете за нов референдум да ви обясня че няма смисъл - вие този референдум не искате да изпълните каква е логиката да изпълните другия т.е. откъде единия референдум няма да се изпълни а другия ще се изпълни, не може да не се зачете единия а другия да се зачита, нещо не чатвате че не сте повече от едните които са си казали мнението а да се чуе само другите. ей това ви е сбъркано че искате да се чуе само вашето на зомбитата мнение.

13

Да се махат незабавн

преди 4 години

Кво ни занимават с тези ... Ще излизаме, няма да излизаме. Ха ха ха ха ха. Комици,ама в трагикомедия и то аматьори. Станаха посмешище на цял свят. Още се мислят за империя и май не знаят коя година сме, но кмета на Лондон мюслиманин. Да продължават в същия дух. А къде е онзи другия трагикомик Фаража, който им напълни главите на меките с глупости и ги накара да гласуват за излизане ? Що се крие като ... Да не би да го е страх, че бозавите ще го налазят ? Утре премиер ще им е Махмуд Ал Ебн Хасан.

12

yes

преди 4 години

не е за вярване че може да има толкова смел премиер да защитава интересите на страната си и вместо да се надупи като нашия и да си гледа спокойствието на наш гръб да се изправи срещу хиените демократо лай'няри в ЕС и на Корбин, това са най гнусните и престъпни хора на планетата. Няма измъкване от лапите на либерастите за съжаление, те са като метастази и нищо не може да се направи вече , сбоводния свят си отива, какво иска народа никой не го интересува, Джонсън е от малкото останали истински патриоти идеалисти.

11

pscccccc

преди 4 години

нека света да види какви *** са лейбъристите в англия и либерастите в ЕС , нека да видят кой управлява и цяла европа и на кого са подчинени държавите - същите които доведоха мигрантите, джендърите, стратегии за дете, затвор за "вербално насилие на жена си и още , нека ви е *** дето си ги избирате, Да не можеш да излезеш от съюз и да не искаш да изпълниш каквото народа е казал на референдум, къде го има това. най-омразно и противно същество - либерастите демократи, но те са промили мозъците на простите хора и всичко е необратимо, нека ви е, кефя се, нека простате ни опредлят живота, заслуж

10

Дедо поп

преди 4 години

Нещо онова другото пендалче Фарадж що си мълчи като девствено п..е

9

Закономерно

преди 4 години

С камъни ще гонят британците този *** !

8

Анонимен

преди 4 години

така и не мога да разбера как на обикновенния смачкан пенсионер в UK - ЕС му пречи!

7

32490

преди 4 години

До СъветДо колко смяташ да ги правят 2 от 3 или 3 от 5 или 4 от 7 или как?

6

Анонимен

преди 4 години

Ако има нови избори, в парламента ще влезе и партията на Найджъл Фарадж, които подкрепят брекзита.

5

Съвет

преди 4 години

Не нови избори , а нов референдум. Това е спасението.

4

Анонимен

преди 4 години

БиДжей е прав, но го спъват.

3

Анонимен

преди 4 години

ще има да брекзитят още дълги години, няма такъв цирк. да се свършва вече!

2

Анонимен

преди 4 години

Аман от тоя БРЕКСИТ.

1

Анонимен

преди 4 години

Оффффффф.... Тези ще се влачат до 2158 година.