11

Бай Иван

преди 4 години

Но пък за сметка на това, родителите им не са пропуснали да вземат всички възможни социални помощи, развъждането на електората, което тъмносините клоуни започнаха в началото на 90-те вече дава видими резултати ;) !!!

10

Анонимен

преди 4 години

"Общо 1436 деца са били родени в община Русе през 2012 г. по данни на ГРАО"Какво се правите на ударени, като че ли не знаете, че ГРАО брои и децата родени в чужбина.

9

Анонимен

преди 4 години

Едно бяло ако има, па на!

8

Анонимен

преди 4 години

От Русе към София, от София към терминал 2 и така

7

Анонимен

преди 4 години

Няма да ги запишат. Ще ги учат вкъщи как се краде, ще ги изпоженят след някоя година, и ще живеят на помощи от държавата плюс краденето на ток, и парите от изборите. Ще ги носят цял живот на ръце защото горките все пак са от "исторически тормозено малцинство"Ще станат нещо като полудиви неграмотни същества, но с абсолютно развито самочувствие и най вече наглост. Новите граждани не вече само на България а на цялата ЕС. Защото цялата тази толерастията е финансирана точно от тях с парите на Сорос.

6

iceblast88

преди 4 години

Търсете ги в София, Пловдив, Германия, Англия, Испания, Америка - абе може и Сомалия да са, само не и тук в ужаса на нашата територия! Как очаквате да останат в Тиквения рай и месния му джуджешки берлибей? Няма инфраструктура, няма осветление, въздуха е покъртително гаден, държавата ти краде 60% от заплатата за да храни мързеливци и накрая какво стана - къде са бъдещите данъкоплатци? Е как къде - в нормалните африкански страни дори, само не и тук!

5

Анонимен

преди 4 години

как къде ? при семействата си в Германия , ще учат там .

4

Ванката

преди 4 години

Българчетата са с родителите си някъде зад граница, а *** направо им давайте дипломите, нали е забранено да им се пишат двойки и всичко е точно!

3

даскал Пандо

преди 4 години

Къде ,къде ? В квартал ,,Изток,,...

2

Анонимен

преди 4 години

Всички бягат от фалшивия Тиквен Рай.

1

Анонимен

преди 4 години

Как да се запишат в първи клас, като вече сигурно имат деца. Особености на етноса.По притеснително е че ако 2012 са били 1000 българи на 400 кубинци, сега са изравнени да не и повече индийци. Така след 7 години Русе може да закрива училищата