7

Един от Северозапада

преди 4 години

Не е виновно детето, а шофьора.Ако е карал с 40 или 50 км в населеното място , както се иска по правилник, колкото и да е внезапно изскочило детето, ще спре.Познавам и пътя, и селото. Случило се е на влизане, където пътя е прав, и има видимост от всякъде, но е бил с висока скорост-преди този участък, с катастрофата-прав път, на влизане в селото, и наклон за изкачване, влязъл е поне със 100 в селото и не е можел да реагира...Ако е бил с 50 след табелата Стубел-нямаше да стане това.

6

House M.D.

преди 4 години

На език какъв в заглавието словоредът е?

5

Анонимен

преди 4 години

Дано се оправи детето.Тези села са забравени и от Бога.За какви правила може да си говори там, където всичко е на доизживяване !Това е може би единственото дете в селото и то да бъде блъснато от може би, единствения младеж от съседното село !Боже каква несправедливост и нелепост !

4

Пустиняк

преди 4 години

Значи превишаването на скоростта е ежедневие, но нерегламентираното е, че детето е карало тротинетка в селото си. Ако оцелее може да го осъдят да плати щетите на шофьора-жертва. В заключение - децата не трябва да карат тротинетки, ако може да бъдат държани на въже вкъщи пред компютъра, за да може превишаването на скоростта да се извършва по-безопасно... е,така логично този народ от кратуни изчезва и от идиотизъм ще се погуби.

3

Анонимен

преди 4 години

Кой е пуснал дете с тротинетка на пътя. В тези села селски полицаи нямали да следят трафика за превишена скорост и за деца които неправомерно излизат на пътя с велосипеди и тротинетки. Щото по бай Тошово време имаше и в най малкото селце Милиционер който следеше за трафика и реда в селото. Да не би 60 000 полицая да не стигат да покрият територията, като имате предвид че има села в които няма нито един жител.

2

Анонимен

преди 4 години

До долния.Децата са си деца- колкото и да им обясняваш каквото и да е те НЕ МОГАТ да преценят опасностите.За това не им даваме шофьорски книжки на 9 или на 6, а когато навършат 18, умна главо.Друг е въпросът с шофьора на 21.Той като пълнолетен водач е длъжен да знае знаците за движение по пътищата и да МИСЛИ за непрестанно възникващите ситуации около него.Главите ви не са само да слушате чалгия с тях.

1

Анонимен

преди 4 години

Родителите имат голяма вина! Къде са били и защо не са му обяснили преди това дори и елементарни правила за движение?