33

психо

преди 2 години

В един идеален свят хората трябва да се събират ако се желаят сексуално, но в тази пародия повечето бракове и връзки са базирани на странични фактори като пари, страх от мнението на общество, родители и т.н...Все още обществото е много тъпо и не осъзнава как само си вреди.

32

Така им е удобно

преди 4 години

Мъжете използвачи, като решат да се женят, се лепват за заможна жена или за работлива, която да ги носи на гърба си.Други хитряги си набелязват най-наивните млади момичета, подбират сред тях някоя хубавелка и после, без да й обещават каквото и да било, се държат мило и й гледат сеира как се мъчи да им угоди.Такава е най-изгодна за секс-партньорка. Не иска подаръци и екскурзии, винаги проявява разбиране. Мисли, че полага основи на общо бъдеще.Но той нищо не е обещавал и я зарязва, щом реши.

31

до 33

преди 4 години

Мисленето е "противопоказано" за секса. Неслучайно, колкото са по-недоразвити индивиди, народи, ра си, толкова повече е секса. Обратно, неслучайно, авангарда на човечеството - светците, учените, хуманистите... не са емблема за сексуалност, а магарето, заякът...

30

Анонимен

преди 4 години

Сексът без любов е механично действие. Те и кучетата правят секс но без чувства а по инстинкт. Човека е единственото мислещо животно и не би трябвало да прави секс като кучето.

29

няма любов!

преди 4 години

До просто като бобЛюбовто вече е дефицитна! Който си има парички - обичат го всички!!!Има любов докато я преследваш и няма да я стигнеш!

28

просто като боб

преди 4 години

Любовта е чувство, сексът е инстинкт.Все едно да питате каква е разликата между болката и страданието. Между удоволствието и удовлетворението.

27

В повечето случаи

преди 4 години

момчето/мъжът се ръководи само от физическото привличане и ако постоянно търси все една и съща жена, то е, защото е решил, че тя не е досадна по характер и ще може да я използва за секс по-дълго време, без да поема ангажименти и без да се набутва с големи разходи.Най-младите момичета след време проумяват тези неща и, за съжаление, вече са пропуснали най-хубавите си години, въобразявайки си, че Той не ги търси често, защото такъв му е характерът и предпочита да е с приятели, а не с нея.

26

_ _ _

преди 4 години

- - - Не защото до момента е възприемалвръзката като сериозна, а защото просто е решил, че му е време за семейство. С това момиче е свикнал, преценил я е и е решил, че е подходяща.Само че такъв щастлив край има не винаги. И не защото Той не я е оценил по достойнство. Напротив, харесва я физически, уверил се е, че е свястна, но на него още му се ергенува и затова изведнъж прекъсва срещите им, защото е забелязал, че тя приема нещата сериозно и си въобразява, че е годеница. И това го има.

25

_ _ _

преди 4 години

Да, трудно е да обясниш на едно хубаво и свястно момиче, че Той вижда в нейно лице само парче месо, макар че явно много я харесва. Тя се заблуждава, че имат връзка и поради това, че по време на срещите им за секс водят интересни разговори, от които проличава, че за повечето неща са на едно мнение. Освен това, той споделя доста неща с нея и тя си въобразява, че той я възприема като свое гадже, с което е започнал сериозна връзка.Но не рядко, съвсем неочаквано мъжът предлага брак. Не защото - - -

24

Бай Генчо

преди 4 години

Има някакъв мит за семейни двойки с 20-30 годишен опит, как мексът бил спомен и и двамата само се оглеждали. С жена ми вече навлизаме в третото десетилетие откакто сме заедно и дори и да го правим веднъж на 3 дни е несравнимо с всякакво пуберско клатене. И причината за това е близостта и емоционална та връзка, която една п.кла е неспособна да ти даде. Да, без колежание предпочитам интелигентни и стъпили на земята дами.

23

Анонимен

преди 4 години

Улегнала жена е 10 пъти по голяма интвресчийка. Разпорена от вбаннн.. 23 24 са перфектни.. Другото дърто надутоо и куцо

22

Джънгръц

преди 4 години

Аз пък искам Митка със сочната питка от Б вход. Вие си решавайте сложните проблеми с женките.

21

Гоце

преди 4 години

До КоцеМоже и да си прав, но старите хора казват, че младото си е младо. Едно младо моме лъха на свежест и жизненост, а това е незаменимо, дори и да не обсъждате с нея последното издание на Foreign Politics.

20

До анонимния 16

преди 4 години

Склери, като научи толкова много за жените от страничен опит, поне да си беше дал малко зор да разбереш с ракиения си мозък значението на думата "пунктуация". Такова неграмотни писане може да извади само непрокопсал всезнайко.

19

Дон Хуйан

преди 4 години

Аз пък искам девойчета на по 18-20 години. Нямам много общо с тях, но пък м.мка му, колко лесно се лъжат! Само да демонстрираш малко сила и наличие на парички и са твои докато не ти омръзнат. Няма значение каква е всъщност истината, ти си я знаеш. Трябва само те да ти повярват, а от това по-лесно няма.

18

Коце

преди 4 години

До Дечо 20Със зрелите, улегнали жени споделяш идеи, възгледи, те имат ясни цели, т.е. можете да се допълвате и да запазите много от това, което ви свързва взаимно, години след като сте приключили с интимната близост. Стига да има какво да предложош, разбира се, подобни жени са par exelance със солидно социално положение, обусловено от произход и образ. ценз.Извинявам се за сложния отговор, надявам се поне до някаква степен да е станало по-ясно. Очевидно не принадлежим към един културен пласт

17

Анонимен

преди 4 години

До 20 Коце. То е до време Дечо.После вече за тях си никой! Ти където отиваш.Аз отдавна съм се върнал от там! И още нещоЖените са тези които те избират.А не Ти тях! 067Ще го разбереш във времето!-:)

16

Коце

преди 4 години

До 16Винаги съм предпочитал по-възрастни от мен и никога не е имало недоволни и разочаровани. Подобна връзка има много предимства и интелигентните жени знаят това.

15

Анонимен

преди 4 години

До 17.. А замислял ли си се.Че пари можеш и да имаш бол.Но в секса.Ако не отговаряш на калъпчето и си до там?-:/ Същото важи и за теб господинчо! Не можеш да предложиш на всяка жена всичкоАко поне веднъж вече не сте били заедно,! Ясно липсва ти опит!-:) Нещата във всяка връзка са сложни бе човек! Парите са само притурка към връзката Щом нещата са н 6. -:)

14

Анонимен

преди 4 години

До 17.. Ами защото не си читав бе човек! Тук ли е местото да се " рекламираш"? То ако си читав.Да са те забелязали до сега! И не ми измервай любовта в " парични единици"! Има ли я любовта,човек може с малко и с много! Аре ходи да си лягаш сега с " кинтите си"!-:)