61

Анонимен

преди 4 години

И там вече де ге нератите могат да натрапват болестта си на нормалните. Жалко!

60

нищо лично

преди 4 години

До ИнженерАлън Тюринг е бил изключително кадърен,и Британия го е уважавала!Той си е щъкал кротко и никой не се е занимавал с него!До деня,в който с норвежкото си приятелче се събличат голи,и почват да се гонят из градината,крещейки като ненормални под погледите на хората!Това прелива чашата на търпението,и си го отнася!

59

Анонимен

преди 4 години

Какви пък са сега и тези с И когато като бяха само ЛГ,а по после ги съчетаха с БТ та станаха ЛГБТ,но сега и с И се лепнаха за тях как инвеститори на карнавал по групи,а те групичките с къси дрешки се разхождат.

58

Анонимен

преди 4 години

Хомосексуализмът е като чу-мата по с-ви-нете. Трябва да се действа по същия начин.

57

Инженер

преди 4 години

Интересна е историята на Алън Тюринг https://bg.wikipedia.org/wiki/Алън_ТюрингНеговата работа е определяща за развитието на компютърите и изхода от II световна война. Въпреки това, е осъден като гей (тогава това е било престъпление), подложен на заплаха от затвор, третиране с хормонални инжекции и накрая се самоубива.Не одобрявам нито хомофобията, нито парадите. Но всяко действие провокира противодействие. След сблъсъка на крайности, настъпва равновесие, но махалото трябва да измине своя път

56

Анонимен

преди 4 години

Парад на суетата .. вместо тази глупост всеки с каквато й ориентация да има да дари на по бедните ,болните ... но не големците ги научели само егоизъм и нарцицизъм !

55

това ви е проблема

преди 4 години

До Анонимен 95Чакай да стане!До като някой превърти и грабне гранатомета,и всичките ви гей-паради ще се разнесат моментално по дяволите!Като гледам нататък върви работата!

54

Анонимен

преди 4 години

Е тая толерастия превзема света...Къде другаде в природата ще намерите такива примери?

53

Анонимен

преди 4 години

Споко всичко ще си дойде на мястото. Балканите са 500 години назад в развитието си спрямо западния свят.

52

Анонимен

преди 4 години

магииии ! Едната как е дръпнала езика на другата !

51

6868

преди 4 години

Всички обратни - в клиника, под душовете с Циклон А

50

Анонимен

преди 4 години

ИНТЕРВАЛА Е НАВСЯКЪДЕ, НЕЩО КАТО SKY NET, ЗАТОВА НЕ МОГАТ ДА ГО БАНДНАТ... ХА... ХА..

49

Наблюдател

преди 4 години

И в Босна се демократизираха, ей!

48

ДОКАЗАНО

преди 4 години

ИНТЕРВАЛА Е ГЕНИИЙ!!!

47

Анонимен

преди 4 години

безсмислени създания които ще умрат без да оставят нищо след себе си. дори кучето е по висше създание от гея

46

Анонимен

преди 4 години

Жените се възбуждат от парите. Жената не е пол, а кастриран от природата мъж, липсва у хромозомата, точното название е баба. Затова няма точна ориентация. Но Тя винаги ще се разведе ако закона го позволява. Това е най голямата лъжа че жената е някакъв пол. Това е обикновен естроген ***. Затова една баба трудно може да паразитира върху друга и връзките се разпадат.

45

до анонимен

преди 4 години

В Москва гей парадът е забранен със закон за 100 години напред.---------Докато Путин е на власт гей паради в Русия няма да има, тоест до март 2024г., а след това зависи кой ще бъде "новото Цар"!Но, ако спечели някой от "либералите"..., гей паради ще има и в Москва, на Червения площад!!!

44

Анонимен

преди 4 години

Лобито на толерастията е твърде силно. Не можа да пробие единствено в Русия. В Москва гей парадът е забранен със закон за 100 години напред.

43

Славюч

преди 4 години

Гей парадите се разтурват лесно с бой.2 пъти и на третия ще са изчезнали.Да държиш хората в страх е невероятно оръжие ни Сорос ни Костов помагат.

42

Кики

преди 4 години

Кубинките ми влизат в действие все по-често. Браво,повече такива паради да има за да има кой да газим