8

михаал

преди 4 години

МИ ТО ВСИЧКИ НЕЗАВИСЕМИ / НЯКОГА/ОБЕДИНИТЕЛИ НА НАЦИЯТА СЕ ПОДКРЕПЯТ ОТ БанкрутСиромащияПросия. ВСЕ ХОРА СЪС СЕМЕЙНИ ЦЕННОСТИ И МОРАЛ.

7

Анонимен

преди 4 години

до 1По добре Мая отколкото да те щави пак графинята....

6

Кюстендилският

преди 4 години

Ама е сладурана нашето момиче !!!

5

Делян Пеевски

преди 4 години

Подкрепям Мая Манолова за кмет! Тя ме предложи за шеф на ДАНС, а и е много начетена. Прочела е всичките ми книги приложения на Телеграф и е завършила история в Москва. А както е известно там се пише българската история от 5 Септември 1944 то до днес.

4

Sicht Punkt

преди 4 години

Само тъмносини ДСБ - ари, ДБГ-ни, ***, бинбяни комунисти могат да направят Манолова кмет. Ако решат те могат да направят и Иванчева!

3

Анонимен

преди 4 години

Че ти ако не можеш да се пребориш за справедливост от позицията на Омбудсман, няма да можеш и като кмет... Кметът се занимава дъс съвсем други, съвсем прагматични неща. Някой *** май ти е скалъпил аргументите в стил "Бай *** вестникар".

2

Така е ..

преди 4 години

Не ми се мисли какъв голям четвъртит я чака Манолова. Да си хвърлиш оставката от такава сладка служба е лудост.Единственото спасение е Борисов да се смили отново и да я изпрати посланик в Сиера Леоне.А и Ангел.....Два шамара и щеше да оправи работата.Нали писаха че той командвал в къщи.

1

Любопитко

преди 4 години

И ся кво Мая Манолова ша ни предложи собствен сос? Или че боцка чушката у червенио сос? А може да топи и у герберскио сос?