90

гражданин

преди 4 години

Тези 1500 АПЗ Получават хиляди месечно от бюджета и пенсионни фондове .Нещо което го няма в нито една членка на ЕС.

89

Анонимен

преди 4 години

Имало около 1500военни и полицаи които от четири години са на двойна хранилка и продължават да получават заплата и пенсия все още-е кажете ми има ли такава държава....

88

ПЕНСИОНЕРСКИ

преди 4 години

В БЪЛГАРИЯ РАЗМЕРА НА ПЕНСИЯТА Е ОБРАТНО ПРОПОРЦИОНАЛНА НА ДОПРИНЕСЕНОТОПРИМЕРИ:1/ ВОЕНЕН: ДОПРИНЕСЪЛ ИКОНОМИЧЕСКИ=0(НУЛА,ПЕНСИЯ= МАКСИМАЛНА2/РАБОТЕЩ -ДОПРИНЕСЪЛ ИКОНОМИЧЕСКИ= МАКСИМОЛНО,ПЕНСИЯ = МИНИМАЛНА

87

Анонимен

преди 4 години

Военния който взима 1200 лв. има четири висши образования. Много ми е интересно тея дето се пънете колко ли имате.

86

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 79Елементарен си като гъбена чорба!

85

До 77

преди 4 години

Жените бяха роби по времето на соца. Кранистки, работнички на 3 смени във фабриките, по полето, арматуристки по строежите, имало е и жени-заварчици. Мъжете повечето бяха военни, партийци, чантаджии и други професии по перваза.

84

Карл Маркс

преди 4 години

От всекиго според способностите, на всекиго - според потребностите.

83

Анонимен

преди 4 години

Не само най-богатите,а скоро и единствените...

82

ГОСПОД ВИЖДА

преди 4 години

СОФИЯ У ЛЮЛИНИТЕ ИМААМЕ 3БР. ТОЛУПИ РАННИ ПЕНСИОНЕРЯ ОТ МВР-ТУ 45ГОДИШНИ И С 900ЛЕВА ПЕНСИИ.БАЧКАХА И ВТОРА РАБОТА ОХРАНА.ТАКСИТА ВЕЧЕР В КРЪЧМАТА ОДЕА КАТО БАБАИТИ И НАДУВАХА ТРОМБОНА РАКИЯ И ЦИГАРИТЕ И МИ ОБЯСНУВАХА НА СТАРАТА КАПА КАК БИЛИ ПРЕЦАКАЛИ ЯКО СИСТЕМААТА.КОИ БИЛИ ТЕ ПРЕДИ.КАКВО БИЛИ.КАК ПРОСТИЙО НАРОДЕЦ БАЧКАЛ ДО 100Г.ПЪК ТЕ НАЛИ.МИНАХА 5-6Г.СИЧКИТЕ ТРИМА ГИ НАРЕДИХА ЕДИН ПОДИР ДРУГ НА СТОБОРА НЕКРОЛОЗИТЕ.НАЙ МЛАДИЯТ 47Г. ДРУГИЯТ 50Г.НЕ ЗАКАЧИ.ТРЕТИЯТ- 54Г.ДАЛИ ПОЖИВЯ ЩЕ ВИ ИЗЛЪЖА.

81

Сега скумричат

преди 4 години

Ама разбира се "нормалните" гледат къде може да се направи далавера с обществена пъръчкада не се дадат читави заплати,да не се платят данъци,да не се внесат осигуровки. Имам роднини дето са правИха на търговци,фирмаджии,тираджии....скътаваха данъци,не внасяха осигуровки и 15-20 години след 1989г. щракаха с пръсти,че и си понаправиха това-онова. Даа..ама не,както викаше Петко Бочаров - големите фирми и вериги ги задушиха въпреки андрешковските им номера. Сега скумричат,че нямали стаж за пенсии.

80

Кьосев

преди 4 години

До 67...1200 лева пенсия вземат страшно много хора, които са били в армията... Включително и много старшини... Особено в ВМС!)

79

Анонимен

преди 4 години

Никой уважаващ себе си човек, не става фуражка. Затова там свободни места има много.

78

Анонимен

преди 4 години

До КефятАбе Пич,убийствата и изнасилванията не ги правят полицаите и военните!А тези 200 лв,които си искал да дадеш на някой ченге,най-вероятно на куп не си виждал толкова пари на едно място.А който иска нека да стане полицай или военен,места има бол!Иначе на мен наистина не ми е зле с 1200 лв. пенсия и още около 1500 заплата!Айде да сте живи и здрави и по-малко завиждайте!

77

Митьо Пищова-2 РПУ

преди 4 години

Жените взимали по дълго. Абе, сте видели жена миньор, строител , работник или шофьорВсички са е певици на микрофона Славчо .Веднъж една такава старша -лейтенентка я плющях у Сливен от ушите и хвърчеше мляко за 350лв.Направих я Брюле после сама ми звънеше.

76

Анонимен

преди 4 години

СЛЕД КАТО СИ ОПЪВАЛ 43 ГОДИНИ НИЩО НЕ МОЖЕ ДА МЕ СТРЕСНЕ, ЩЕ ЖИВЕЯ НА ИНАТ И НЯМА ДА СЕ ДАВАМ НА ОНАЯ С КОСАТА...ПЕНСИЯТА СТИГА И ХАРТИСВА.

75

Не плащайте Данъци !

преди 4 години

Некъпаното кирливци по 1000 лв чисто пенсия за кукавели .Ше ме фанете на уа да ви плащам данъциве скапани киртаци.Бизнесо яко бумти ама за вас нема!

74

Обикновен пенсионер

преди 4 години

Моля, дайте и заплатите, получавани по категории персонал през годините, осигурителните тежести върху тях. Защо с най-високи пенсии са лица с 0% и по-нисък от обичайния % осигуровки? Сумите до нормалния размер на осигуровките превеждани ли са от бюджета в НОИ? По темата има изготвен Пълен доклад от БОРКОР /2014-15 г./ съгласно заповед на тогавашната зам.премиер М.Кунева, но той е неглижиран от законодателя.

73

Кефят

преди 4 години

През ден убийства изнасилвания ,грабежи и терор.Най дребно пресръпление свалени джанти не могат да разкрият.А вие чакате от тези нещо друго. С кво са заслужили 2 стинки от пенсиите и заплатите теа производители на големи количества фекална материя .Всичките с вид на умопобъркани клошари всеки път щом ме спрат с колата.Единият го питам немаш ли пари за униформа бе на 200 лв да си купиш,.Взе да ми се обяснява като пичка Взимайп парите и не добижавай ,че вониш бе.куко.

72

Анонимен

преди 4 години

МВР това са едни жалки безхаберници подпиращи столове по цял ден Гьъзyлизци.Така е от времето на Соца.Най безполезните в обществото,които една стотинка данък или здравна осигуровка не са платили.Една игла не са произвели и за нищо друго не стават такива ги произвеждат в шапкари.Безмислен живот свързан с рекетиране на хора сервилничене пред мутри.Паародийка пълна.Добре,че е дървавата да ги храни тези некaдръвниьци,че ще умрат гладни ако трябва да работят реална работа.Лека работа за пpoсти хора

71

анонимен

преди 4 години

ДА СЕ ПРЕМАХНЕ АРМИЯТА. А ПОЛИЦИЯТА - САМО ЗА НАЙ - НЕОБХОДИМИТЕ МЕСТА И СЛУЧАИ. ДА СЕ РАЗРУШИ ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ТЯХ.