84

българин

преди 4 години

ДА ПРЕБИЕШ БОЛНА ЖЕНА В БОЛНИЧНОТО ЛЕГЛО , И ТО - СЕСТРА ТИ......??!!!!!! Меркел чете ли ги тези истории за нейните поканени гости , с които иска да облагороди генофонда на германците???!!!!!!

83

Анонимен

преди 4 години

До антифеминистЗнаеш ли какво? Пази боже от такива като теб.Никога не мога да приема че ти с това си мислене се смяташ за човек. Много ми е интересно имаш ли жена и ако имаш тя да не е мазохистка? Как още е оцеляла? Сигурно единствено с овчедушно поведение което арабята особено много ценят защото това им дава пълен контрол и да правят каквото си искат. И това не е само по отношение на жените. От тебе ме е гнус.

82

мнение

преди 4 години

Що им трябвало да я убиват?Да я бяха изгонили от къщи ,кандидат-годеникът й нямаше да я вземе за жена без зестра и тя щеше да се самоубие. Ако тоя годеник я обичаше,щеше веднага след скандала в семейството й,да иде при баща й и да каже,че я иска официално за съпруга. Не я е обичал и също има косвена вина, освен братята й дето са я пребили и жестоките й родители.

81

Додо

преди 4 години

Като български националист аз признавам правото на всяка нация и държава сами да решават съдбата си и развитието си. Кои сме ние да се мешаме на мохамеданите, че да им казваме какво да правят, при положение, че ние самите сме цъфнали и вързали?! Проблема си е техен, нека си евоюлират и си го решат, пак повтарям, сами! Това не променя факта, че Исляма няма място в земите на Европейците, а трябва да си остане в Арабия. Наша е грижата да опазим от него нас и поколенията Европейци след нас!

80

Анонимен

преди 4 години

Прави ми впечатление туитърския пост, в който обвиняват "токсичната мъжественост" (toxic masculinity) за насилието. Срамна, мерзка, низка и гнусна пропаганда! Истинската причина може да бъде изказана с една единствена дума, която за съжаление либерастите не посочват никога: ислям. Запитайте се защо евроатлантиците напълниха Европа с тия питекантропи, които убиват жените и децата си?

79

Анонимен

преди 4 години

Сигурни ли сме,че става въпрос за реално съществуващи хора? Че дойче велето открай време води класацията с фалшивите новини и пропагандата за убити хора по мъчителен начин, които чудодейно се оказват живи в последствие

78

niki

преди 4 години

И тия искат да имат собствена държава?!? Израел да не допуска това при никакви положения, даже ако може да ги заличи изобщо като нация ще е най-добре.Това са животни и нямат нищо общо с хората. Това, че може да говориш не те прави по-малко животно....

77

Анонимен

преди 4 години

Ислямът от релия се превръща в антихумана Идеология!!!!!"Сблъсъкът на цивилизациите" (Самюъл Хинктингтън) е неизбежен!!!!Уви!!!! Ще се лее море от кръв.....

76

asdf

преди 4 години

Също каот изсраелите са си ***. Нищо чудно, че живеят заедно.

75

Стамат

преди 4 години

Кефи ме как за "мъжкия авторитет" говорят някакви комплексирани чичета, които едвам са хванали последния влак с някоя квартална скочибра и сега ходят три крачки пред нея, когато са в мола и стискат диагоналката под мишница, да не изгубят 300 та лева от заплатата и ключовете на 20 годишния мерцедес "нов внос". Да живее комплексарщината.

74

Аман братче

преди 4 години

Моралисти клети, погледнете около себе си и пребройте колко жени бяха убити от мъжете си в България? Докато жени биват пребивани и убивани тук и Бай *** пуска коментари, че си го е заслужила докато си чеше мушмулите, знайте, че цивилизацията и културата ви не е по-развита от Тяхната!

73

Анонимен

преди 4 години

направо нацистко семейство,то бива зверство ама това си е направо демонизъм

72

дядо Либен

преди 4 години

Цялата им култура е някаква шега, която съм твърде цивилизован за да разбирам.

71

антифеминист

преди 4 години

Я стига сте ***, като жени в менструален цикал. Мюсюлманите били не знам си какви и трепели жените. Е, тази утрепаната не е ли знаела, че ще и теглят боя, за накърняване на мъжката чест? Слабо са я били братята още първия път, та наглостта и отново е прокламирана. Искала да живее??? Няма такова нещо, жена да се гаври с мъжкия авторитет и да иска да живее. Трябвало е да я убият още първия път, за назидание на другите жени, пръскащи отровата на феминизма. Правилно се отнасят с жените там!

70

Тра-ла-ла

преди 4 години

Лесно е - да приемат християнството!

69

Анонимен

преди 4 години

Тя им е излишна. Когато един мъж има 4 жени, няма значения коя е четвъртата.Останалите 3/4 от мъжете, които не могат да си намерят жени, понеже нямат наследство и бъдеще или ще дойдат в Европа като клети сирийци или ще сис отоят без семейства в Палестина.

68

образование,а

преди 4 години

До Анонимен 68Ми няма лошо,звучи много европейско,нали!?Само дето нашите шведи зорлен им го тикат образованието,а те не искат и да знаят!И в Стара Загора си продават момичетата за булки!Това не е личен въпрос като образованието!Това е държавен проблем!Когато държавата си е на мястото,и законите се спазват,тогава и нещата вървят!Ама на страхливите и пишман хитри толерасти не им отърва!А това вече е голям проблем!

67

от,

преди 4 години

Дойче веле да заминават веднага в Палестина на място да се борят срещу убийствата на ''честта".Начина на живот на арабските жени е само в техните ръце,на никой друг.Да се обединяват и да се борят за него,както са направили жените по други точки на планетата преди тях.

66

Анонимен

преди 4 години

Образование и пак образование. В 21 век сме, а такова поведение е за преди векове.

65

Наблюдател

преди 4 години

Въпрос на време е да почнат да ни трепят в Европа, че нарушаваме техните правила.