12

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Внезапна нощна проверка ако замирише, тогава ще има ефект, а не като катаджиите казват кога и за колко време ще има акция и за какво ще е ! !

11

Благодарен олигарх

преди 4 години

Цаци, благодаря за успешния мандат! 7 години ни пазиш гърбовете. За благодарност те чака нов висок пост. Надяваме се че милиционрчето Гечев ще продължи твоя правилен курс! Поздрави от Чайка!

10

Анонимен

преди 4 години

Всички знаят, само Цацата и държавата не знаят!Срам! Пак гласувайте, за Герб и БСП и чакайте промяна, която никога няма да дойде, защото и БСП и герб стоят зад Ковачки и Пеевски, а вас ви бъзикат като деца!

9

Анонимен

преди 4 години

Всичко това за един месец.А после ???

8

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

Дръндрън. Работя в тази сфера и мога да ви кажа , че италиански *** се карат с влакове от поне 7 години. До сега не знаеха ли? Иначе на баба печката и колата замърсяват. Няма да ви кажа каква миризма е като пристигнат тези бали в някоя гара.не чума а Ебола ще плъзне. Не случайно ни бяха направили на *** на Европа

7

Анонимен

преди 4 години

аве цаци какво стана със справката за офшорките дето иска още преди европейските избори сигурно ??? нещо ??

6

Анонимен

преди 4 години

*** се гори посред нощ, проверките се правят в работно време.Всичко е шес, закривай!

5

сетиха се...

преди 4 години

Сетиха се... ТЕЦ "Бобов дол" отрови околията вече, Грин пийс събираха подписи по случая, а наш`те чак сега се самосезират ...

4

е ми

преди 4 години

Ей ся вече Ковачки изгоря.

3

Анонимен

преди 4 години

Колко бяха смешни циркаджиите на пернишката община - не открили сорса на пушека. Ами да се бяха просто качили на магистрала Струма и да видят къде дими! И да, дими от теца на Ковачки, обзи ден димеше, вчера най-нагло димеше и както се очаква ще дими! Ковачки си е една долна мутра!

2

Дъ гу

преди 4 години

Екологична сигурност - баси и израза. Все едно да кажеш литературна сигурност, или медицинска или природна или....

1

Оракул

преди 4 години

ТЕЦ-овете на Ковачки вършат законнонарушения и замърсявания. Но ДАНС и Прокуратуратурата се при сетиха за проверка точно преди изборите... Ще изтръскат малко сливи и естествено ще открият само някакви символични нарушения.