9

Анонимен

преди 4 години

Естествено, че така ще кажат. Джобът преди всичко! Пък вие повтаряйте...

8

Анонимен

преди 4 години

"дъждовните гори"rainforest (англ.) = джунгла (бълг.)

7

Анонимен

преди 4 години

няма никво глoбaлно зaтоплняне това са измишльотини на eкoлoзите които ги измислят тези глyпocти за cмyчaт пари

6

Анонимен

преди 4 години

"boi, bala e Biblia" - "говеждо, куршуми и Библия"...Явно двете Америки тогава имат повече общи неща, отколкото им се иска. Щях да си помисля, че това е девизът на Тексас.

5

...

преди 4 години

До Анонимен 5Не. Не само САЩ. Но има един смешен президент с една смешна прическа, който казва, че мораториумът върху парниковите емисии вреди на Американската икономика. Нещо подобно казват и Китай. Напоследък и Индия. Истината е, че Земята не се затопля глобално - не само в САЩ, Китай или Инидия.

4

Анонимен

преди 4 години

До .Ех пак ли САЩ са виновни за всичко :)))

3

.

преди 4 години

Онези от Северна Америка да продължават да ядат и да сeрaт като за последно и да се надяват, че някой друг ще компенсира тяхната лакомия! Всяка нация трябва да понесе своя дял от опазването на планетата. Ние сме под една завивка - който и да пръднe на всички им замирисва. Няма САЩ, Китай, Русия или Уругвай - на всички им е гадно.

2

Анонимен

преди 4 години

На планетата не и пука особено за нас :) човека уж най-интелигетното създание на нея се оказа най-глупавото и егоистичното. Видове са изчезвали и преди нас да ни има ще изчезват и след като нас вече и няма споко :)

1

Анонимен

преди 4 години

Хората не я заслужават тази планета и надявам се съвсем скоро всички да я напуснем. Живтоните се справят прекрасно и дано продулжат да живеят след нас!