31

Анонимен

преди 4 години

Меркел не трябва да бъде спасявана,тя трябва да бъде ритната отзад достатъчно енергично за да освободисцената от вредното си присъствие.

30

Анонимен

преди 4 години

" Прав си колега. Браво!!! Същото се наблюдава и в България. Умните, можещите, мислещите се евакуираха. Останаха... виждаме кои... и кого избират... "-- къде се евакуираха? В космоса ли?Бойкото много се радва на такаваевакуация -- решава му всякаквипроблеми.

29

Анонимен

преди 4 години

изборите са манипулирани от либералните евреи иначе ЕС се разпада-честни избори вече няма да има по света.идва време на гражданско неподчинение и революции

28

Анонимен

преди 4 години

Също като у нас, пенсионерите гласуват за комунистическите закостенялости.

27

А сега сериозно

преди 4 години

Каква е тая каша в в главите на журналистите:) Ако по-младите са на страната на тяхните господари и политиката им, тогава са будното бъдеще на нацията. Ако младите са против, тогава са незнаещи и вредни за бъдещето. Кой ли вече се радва на тоя журналистически цирк. Нечувано падение на уважаваните до неотдавна мейнстрийм медии.

26

А сега сериозно

преди 4 години

Tия традиционни партии слепи и глухи ли са? Не виждат ли тенденцията от година на година, че ако продължават с тъпата си политика, ще изчезнат от политическия живот.Какво ли ги принуждава към това самоубийство? Шепа сребърници?И слугинските им медии дори не могат да ги спасят с такива ободрителни жалки статии.

25

Анонимен

преди 4 години

Германия на контрастите.........Либерали, неофашисти и бежанци от Африка и Близкия Изток!!!!С родител Едно и Родител Две, и с деца Трансформъри!!!!Опасна смес.......Трябва само някой да драсне кибритената клечка и... БУМ!!!!!

24

Анонимен

преди 4 години

Демокрация по европейски:Който не е с нас е расист, фашист, ксенофоб, популист. И ей така само се плюе по Тръмп, по Брекзит, по Алтернатива за Германия. Нищо, че всъщност хората са си ги избрали демократично. Това на европейските "демократи" не им пука. Егаси "демокрацията".

23

Анонимен

преди 4 години

По официална статистика във Франкфурт хората на които и двамата родители нямат друго гражданство освен немското са малцинство. Обаче дойче вели, шпигел и прочие медии продължават да "анализират" защо Алтернатива за Германия има солидна подкрепа. Ами защото населението на Германия беше подменено и всички големи градове в Западна Германия вече са балкано-арабски колонии. Ето затова Алтернатива за Германия печели проценти. На хората им е писнало от този социален експеримент с мултикултурализма.

22

бай Тошо

преди 4 години

Както в България хората казват искаме Герб, а дъртите гласуват за традиционни партии като бсп и дпс. И баба Курнеля казва ами ние сме срещу народа и хич не ни вълнува че хората гласуват за Герб.

21

Аспарух

преди 4 години

Също както и у нас,възрастние над 60 гласуват основно за ГЕРБ и определеят живота на младите,които,като и в Германия не искат да ги управлява номенклатурата,която доказоно е вредна за държавата си.Рим навремето е прогнил и закономерно е паднал.Сегашна Европа не е по различна.Бездетни Евробюрократи ,ще мислят за доброто на своите съграждани???Ами те едно дете не са отгледали,че да имат някакво чуство на състрадание.Крачка по крачка към пропаста!!!

20

Енгелс

преди 4 години

Демократичният режим май скоро ще си ходи :)

19

Анонимен

преди 4 години

Германският народ е без самочувствие. Сврян е в ъгъла а политиците им натрапват вина заради бащите и дедите им че са подкрепяли Хитлер. Разговарял съм с много източни и западни немци и всички това ми казват. А народ без самочувствие и самоувереност нее народ. Всеки ще го подритва. Онзи ден някакъв германски министър пак се извинява на поляците. Защо бе умнико да не би ти да си трепал поляци. А наглите поляци пак искат да им плащат репарации. Нали ви плщаха бе нагляри или искате докато сте живи.

18

русофил

преди 4 години

АзГ се финансира от ***, факт. Просия иска разединена Европа, спиране на развитието на всичко, за да контролира държавите и разбира се да имат необходимост от газ и петрол, или ще фалират! Още Сталин е наричал такива: полезни ид.и.оти!

17

Анонимен

преди 4 години

Е как старите комунисти ще оставят Щази да потъне. Докато са старците и бабите така щее. Като умрат всичко ще се промени тотално.

16

до Хаха

преди 4 години

Прав си колега. Браво!!! Същото се наблюдава и в България. Умните, можещите, мислещите се евакуираха. Останаха... виждаме кои... и кого избират...

15

Хаха

преди 4 години

който има нещо в главата отдавана си е вдигнал чукалата от източните провинции. От останалата *** какво да очакваш освен да гласуват крайно десно?

14

Младите са бъдещето,

преди 4 години

значи бъдещето принадлежи на крайната десница. Няма лошо.

13

Европейка

преди 4 години

В Швеция вече са създали Емигрантска партия и са подали документи за регистрация.Дадат ли им,ще направят и в Германия, в Холандия и край с Европа.Дори да не са на власт АзГ,да имат достатъчно депутати да спират някои простотии.Жалко за Италия,че пак ще дойдат да управляват любителите на .егри.

12

Юнал Джемилов

преди 4 години

До MarcoИншаалла зайо Иншаааллааа