10

Ветеринар

преди 4 години

Добрите доктори специалисти живеят прекрасно.Но не им завиждам на професията, като знам моята каква е .Но не се оплаквам.

9

Ванката

преди 4 години

Лекарската професия е една от най-високоплатените в света, ама *** не щат да го разберат. За тях е преимливо петокласен футболист да взича 5цифрени суми, но не и лекарят. Ходете се лекувайте при чалгаджии, плеймейтки, мутри и политици! Здравето може да не е стока, но е актив и опазването му струва пари.

8

Легендата

преди 4 години

Да им направят първо една данъчна проверка.

7

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да вземат едва ли ще успеят да направят 16 имота, да карат порше и да кътат милиони в сметките си, поне така е обявил въпросния шеф на държавна болница! Пред него ЦеЦерон, терасите и балконите, къщите за тъщи пр. мишоци са бедняци! Така е защото здравето се превърна в стока, както и образованието!

6

Емигрант

преди 4 години

Ами недей да ходиш на лекар, кой те кара насила, ходи на лекар в чужбина или на ходжа, ако искаш.П.С. А да запитам, който е пострадал от лекар, колко пъти си подал оплакване и сигнал по съответния ред? А за изказвания тип: "всички лекари са лоши", "всички черни са мързеливи", те говорят достатъчно за интелектуалното ниво на автора си...

5

Анонимен

преди 4 години

Лекари вече няма.Има само едно мошеници.

4

Анонимен

преди 4 години

Аз беден лекар не познавам.И всички карат X7

3

Мейстър Емон

преди 4 години

А колко ще връщат. Последните три години ходя само по лекари. Съсипаха ми здравето, взеха ми паркте и все някой друг им е виновен. Наказание за корумпираните лекари и обезщетение за пострадалите.

2

Гошо

преди 4 години

Нямам нищо против да получават добри заплати, а не да ВЗИМАТ ЗАПЛАТИ! Те са хора с много важна професия! Но ме дразни това че някои ни виждат като "подвижни портфейли"! На някои е много висок стандарта на живот, в което няма лошо!

1

Колкото

преди 4 години

и да вземат, все им е много!