134

баба мара

преди 4 години

сега ще се купят гласове и работата е уредена а че софия тъне в мръсотиякаруци кучета наркомани няма значение

133

хаха

преди 4 години

Основната и мотивация била отговорността към града и хората. Безогледно лицемерие, ... Градът - зъл за живеене, изтезава слабите. Колите - плътно и изцяло на тротоарите, чупят съоръженията по тях, плочките .. Къде, "кмете"са чистите улици, умно разположените магазини, хуманният транспорт, където сега за маса хора е мъчение да се качат, няма места за сядане за почивка, няма ги чешмичките из града, мръсотия, счупени пластмаси и стъкла-а, плюнки и секрети по улиците, велосипеди без сигнал летят!

132

София 1914

преди 4 години

Как лекичко и мазничко отложиха пускането на метрото до Овча Купел 2 за средата на 2020? Беше за този месец!После разделиха проекта на етапи и стана за януари 2020. Преди няколко седмици четох за март 2020, сега средата на годината. Значи реално метро няма да видим още минимум година. Остават прахоляк, мръсотия и целият Овча Купел 1 си седи изтърбушен!В същото време скъсаха нервите на хората с този ненужен ремонт на Обиколна.А паркингът зад блок 29 е затрит, без да има нов!ВЪН ***!!!

131

Ха

преди 4 години

Че защо да се страхува от Мая - всички пътища водят за Самоков! И през Панчарево, и през Железница, и през Ихтиман, и през Дупница Особено през Дупница.

130

Анонимен

преди 4 години

Не знам колко хубава улица е Графа, но при ремонта му бяха откраднати милиони левове и подарени на фирмите около фандъчката и боко

129

Анонимен

преди 4 години

Зад графинята стоят всички м..утренски фирми в София, пък вие си я подкрепяйте....

128

От жълтите павета

преди 4 години

Ние, потомствените столичани, за провинциални гражданки от селски произход няма да гласуваме. Стига сте ни ги пробутвали! Има достатъчно по-умни и по-малко крадливи столичани, които ще се справят по-добре с кметските задължения.

127

Лисан

преди 4 години

Блокирали сте ми айпито, ама аз пиша през друго, тъй че не се хабете. Десните трябва да обединят усилия с бсп за измитане на шайката, иначе милиционерът Гешев ще ви сготви един по един като Иванчева.

126

М, да ...

преди 4 години

Плакахте и за паметника пред НДК,и за ремонта на Графа,и за Витошка,и за Ларгото,и за Метрото,и за Борисовата градина и за всичко хубаво в този град!------------------Плаче се когато загубиш нещо значимо, важно, ценно за самия теб! Ти и Фънди неплачета щото сте пришълци в София!

125

Анонимен

преди 4 години

Е значи какво? Вчера омбудсман,днеска кмет,а утре зарзаватчия! Там къде дават повече,а?

124

София

преди 4 години

е пълна с бюрократи - ще гласуват за ръката, която ги храни.

123

Анонимен

преди 4 години

Плакахте и за паметника пред НДК,и за ремонта на Графа,и за Витошка,и за Ларгото,и за Метрото,и за Борисовата градина и за всичко хубаво в този град!

122

Анонимен

преди 4 години

Дали костембродската измамница ще се справи по-добре?

121

Анонимен

преди 4 години

Кюстендилската зъбла хвърли набързо оставка от уж любимата и работа! Кое е по престижно,да помагаш на хората от цяла България или да си при софийското корито!? Показа си изкуствените зъбки, няма що!

120

Синема Гугу

преди 4 години

В София живеят достатъчно хора, които ще преизберат Фандъкова. Просто софиянци си харесват дупките по улиците и тротоарите, презастрояването, заличаването и на последните зелени площи. прекрасно изградените велоалеи и пр.

119

Анонимен

преди 4 години

Графа в момента е хубава,ремонтирана улица! Не заблуждавай хората бе гарван!

118

Манoлова - жалка

преди 4 години

Няма отърваване от птеродактила Мая Манолова, няма. На всяка манджа мерудия. По-глупава, себична и проста червена краанта не знам дали има. За жалост тя продължава да вреди на България.

117

М, да ...

преди 4 години

Фандъкова ... битка ... Мая Манолова ---------------Женоря спрете се! Ставата смешни и жалки! Излагация за България! Сеир за мъжете! Това вече е ментално изкривяване на жениците / Йорданка и Мая/!

116

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова това, Фандъкова онова, Мая това, Мая онова.Хората искат не някви селянки, а адекватен човек. Като арх. Борислав Игнатов. Ар-хи-тект. Не учителка по руски

115

Уточнение

преди 4 години

София е синя, но в гербаво синьо, че седесето си изпя песента отадвана. Само сега Борисов се опитва да спечели симпатии на бившия седесарски електорат,като взема под крилото си останките на СДС които с удоволствие му се предлагат ,че са изгладнели за власт...