12

Как

преди 4 години

Единственият начин да се пести от сметките от Топлофикация е да се вземе жилище без топлофикация, за да няма такива сметки. Друг начин да се пести от това НЯМА. Не за друго, но монополистът отказва да даде развод и който се е бракувал за Топлофикация, то е и след смъртта му, а не само до живот. За тока още не мога да измисля отръвка. Но да се плаща само ток е по-добре, отколкото ток+ парно с измислена сградна инсталация, която е на цена 100 пъти повече от самото парно.

11

House M.D.

преди 4 години

Какво е "иновативни"?Какво е "Смарт"? За разработката на BMW ли става дума?Какво е "интегриране"? Да не е като алкохолното такова?Ако и да съм имал оказията да вляза в релации с високите технологии, тези думи са ми непознати.

10

Анонимен

преди 4 години

Топлофикация е на ГЕРБ.

9

Анонимен

преди 4 години

Най-лесно е опашки пред Топлофикация за отказване от услугата,ама масово всички!

8

Анонимен

преди 4 години

Аз не използвам такива.

7

греяни ракия и вино

преди 4 години

ще ви топлятако не са менте

6

Анонимен

преди 4 години

Централното отопление от времето на червения терор /1956г./ на БКП. Модел на СССР. Премина в ръцете на управление на БСП.Абоната колко и да краде. Топлофикация на края на сезона ВЗИМА ВСИЧКО.ТЪНКИЯ МОМЕНТ Е В СГРАДНАТА ИНСТАЛАЦИЯ И В ЧИНОВНИЦИТЕ НА ТОПЛОФИКАЦИЯ.

5

Анонимен

преди 4 години

купете си смарт джаджи за 2000 лв. да пестите по 20-50 лв. на месец. След 5-10г. когато са се изплатили ще са остарели, голяма част от тях още в началото са и опасни. Както м-у другото и повечето решения за отопление, инвестираш 5-10 хил лв. и чакаш малки сметки.. като ги разбиеш става по 500-1000 лв. на година + разходите за отопление... или на кратко не си спестил нищо, поне оставаме с надеждата, че има полза за околната среда (силно съмнително предвид материалите с които се изработват уредит

4

Анонимен

преди 4 години

В заглавието: "Как да спестим от ток и парно?"В статията: нито един отговор на този въпрос. Дори споменатите "смарт системи" не са обяснени.Журналистическа работа от най-високо качество, дами и господа.

3

Анонимен

преди 4 години

и какво точно ще спестиш от смарт системата?ако си в стара сграда с ТЕЦ, то сметката идва писана и смятана на око, никой не му пука колко си си играл с вентила.

2

дедо ви

преди 4 години

Най-тънко е ако не ги ползваме . С дебели палта .гъбини и три чифта чорапи. Може и чохъл(лягаш на единия дюшек и друг се завиваш отгоре) тактика усвоена от казармата.

1

Анонимен

преди 4 години

Поредната глупост са тия смарт системи. Е, колко да икономисаш за цял месец - 100 лева ли?