13

Анонимен

преди 4 години

От общината да се не правят на умрели лисици, а да ходят и да гледат малко по-внимателно и любознателно... Щото освен в Тец-а, разни пещи има в бившите МЗ Ленин Стомана Индъстри и Червена могила край Радомир - Бесттехника. И ако не се е запалило сметището край Тева, гнястТа едва ли ще да е от новия гоУф на Гюро Кюмура...

12

Анонимен

преди 4 години

но от общината твърдят, че не идва от ТЕЦ РепубликаА от кой ТЕЦ идва тогава? Марица-Изток? Щом се усеща в цял Перник и се вижда като единствен източник на дим, няма откъде другаде да идва.

11

Анонимен

преди 4 години

ако го горят незаконно си плащат където трябва да няма проблем с измерванията ;)=> няма да има никакви резултати. Само "въздуха е безплатен, дишайте" вече не е така.

10

Анонимен

преди 4 години

До 1Ковачки го пазят хора, дето ще откарат всички потенциални биячи в разни мазета и ще им навират винкелите ... някъде.

9

Анонимен

преди 4 години

До РокоНяма да е скоро. ТЕЦ-овете са причината, да има развитие в Стара Загора ...

8

На пазар

преди 4 години

Интересно къде живее пернишката кметица та трябвагражданите да и сигнализират? Впрочем ковачки вече еот герб затова се трае.

7

Роко

преди 4 години

А Гълъбово и Стара Загора кога?

6

Ми

преди 4 години

Добър ден, пернишка снахо, и мн поздрави от товарищите ковачки, нено и бибитко. И да знаеш, сярата не е толкова отровна, а фосфор и хлор органиката ви разкатават мам щото са вид БОВ-бойно отровни вещества.

5

ГОСТ

преди 4 години

Интересно, никоя медия не отрази че в неделя през ноща имаше пушeк в Дианабад и Малдост в София. Чудно ми е кой пак "партиен другар" се е издънил преди изборите. Или електората от Столипиново, Факултета и Захарана фабрика са запалили нещо. И всички медии мълчат като риби.

4

радомир

преди 4 години

Сметище, но за това ни плащат. Това е икономика, като има сметка внасяш отпадъците и ги гориш, за това ти плащат. Кирия от всякъде.

3

hg

преди 4 години

Превърнаха България в сметище

2

гербисто-патриот

преди 4 години

Хората да не бъдат тяснослроени и да разберат, че България може да се развива само като експортно ориентирана икономика. Нека да не спираме с вноса на т.нар. RDF, което си е ***, за да го преработваме, т.е. горим, и така да сме основата на екологията на ЕС. Западните държави имат нужда от подобна услуга и плащат за което и то не малко пари, а тукашните предприемачи и частници трябва да осигурят услугата.

1

..

преди 4 години

Ковачки няма да се трогне докато не му набият канчето с винкели, а това няма да стане скоро.Така че, перничани ще си протестират, въздуха им ще си е мръсен, а децата им ще са болнави.