24

Анонимен

преди 4 години

Ще гледам да си поръчам някакави неща до 31.10 че и по-рано ,изгодно е защото има фирми дето ти карат нещата за 2 лв на кило от английско, но май това ще приключи скоро.

23

Анонимен

преди 4 години

Дъpт пpъч, това е фиксинг. Нашите мастити банкери пет пари не дават за него. Ходи се пробвай да купиш от някъде лири по 2,15.

22

Анонимен

преди 4 години

Лирата може и да е рекордно паднала, ама това нашите банки не ги интересува. Ние тука сме безвремие.

21

Анонимен

преди 4 години

Сър Джонсън ще подреди остатъците от империята.Щяха да махнат кралицата от колониалните символи.Сега има още един шанс да се прави на императрица :)

20

Анонимен

преди 4 години

Британия ще стане перла в короната на Арчи Първи - золуса.И така всички британки и британци ще се юрнат да се женят за ***.

19

АнонимеН

преди 4 години

ИЗБОРИ, НОМЕРА ВСЕ ТАЯ!!! ВАЖНОТО Е НА 31 ОКТОМВРИ БРИТАНИЯ ЗА НАПУСНЕ ЕС !!!

18

Анонимен

преди 4 години

Дойде ли АзГ на власт ще ги сгънат и ще се разпаднат на ландове както и е било.Измислена държава създадена 1871.

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8Да не съм те карал аз да се заселваш в Британия?.....Не си защото си лайййнннарче от Лаййнннннария. Бутай с пръст и вярвай че е шомпул.

16

Анонимен

преди 4 години

До *** човечец 10Български лайннннарец да те диагнозира е меко казано забавно и не особено заинтригуващо. Пак опитай този път с повече чубство. Напъни се като в тоалетната, да ти изпъкнат вратните жили.

15

Анонимен

преди 4 години

Британия има Канада Нова Зеландия Австралия и Сащ.Кво мислиш че Светът ще заговори на куцкарският немски ли.Винаги и съвсем отговорно съм твърдял че добрият германофиль е мъртвият такъв!

14

Анонимен

преди 4 години

Британия е заплашена завинаги да остане джуджето между Европа и САЩ.

13

Питър

преди 4 години

До Анонимен 12Либералите възкръснаха преди няколко месеца. На местните избори убиха косервата и лейбъра, взеха им общо близо 900 места. Последните проучвания показваха, че торите водят, но това беше преди Боджо да извърши чутовната простотия със затварянето на Парламента. В момента има коалиция между Либерали, Зелени, Плейд Камри и вероятно Шотландската национална партия, които ще играят заедно в ключови места, надявам се лейбъръра да участва. А ако Корбин подаде оставка, толупът е история

12

Анонимен

преди 4 години

Koлко да е паднала лирата? Преди 2-3 седмици беше 4-5 стотинки по-малко. От вчера се е обезценила половин стотинка. Като падне под 2 лева и стане колкото еврото, тогава ще имаме новина.

11

Анонимен

преди 4 години

До Питър 8Либералните демократи са мъртъвци както Юкип, защото Клег направи коалиция с Консерваторите. Лейбаристите са мъртъвци защото носят лошата слава на Блеър и Корбин - който гласува за Брексит. Борис за това ще предизвика избори защото Торите ще спечелят, особено след като мнозинството ще получи брексита за който гласува. Много разбирачи от Лаййнннннария има тук!

10

прост човечец

преди 4 години

До Анономен 6Идея си нямаш, че имаш сериозни психични проблеми и то неличими! И да вземеш мерки е много късно вече!

9

Анонимен

преди 4 години

Ще успее да срине държавата повече от колкото други са очаквали. Дори и лейбъристите да не вземат най-висок процент, то торите ще загубят десетина процента. След това ще има коалиции на малцинство.Просто си нямат и на идея за какво иде реч.

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7Да не съм те карал аз да се заселваш в Британия?

7

Питър

преди 4 години

До Анонимен 3Ясно е, че нищо не ти е ясно. На тези избори ще има разгром за двете основни партии, а големият победител ще са Либерал демократите, които са единствената партия с ясна платформа за оставане в Европа. Брекзитчиите на Фуража ще са втори, но това е партия без ясна платформа, лица, идеи, освен "излизане" и ще свършат точно както ЮКИП - в канала. На Фуража досега 7 пъти са му били канчето яко, когато се е кандидатирал, сега ще се пусна в най-брекзитчийската дупка и пак не е сигурно.

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Циркът БРЕКСИТ трябва да продължи........Циркът свършва на 31ви Октомври! Точно това постигна Борис, за ужас на редовия български лаййнннарреец - вратата хлопна!

5

Анонимен

преди 4 години

Сър Борис Джонсън... а Лорд :)