18

Мангасарян

преди 4 години

Не само полиция, по-добре им плащайте за да се учат........може и да сполучат.

17

Анонимен

преди 4 години

Тия си търсят оправдание за неходинето на училище.Скрийте се, бе! Под юрганите ви ли да слагат полицаи?Вие сами си се такова-онаковате.

16

Sven Vath

преди 4 години

Техното е виновно ! Туй е сатанинска музика , не я препоръчвам на младите

15

Анонимен

преди 4 години

Basi seloto...sichkoto bulgar asker e tam... iskat i sichkoto policai...mestete policeiskata akademia tam ot kvartal nadejda...

14

Анонимен

преди 4 години

Brei...to armia, to policia, to gendarmeria, to bareti, to komandosi, to lovdjii, to gorski, to padari...na 40 dushi bulgarsko-rimsko naselenie...nai-dobre da naznachavat policaite i gendarmeristite i za daskali...hem policai hem daskal....s 2 zaplati estestveno...

13

Шопо

преди 4 години

А не сакате ли пред всеки коптор милиционер,бе ?!!! Целото село не струвате колкото заплатата на един полицай...

12

Диабло

преди 4 години

Ха-ха-ха, селото с най- много професори на глава от населението, специалност фекалопризводители.!.

11

ай сиктир

преди 4 години

О, да бе защото иначе се изтрепват да ходят на училище. Затова накрая когато от немай къде им дадат диплома за основно не могат името да си напишат, ама иначе не пропускат помощите.

10

Зюмбюла

преди 4 години

Да доде личностно бате Бойко и да ни пази от изнасилване ако не доде ша проститираме и нема да си земаме социялните

9

Циник

преди 4 години

Аyyyy... Съ стреснаф... Плашат... *** помощите прибраха...

8

Анонимен

преди 4 години

И преди 35 години, когато служехме там в поделението, в това село нямаше българи и постоянно имаше инциденти, но тогава никъде не се съобщаваха.

7

Анонимен

преди 4 години

Аз искам безплатен Мерцедес.

6

БХК

преди 4 години

Съд за България на всички инстанции в Хелзинки, Страсбург, Нюрнберг, Женева, Стокхолм и Ню Йорк! Репарации и награди орден Стара Планина трета степен за репресираните граждани, които просто изразявали изконното си право на етническа принадлежност!

5

Анонимен

преди 4 години

Те ромовите почнаха да си измислят както холивудките за пари,че някой искал да ги изнасили!

4

реалист

преди 4 години

Децата са кръвнината на модерните еничари, пускайте ги, че по - лошо ше стане!

3

Да ама...

преди 4 години

Сега пристигна официално писмо в Парламента, гласящо:"Много здраве имат в Сотиря от арменския поп, че ще им пратим денонощна полиция." подпис МВР. Това би означавало, че 3-4 неудачници от РПУ Сливен ще трябва да ги командироват там перманентно - знаете ли кога и как ще стане това? Успокойте ги и открийте нова детска градина в селото, че да е полесно на клиентите да обслужват децата като са на едно място! А за стажанти там сложете от Сливенския затвор малко кадри, полицията има други задължения!

2

zeus

преди 4 години

Ситуацията в Сотиря е малко Параграф 22: недосегаемите протестират срещу един от своите, който е станал убиец и изнасилвач заради многото им дадени права, недосегаемост от закона и никакви задължения...

1

Клементина

преди 4 години

Аман от ц.....ки номера! Всеки път с една и съща заплаха: няма да пуснем децата на училище. Ами хубаво: край на детските, край на социалките и родителите на прокурор. Законът го позволява. Ама трябва да се изпълни, нали така. Искали полиция. И ние искаме, ама няма. Толкова време търпели насилниците между тях, сега се сетили, че са в опасност.