20

Анонимен

преди 4 години

Като намерите студент да ви плаща такъв наем плюс храна и разходи което ще рече 800 лева обадете се.Такива пари работник не може да ви плати, че студент.

19

Анонимен

преди 4 години

И кой нормален ще ви даде 500 лв за кeнеВт когато 5 студентки мотгат да си наемат по 130 лв един цял голям хапармтамент w swesenkwartal.

18

Анонимен

преди 4 години

Триетажна къща с двор 1 дка на село сменям за гарсониера в студентски град

17

ддд

преди 4 години

То ти си изкарвал, ама като платиш данъци, сметки ,квартири и други работи си на по голям минус от тук умнико

16

До Да ама...

преди 4 години

Те в чужбина квартирите са без пари сигурно?

15

до 2, 3 и 4

преди 4 години

Абе смешници, като се е пренаситил пазара що не си купите и вие от село по един апартамент за по 500 евро на квадрат и квартирка за 200 лв? Може, ама в Сусурлево!

14

Анонимен

преди 4 години

Е как хем се презастроява, пък няма предлагане, хем студентите стават по-малко, пък търсенето е голямо?

13

Анонимен

преди 4 години

До Гoшучети между редовете Гоше. Може и да схванеш. Например "също смята, че търсенето на студентски квартири засега е слабо и все още не е съществено. Той отбелязва, че нещата се случват малко по-бавно, а от друга страна и броят на студентите е по-малък"

12

Анонимен

преди 4 години

Като студент в чужбина, ще кажа, че почасовата ми работа на касата в известна американска верига за нездравословна храна, ми носеше повече пари, отколкото някой набори изкарват днес, след като вече си имат стаж и работа.

11

Да ама...

преди 4 години

1000лв ги направете гарсониерите що чакате? Брокерите изгладняли и сън не спали, пари от студентите чакат. Много добра икономическа стратегия - да търсиш доходи от тези които нямат собствени! Подивелите реститути банкети ще вдигат, ДА АМА НЕ. Всеки нормален родител отдавна си е изпратил детето по живо по здраво към Терминал 2, те сами ще си знаят да не се връщат никога повече. А кратуните вместо да намалят лихвите за ипотеките и да се договорят повече продажби - от студентите ще чакат, смех!!!

10

Анонимен

преди 4 години

И кой е лудият, който ще даде 500 лв за наем на прогнилата панелка, вместо с кредит по ниски лихви, на половината цена да си я купи?Студенти, който нямат 30 000 лева първоначалн вноска, който най вероятно ще делят наема на 2, 3 или 4 със съквартирант/и.

9

Гoшу

преди 4 години

ХАхаха, абе, тарикатите, нали цените щели да паднат, защото балона аха-аха да се спука, а?

8

Анонимен

преди 4 години

*** счита, че винаги дяволията му ще минава. И кой е лудият, който ще даде 500 лв за наем на прогнилата панелка, вместо с кредит по ниски лихви, на половината цена да си я купи? Има ли още балъци...

7

Сократис

преди 4 години

Едно сравнение със студентско общежитие в Германия. Обикновено са по двама студенти в апартамент, но всеки ползва отделна стая с тераса.Общи са само банята, тоалетната и малка кухня обзаведена с хладилник, керамични котлони, домакински посуда и прибори.Тока, водата и отоплението са включени в цената.Заплаща се само кабелната телевизия и интернета.Цената е около 300-330 евро, като се предплащат 3 вноски, които след освобождаване на апартамента се възстановяват ако няма повреди и замърсявания

6

Анонимен

преди 4 години

заем се връща наем не--

5

Хазайн

преди 4 години

Бачкаторите са по-добри наематели.Пазят жилището и наемът е целогодишен.Студентите, купони и на лято бягат при мама и тати на село.Та от една страна мизерията по провинцията си има и добра страна. Иначе кой щеше дами наема жилищата.

4

Анонимен

преди 4 години

Студенти не останаха, какви наеми. А и се напълни с квартири.

3

Анонимен

преди 4 години

Той че пазара се пренасити е така ама и студентите намаляха.Усетиха се родителите че тука няма смисъл да си изкарат образованието децата им и ги пращат в чужбина.

2

минувач

преди 4 години

Просто мама и тате вместо да дават 500 лева наем, дават 500 лева ипотека. Пазара се пренасити с имоти, всеки има апартамент, даже хора от селата ,дето идват два пъти в годината в града си имат жилище. Да почват да се тресат брокерите,че идат гладни години за тях...

1

Анонимен

преди 4 години

По колко човека в стая са настанени тези студенти, на които може да им се наложи през зимата да плащат по 150 лв за легло в студентско общежитие?