100

Анонимен

преди 4 години

Великобритания ще бъде една "Северна Корея" край Европа.

99

Анонимен

преди 4 години

Индия има 2 милиарда работна ръка. Ако внесат 100 милиона индийци, ще имат за всичко. Но, трябва да ги държат строго, за да не вземат властта във Великобритания и да назначат свой Мухараджа за крал. Някакъв Апартейд или Правителство на малцинството.

98

Анонимен

преди 4 години

Значи да започнеш в банка на гише става с малко език и средно образование, обаче да береш тиквички и марули трябва солиден ценз!И какво означава канехме 300, идваха 600?Май реването е за вторите 300, взети незаконно, без договори и претенции, спящи по фургони или на полето.

97

Анонимен

преди 4 години

До SP 69Крайно време е бозавите да се върнат на полето! И всички българи които им "робуваха" да се върнат и да си погледнат СОБСТВЕНИТЕ "родолюбиви оправници" които им изкрадоха земите!Английското "робство" е 1000 пъти по-сладко от българското, а нивото на английски селияндуризъм е нищожно спрямо българските селияндуристански "стандарти/традиции".

96

Анонимен

преди 4 години

До Доктор Гьобелс 82Сега ще видят кон боб яде ли.....Ще гледат лаййнннарцииите как боб се яде а те както винаги ще преглъщат, влажно като едно време за българска изходна виза!

95

Анонимен

преди 4 години

До Аз 94Нека, това е селияндуристански тип БГ забавление което "помага" най-вече на Лаййннннария!

94

Аз

преди 4 години

Поредното заглавие което цели да разлая ку4етата

93

Анонимен

преди 4 години

Не ги мислете,ще си вземат за фермите работни булки от Украйна и Молдова,пък и македонци и черногорци още са навити за селскостопанска работа.

92

Краставица-ланга

преди 4 години

За много грехове има да плаща "великата" Британия. Това ,което става в селското стопанство е май-малкото! Уж са предприемчиви островитяните.Като няма кой да им бере ягодите и репичките....вместо сами да се гърбят..да вземат да ги изкоренят!!!! Поголовно! И да засеят нивите с ..канабис и опиумен мак. За това си имат достатъчно афганистански специалисти. Хем лесно,хем доходно.

91

Анонимен

преди 4 години

От 91.Сега стига сте ревали.Който е нормален да бяга в ЕС.Който не е да остава и с британския халифат навън от Европа и в Арабската лига.

90

Анонимен

преди 4 години

Ягоди ще има на британския пазар. Ще бъдат от друга държава. Либертарианците така успокояват народа, че не е фатално, магазините ще продължат да са пълни с ягоди и всеки с пари ще си купи. Но - защо британците се притесняват? Може би са по-умни от либертарианците и разбират проблема?

89

Принц Чарлз-Съсекс

преди 4 години

Заповядал съм на полето и в фермите да докарат йевреи от Израел.Все пак дължат на Англия благодарности,които цял живот не могат да изплатят. Освен ,че плащат на нашият Ватикан милиарди наем за ползването на Йерушалама време е да дойдат и да ни приберат реколтата понеже тези ,които докараха от Еритрея и Конго не искат да работят. Поспис:Принц Чарлз *** на Съъсекс Лорд на Дамшир Херцог на Бъкингам и ИDиот на целият Свят .

88

Анонимен

преди 4 години

Откраднаха ни ромите. Нямаме повече роми за даване. Германия ги иска, Британия ги иска... Вече ще ги трансферираме като футболисти за големи суми. Ромите и лекарите са ценни и не трябва да ги даваме.

87

Ояденото Лорд Пищи

преди 4 години

Нали в Англия е пълно с гибони и лемури от субсахарна йавфрика.Те са изключителнпо добри работливи работници.Нали беше целта да ги докарате всички в Европа.Българите обичат парите И си имат вече бизнесче, кафе,пица строителни фирмички или бизят за по 8000 евро на камион. За Фермите а Англия търсете AФPИКАНЦИ

86

Анонимен

преди 4 години

Британците ги чака Преход, глад, мизерия и хиперинфлация. План "Ран-Ът" ще прогнозира последствията от Прехода. Преход от буржоазна демокрация, към монарходиктатура.Ягодите ще са последния им проблем.

85

Пепи

преди 4 години

Истината е че английски се учи във всяко училище в България.Отделно от това,английския език е широко застъпен в големите градове.Тъй че излиза че наште кадри са много по добре подготвени от разни пакита индийци и мароканци.

84

анонимен

преди 4 години

"По данни на ООН над 4 млн. британции не слагат залък в устата си дни ..." Нещо не ми се връзва в цялата история хем имат недостиг на работна ръка хем 4 млн, недохранени в Англия, хем 5-тата икономикав света, по-по-най ...?! 2000 кухни за социално слаби?! Ба си робовладелската държавица. Закривай!

83

Krom

преди 4 години

No problem! Борис Джонсън лично ще ги прибере реколтата!

82

Доктор Гьобелс

преди 4 години

Сега ще видят кон боб яде ли. 😁

81

анонимен

преди 4 години

Всяка държава в света с половината поданици на социални помощи, внасяща работна ръка от други държави е робовладелска. А кой каза, че робството в света е изкоренено!