17

Анонимен

преди 4 години

Спечели ама загуби. Направиха какъв ли не терор на AFD, но и на Хитлер са му трябвали няколко опита да спечели съвсем демократично. Комсомолката Меркел разруши всичко построено с труд от старите немци. Отмъщението на Хонекер в действие.

16

Анонимен

преди 4 години

Ако така продължава AFD да си утроява резултатите, то на следвашите избори очакваме 75%, а на по-следващите / 225%....Баш толкова няма да са. На сегашните, на които всъщност се очакваше AfD да победи в Бранденбург, всички други партии обявиха, че даже да победят, няма да се коалират с тях и няма да ги оставят да управляват. AfD всъщност направи много масивна кампания в селата, където обещаваше какво ли не, което интересуваше хората (примерно по-чести автобуси до града).

15

Анонимен

преди 4 години

Това, което Путин подрежда, няма да го бъде.Липсва му основно парче от мозайката - Украйна.

14

AFD

преди 4 години

Ако така продължава AFD да си утроява резултатите, то на следвашите избори очакваме 75%, а на по-следващите / 225%. Тогава ще видим кон боб яде ли и дали в центъра на Берлин номерата на къщите ще са с АРАБСКИ цифри изписани!!!!111едноедноедно

13

Анонимен

преди 4 години

Съсп зор ,ама са натъкмили резултатите.

12

Анонимен

преди 4 години

Нека традиционните партии в Германия да продължат политиката "мулти-култи" и на следващите избори АзГ ще има 50%! Нямат време за мислене, трябва да действат, а не да обвиняват АзГ. За все повече немци на първо място стои вече въпроса за самосъхранението при очевидната агресивност на пришълците!

11

Анонимен

преди 4 години

До 9Путин е бил обикновен редови служител на КГБ в Дрезден,като главната задача която са му поставили като работник във ,,Военният клуб" в града е ,да следи какви ги вършат руските солдати в Дрезден!Истинските съветски шпионин са работили на Запад,където няма съветски окупационни войски!

10

Анонимен

преди 4 години

Там където има най-много кремълски шпиони, там AfD e най-силна !

9

Анонимен

преди 4 години

Саксония е бастион на ЩАЗИ, респективно - КГБ. Да не се забравя, че Путин е бил ченге имено в Дрезден - столицата на Саксония.

8

Анонимен

преди 4 години

Саксония е бастион на ЩАЗИ, респективно - КГБ. Да се забравя, че Путин е бил ченге имено в Дрезден - столицата на Саксония.

7

Славюч

преди 4 години

Пак да попитам и какво като дойде АзГ?

6

Анонимен

преди 4 години

"Крайнодясната партия "Алтернатива за Германия" постигна доста силен резултат, нареждайки се втора с 27,5 процента от гласовете, което е значително повече от получените от нея 9,7 процента през 2014 г., пише БТА."===Партията на Меркел е с пирова победа. Само за пет години AfD е утроила резултата си. Разликата с партията на Меркел е под 5%. Сами правете сметка какво ще е на следващите избори.

5

Славюч

преди 4 години

И какво лато дойде АзГ?

4

До 1

преди 4 години

Те и първа сила да са, никой в Германия не се коалира с тях!. Нужни са им повече от 50%, Мечтай си!

3

кофти другари

преди 4 години

Кофти за русофилите и *** от Кремъл пак не се получи взимането на властта в Германия с проекта им AfD

2

Анонимен

преди 4 години

Хе хеМного поздрави на АзГ

1

:-)

преди 4 години

А така! Дано на следващите местни избори AfD да е първа сила!