426

Анонимен

преди 4 години

До Сата НАТОСатанаиле, Ту-154 се разби заради ината на гллупавия, но в замяна на това упорит Качински! Руските диспетчери са ги предупреждавали и са ги пренасочвали към друго летище.Два дни след това поляците пуснаха един "запис" - фалшивка, как уж руски военни търсят да убият оцелелите. Това си струва да се чуе - такава концентрирана глуппост не е възможно да се намери другаде!Това и един пост за "Полонез Огинского" ме убедиха, че полаки сон швинье!

425

Анонимен

преди 4 години

"Ешче Польска не згинела...".Сгинет, быдло!

424

джо

преди 4 години

до SS Нагли са типове като тебе. Германците са убили милиони поляци, построили са десетки концлагери,но са поканени, защото честно са убивали хората.Да направиш паралел с тогавъшната и сегашната власт в Русия е неморално и ***.

423

124

преди 4 години

Както казват "полякиня" е професия. Явно нацията е такава. Щом честват нападението си като празник, да им е честито

422

джо

преди 4 години

До защо е така. Не си в час. Полша даже и през соца имаше голям процент хора , които не харесваха Руснаците. Но не ги искаха и на запад. Вече ги бяха предали.Трябваше да хранят гърла и да наливат средства, а и бяха я набелязали за Троянски КОН . 70 те години ,когато я бяха яко окъсали,братята Поляци се наложи СИВ да ги подпомага.Колко сме помогнали ние не знам, но СССР изплати 20 000 000 000 долара към западните банки. Това е истината ДА бе да. Имаш жълто на клюна и не ти е ясно положението.

421

А защо е така?

преди 4 години

Постболшевишка Русия да се замисли ЗАЩО е това отношение към нея от държави, които някога наистина са изпитвали приятелски чувства към нея и от държави, които тя действително е отървала от по-изтребление. ЗАЩО днес никой не казва добра дума за нея и не желае да има нищо общо с нея? Защото след II CB комунистите от СССР окупираха брутално тези държави, внедриха една чудовищна система на терор, репресии и жестоко потъпкване на човешкия дух. И вместо да се извинят, ни навират ръка за целувка!

420

Да бе да

преди 4 години

До джоПълни лъжи.

419

джо

преди 4 години

до Сата НАТО Няма как да докажем нещо което е вече известно. Преди повече от две години в поредицата на Нешънъл географик за авиокатастрофи имаше филм при който бяха описани до най -малка подробност фактите за всички събития довели до фаталния инцидент. Всичко е низ от лоши стечения на обстоятелствата, запознай се с филма и после драскай за конспирации.

418

джо

преди 4 години

До Правилно е да се. Когато се прави някой на прекалено остроумен е добре да се запознае добре с фактите. Първи съюз с Германия сключват Поляците. После Англия и Франция разрешават на Германия да върне територии придадени на Чехия. Германия окупира цяла Чехия. Ни дума, ни вопъл ,ни стон. Германия напада Полша, Англия и Франция обявяват война , но не предприемат нищо... И Пилат Понтийси си изми ръцете и каза..... Аз съм невинен.

417

СССР унищожи

преди 4 години

Третото Българско ЦарствоЗаради което Бог ги наказа с разпадАмин!

416

Ролята на раССия е 0

преди 4 години

СССР е друга работа Съюзили се с Хитлер с цел да окупират Европа обаче не даде разбрали и са се сбилиОт което цяла Европа е пострадала

415

Сата НАТО

преди 4 години

Естествено, че катастрофата на полския Ту-154 беше едно масово убийство, организирано от руските служби. 100% акт на държавен тероризъм. Веднага след това и българският правителствен Ту-154, наскоро преди това ремонтиран в Просия, беше изваден от употреба за винаги.

414

СССР са окупатори

преди 4 години

В цяла Източна ЕвропаЗатова никой ще да чуе за наследниците им

413

джо

преди 4 години

Руския народ не носи пряка отговорност за действията на съветската власт. Въпреки всичко Елцин разсекрети документите касаещи Катинските разстрели и официално се извини за пролятата кръв. В Катин бе издигнат монумент в памет на жертвите, с него се свързва и още един неприятен инцидент. Авиокатастрофата с Полския президент, която сегашните управляващи се опитват да препишат на Русия и едва ли не отново виждат заговор.Крайно недостойно държане, типично комплексарско.

412

Тъпите янки

преди 4 години

Помагат на един злодей да победи друг злодейВ резултат Източна Европа е окупирана от азиатците ...

411

Анонимен

преди 4 години

През 1941-42г. в СССР по полска молба се формира армията на ген.Андерс------ Каква полска молба, когато през 41 не е имало полска държава, комунистически фалшификации, някой е седнал да ги моли..... И от какъв зор да помагат на СССР срещу Германия?

410

Хе хе

преди 4 години

Поляците не бръснат Блядистанци за асвабадители А ние тук още им пазим паметниците и политиците ни им лижат.,..сфинктерите

409

Правилно е да се

преди 4 години

Казва не Втората Световна война , а Междусъюзническата война започнала с окупацията на Полша от съюзниците Германия и СССР

408

Шляхтите дезертират

преди 4 години

Всъщност не е точно известно колко полски граждани отстъпват на съветска територия.Вероятно са няколко стотин хиляди. През 1941-42г. в СССР по полска молба се формира армията на ген.Андерс в състав от около 75 000 души,нооо....в най-тежките моменти за Червената армия поляците отказват да бъдат изпратени на фронта. При това положение до м.септември 1942г. СССР евакуира от територията си в Иран общо над 110 000 полски военни и цивилни. Тогава се разгаря битката за Сталинград,а *** бягат.

407

Анонимен

преди 4 години

Просия без Украйна, Казахстан, Прибалтика, е като клошар инвалид.