13

Анонимен

преди 4 години

Лошо Болтън лошо, поучи се от предния, дето целуваше за постове *** на един друг фюрер, и после го предаде Рудолф Хес, накрая свърши доживот в британски затвор, които клечи на фюрери тъй става или им мре в концлагерите или в затворите на враговете им.Кофти късмет брат.

12

до 1

преди 4 години

поправили са се вече...

11

Анонимен

преди 4 години

Да мята бонба на органа че ще ги отвее утре

10

Анонимен

преди 4 години

Днес е най важно да знаем има ли разногласия между Болтън и Тръмп по въпросите, свързани с Идлиб в Сирия. Кой разпореди въздушните удари по населени пунктове в зоната за деескалация Идлиб, без да уведоми за това сирийското правителство, Русия и Турция? Кой ще бъде отговорен за многочислените жертви сред мирното население?

9

Анонимен

преди 4 години

И все пак е по-добре от Хилъриту.

8

Ясно

преди 4 години

Разбрахме че Тръмпи мрази Блтън , защото ОБИЧА Ким . Пишат си влюбени писъмца , ходят си на гости ,Тръмп минал с корабчетата си край бреговете на Корея, а Ким му дал да види голямата му крива ракета после Ким му е показал луксозната си спалня а Тръмпи изпаднал във възторг като осмокласничка .... Такива положителни, и весели новини публикувайте . За любов и момински трепети , а не кой кого гръмнал и кой кого заклал .....

7

Анонимен

преди 4 години

Този удари ли урагана Дориан с ядрена бомба, както се заканваше? Смешен, плиткоумен и жалък застаряващ клоун.....

6

Sicht Punkt

преди 4 години

Докато Тръмп си играе с подчинените си на влюбени гугутки, американските граждани се трепят масово. Там са не да се харесват или мразят, а за да вършат работа. Цял свят чака кога ще отиде пак до тоалетната. Рижавата зараза дебне навсякъде.

5

Анонимен

преди 4 години

Съветниците за това са съветници по отделни въпроси и дават експертното си мнение! Нали там била най-прехвалената демокрация, защо тогава не оставят хората да си кажат мнението, а ги отстраняват?

4

Анонимен

преди 4 години

Типичен диктатор... Размахва заплашително пръсти пред чужди и свои опоненти, уволнява и отстранява всеки, който не е на негова страна.За какви се мислят всички, които се докопат до властови пост?! Трябва да минават през психотестове на всеки 6 месеца и да се научат да четат закони, както и да ги спазват!

3

Анонимен

преди 4 години

Трмп не харесва Блтън

2

Анонимен

преди 4 години

Блтън или Болтън е името му в крайна сметка?

1

беге статус

преди 4 години

в заглавието ново име "Блтън" - за сещащите се, това е Болтън!