9

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е Турция да си прибере обратно вилайетите, защото раята доказа без да остави място за никакво съмнение, че не могат да се самоуправляват! Какви са за бога тези изкуствено създадени държави от османлийските вилайети?! Гърция? Отдека пък се пръкна това чудо?! България? Подарена от руснаците на едни балкански диваци, които за седмица я окензаха до върха на комина! Сирия? Кога в историята и имало държава Сирия?! И не ми давайте пример с Асирия!

8

Анонимен

преди 4 години

НЯМА ДЪРЖАВА, НЯМА НАРОД, КОЙТО Е НА СТРАНАТА НА УБИЙЦИТЕ ОТ ТУРЦИЯ.Нали ходи Ердо да проси милостиня от Путин? Какво получи? нищо? а ОТ сАЩ? ПАК НИЩО.ако СИ МИСЛИ, ЧЕ ЩЕ МУ РАЗРЕШАТ ДА СИ РАЗИГРАВА КОНЯ НА ГЪРБА НА СЪСЕДНИТЕ ДЪРЖАВИ НЕ Е ПОЗНАЛ.

7

Анонимен

преди 4 години

Да са живи и здрави кюрдите да си отвоюват държавата! Най-добрите хора които познавам! И най-добрите бойци. ТУРЦИТЕ КОЛКОТО И ЗА УБИВАТ, НАКРАЯ ЩЕ СИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО.

6

Анонимен

преди 4 години

Турция може да си прави каквото иска, докато САЩ и Русия решат, после е ясно.

5

Анонимен

преди 4 години

Продължавам да смятам, че Ердо няма разумен ход в Сирия. За защита на интересите на Турция, има нужда да окупира, част от Сирия, но това е в разрез с обявената от Русия и Ирак идея за цялост на територията на САР. За тази си задача, използва про турски групировки които не контролира, а и те попадат под определението терористи и САА и поддръжници, си ги мачкат системно. Не играе и със САЩ, които имат свои интереси със част от кюрдите. Не може да седиш на два стола. Или ще настъпи Русия или САЩ.

4

Ердоан Емек Сики

преди 4 години

Слава на свободен Кюрдистан! ПКК - победа!

3

Анонимен

преди 4 години

Както каза Ердоган тази вечер:Щом САЩ ни мотаят, ние сами ще си изрежем пъпа.

2

Анонимен

преди 4 години

СЗН и ИД са едно и също. Просто терористите обличат едната или другата униформа в зависимост каква е нужна на САЩ.

1

НАТО е с Турция!

преди 4 години

Ердоган е прав, Турция исторически и етнически има права над 1/3 от територията на Сирия и е редно да си върне земите!