25

Байно ти на майната

преди 4 години

Ало! Колеги от криминална полиция!Внимавайте какво говорите по медиите - за методите и начина Ви на работа. Това са Оперативно-издирвателни мероприятия и те не бива да се разгласяват! "Утре няма да намерите етикети на бидоните"!!!! Освен това съгласно НПК, когато има вече предварително производство, нямате право да разгласяват е подробности по него! Утре (не дай Боже), ще има някакъв подобен случай и тогава ще плачете! Като бивша кримка, никога не съм разгласявал подробности!!!!

24

Бг

преди 4 години

Истински българи,15 години им плащат за работата, уж приятели,а реално подли,арогантни предатели,както и българската политика и управление, лъжливи *** подкупните политиците,Кравари подкупиха Стоянов, Паси,Тиквуна,това е лицето на Българина,Предател.

23

Наблюдател

преди 4 години

Вижте добре тези ръце с които се крият. С тях са рязали кокали.

22

Анонимен

преди 4 години

Анита Мейзър колко лежа ?Хем не признаваше в началото,че и подкуп предлагаше.Който има пари се откупва това са фактите.

21

Анонимен

преди 4 години

Дааа,ако полагат труд 2 изработени се броят като 3 излежани.При 20 години след няма и 9 са вънка.Похвалиха ги,че са добри майстори поне да има полза да си изработят престоя.За такива хич не ми се иска да ходят данъците ми.Трябва всеки залък с тежък труд да заслужат!

20

АнонимеН

преди 4 години

ПРИЛИЧАТ НА БОЙКО БОРИСОВ КОЙТО Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ МАСОВ УБИЕЦ В БЪЛГАРИЯ ЗА 21 ВЕК!!!АКО БЯХМЕ НАРОД БОРИСОВ НЯМАШЕ ДА Е СРЕД ЖИВИТЕ ОЩЕ СЛЕД ПЪРВИЯ МУ МАНДАТ!

19

Анонимен

преди 4 години

Да убиеш някого! И после да нарежеш тялото му като сланина за зимата!Представяте ли си? А ние го обсъждаме като нещо от ежедневието.Докъде сме стигнали?

18

Пустиняк

преди 4 години

Тези характерни съвременни ганьовистанци от чист български вид, расли във високия морал и съвестност на соц. режима са действали, както техните събратя, форумните мизантропи драскат. Обладани от омразата и завистта, фиксирани в целта си да обслужват низката си меркантилност и ламтеж за нещо, което те дори не знаят какво е, те ликвидират и без това ниския праг на задръжките си, ослепявайки за всякаква разумност и въздържаност. Тук форумните чудовища драскат, а онези направо са разчленявали.

17

До 15

преди 4 години

А прасетата ти би изпапкал с удоволствие! Но пуста демокрация, пак ще останеш гладен.

16

Анонимен

преди 4 години

Тия намеци на полицията за някакви интимни отношения помежду им са пълна простотия. . И нямат никакво отношение към престъплението. Те са убийци, престъпници! Другото няма значение.

15

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ТИЯ РАБОТИ ОТ ДОЛУ НЕ СЪМ ГИ ПИСАЛ АЗИ ИНАЧЕ ТЕА МОНЧЕТА СА НЕВИННИ ТРЕБЕ ДА СА СЛОБОДНИ

14

Анонимен

преди 4 години

Тва е демокрация , вместо да нахранят прасетата и да има някаква полза от тях ние ще ги храним 20 години тия безполезен ***.Издръжка на един затворник е 600 лв на месец един пенсионер взима 200 лв.

13

ДЖИ ПИ ГРУП

преди 4 години

Иванчева я наредиха и и метнаха 30 години за смешен подкуп а тези със два трупа които са нарязали ще гушнат по 20.Майзер уби зверски брутално приятеля си и лежа 2години и половина.

12

Анонимен

преди 4 години

*** - нека да казват че са роми и може да им се размине!

11

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ЖЕЛЙО ЖEЛЕВ ОТМЕНИ СМЬРТНОТО НАКАЗАНИЕ

10

10 КЕВАРСНЕТА

преди 4 години

Изяждали са по 10 кеварснета на ден...

9

..i dobre da se

преди 4 години

grijite za tiah ! Da gledate da imat vsichki udobstva I nishto da ne im lipsva !!! Tokuvij ,che osadili darjavata za neshto !

8

Бау

преди 4 години

Хубаво, че си скрихте лицата, никой не знае как изглеждате ..

7

Сатира

преди 4 години

Даже се подсмиват докато ги снимат. И тези *** ще получат 15-20 години ???

6

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

В ПАНДИЗА ПО СИЛНИЯ ИЗЯЖДА СЛАБИЯ