74

БХК 2

преди 4 години

Съд и глоби за България на всички инстанции в Хелзинки, Страсбург, Нюрнберг, Женева, Стокхолм и Ню Йорк! Репарации и награди орден Стара Планина трета степен за репресираните граждани, които просто изразявали изконното си право на етническа принадлежност!

73

БХК

преди 4 години

ъд за България на всички инстанции в Хелзинки, Страсбург, Нюрнберг, Женева, Стокхолм и Ню Йорк! Репарации и награди орден Стара Планина трета степен за репресираните граждани, които просто изразявали изконното си право на етническа принадлежност!

72

Дядо Кольо

преди 4 години

Клингонска работа.

71

kirasirrav

преди 4 години

те тия случаи не са изолирани ами чисто и просто тук се е дало гласност (особено след убийството), има разни махали дет се женят разни близки роднини и от тия кръстоски се получават бог знае какви потомства, които пак се женят помежду си и резултатите са налице

70

we

преди 4 години

Не химическа, а физическа кастрация.

69

iceblast88

преди 4 години

Докато затворите ни не станат трудово изправителни лагери където затворниците да са на самоиздръжка, нещата няма да се променят! Сега тоя ако го пратят в затвора ще стой на топло, с по 3 яденета на ден без да е платил 1 стотинка данък на държавата, а ще го хранят с данъците на работещите бедни и пенсионерите! Докато той си е на топло и наяден с нашите пари, пенсионери умират от студ и глад! Какво излиза? Че за държавата този педофил е по ценнен от бившите и настоящи данъкоплатци!!! Егати закона!

68

Анонимен

преди 4 години

Майката се е развикала, защото е било за без пари.

67

Христо

преди 4 години

Химическа кастрация за изнасилвачите...Независимо на каква възраст са - на 12 или на 100...

66

TOP SECRET

преди 4 години

А защо не кажете че в цяла България има близо 2 000 000 Роми теост една част българизирани/българеещи се а друга част турцизирани/турчеещи се , на преброяване на Населението всеки един ром казва че е българин или турчин така че тука се губи една бройка от 1 500 000 Роми в България

65

АнонимеН

преди 4 години

15-СЕ ГОДИШНИЯ СИ Е ПРИЗНАЛ, ЧЕ Е ИЗНАСИЛИЛ И ДРУГОТО 7 ГОДИШНО МОМИЧЕ ОТ СОТИРЯ!!!ГДБОП ОТНОВО НАТОПИХА НАЙ-УДОБНИЯ И ТО ЛЪГАХА ВСЕВЪЗМОЖНО , ЧЕ БИЛ ТОЙ!!!!

64

Иван

преди 4 години

Не обиждайте работливия български селянин. Виновна е чумата, която се разпростира там, където няма закони. Кучето скача според тоягата!

63

Преял Гербав

преди 4 години

Няма значение дали сме хванали престъпника, важното е да има човек в затвора, за да е спокоен ПЛЕБСА. ПАЛЦИ ГОРЕ ЗА ГЕРБ!

62

Анонимен

преди 4 години

Krib mnogo proizvejda v rbg...

61

Анонимен

преди 4 години

Законови промени, още полиция, законови промени, още полиция. Едни и същи глупости от както се помня. НИКАКЪВ ЕФЕКТ, по-лошо става даже. Полицията ни вече е най-много, а законите ни вече само господ ги знае, толкова често се изменят.

60

може и така

преди 4 години

До ГьобелсТрябва само едно трупче и джелатин с едно малко брадва! Само опъва макарите, оформя с брадвето, малко дървесна пепел и да бяга! Когато му мутира гласа е готов за булка!

59

Гьобелс

преди 4 години

Евтаназия.

58

Анонимен

преди 4 години

Майката май не е била доволна от заплащането, затва ги е подгонила.Културни особености....

57

Матей

преди 4 години

Човешкия материал по селата е некачествен. Гнусно , но истина.

56

Мосю Густав

преди 4 години

Тази "държава" отива от към все по-зле със светкавични темпове - честно, не мислех, че е възможно...

55

.

преди 4 години

Абе, оставяйте ги да се изпобиват, изнасилват и унищожават помежду си. Добре започва.