47

Julie Sweet

преди 2 години

Казвам се Джули Суит, обещах да препоръчам д-р Огунделе на всички, които се нуждаят от каквато и да е помощ. Бях толкова отчаяна, след като бях разделена със съпруга си в продължение на 5 години. Миналата седмица се свързах с д-р Огунделе и той направи заклинанието си, за да върне съпруга ми, а след 24 часа съпругът ми се върна вкъщи и поиска от мен прошка, какво чудо. Всеки трябва да ми помогне да му благодаря. Ако някой тук има нужда от помощ, съветвам ви да се свържете с него в WhatsApp или V

46

Mike Travis

преди 3 години

Аз съм Майк Травис. Искам бързо да споделя истинската си житейска история за това как върнах съпругата си в рамките на 24 часа с голямата помощ на д-р Огунделе, този човек е истински и мощен, свържете се с него на WhatsApp: +27638836445. Ако имате нужда от помощ.

45

Betty Oxlade

преди 3 години

Ето моето свидетелство:Казвам се Бети Окслейд и искам да споделя истинската си житейска история за това как върнах съпруга си с помощта на д-р Огундейл, страхотен заклинател, който върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа със своите правомощия. Той има решение на всички проблеми. Ако имате нужда от помощ, можете да се свържете с него с неговия WhatsApp: +27638836445. Email: ogundeletempleofsolution***gmail. Той е 100% реален и мощен.

44

Анелия

преди 4 години

И аз бях попаднала на двама измамници ходжа Елизан и ходжа Айлин. Дадох повече от 8000? и накрая нищо не направиха само те лъжат и нищо. Не ходете при тях.

43

Анонимен

преди 4 години

Д-р чудоУдивително свидетелство за д-р чудо A Коледа за заклинания, които ми помагат да получа ...ВРЪЩАЙТЕ ВАШЕТО ИЗЛОЖЕНИЕ, БЕЗПОЛЗВАНЕ НА БЕЗОПАСНОСТ, ХИВИ ЛИЧЕСТВО ЗА ХИВ, ЛЕЧЕНИЕ НА ДИАБЕТИ, ЛЕЧЕНИЕ НА РАК, ПЕЧЕЛЕТЕ МНОГО СТРЕЛАНЕ НА ПРОМОЦИЯ, СПЕЧЕЛАНЕ НА ПАРИ ЗАПАЛЕН, ПОВРЕШЕН ПАРИ НА ПАРИ, ТУБЕРКУЛОЗНА КУРЕТА, ХЕПАТИТИЗАЛНА БОЛЕСТ, негов контакт е drmiraclespellcaster3***gmail

42

Анонимен

преди 4 години

Пълно с *** в тази България

41

Шаран БГ

преди 4 години

Човекът е такова животно, че все някой с нещо трябва да го лъже, залъгва , ***. И той се лъже...... Ако не всички - голяма част. Едни ги лъжат с лотарии, други с тотализатори, трети с изкуство някакво, четвърти със спорт, пети с магии или развалянето им и т.н. и т.н.Блеенето пред телевизорите и лаптопите е същата история. Целта е една и съща. Да не мисли за това, че политиците му правят живота от ден на ден по- тежък, уж за негово добро. А " доброто " защо ли винаги отива при тях !?

40

Анонимен

преди 4 години

българите са безбожен и порочен народ и затова и Господ ги наказва за безверието и поквареното им мислене,докато беше жива вещицата ванга се трупаха пред къщата и като овце а после и на черквата и ходят като заблудени сомнанбули срам и за народа ни и за православната ни църква,че сме стигнали до това състояние вместо към Бога да се приобщаваме към слугите на дявола

39

Анонимен

преди 4 години

Имат ли касови апарати свързани с НАП тези магове.

38

дедо Ташунко

преди 4 години

Или будала, или тарикат. Това е положението.

37

БНБ-ОББ-разбойници

преди 4 години

До ongobngo- за една справка по наличноста в дебитната карта ти изтеглят 2 лва!- За подмяна на употребявана банкнота от 5 лв ти вземат такса 6 лева!- В края на трудовия ти стаж ти дават минимална заплата и най-тежката работа!- Централата на БНБ - групички от комисии съставят фалшиви протоколи за липси.Липсите се прибират от комисията на место и се изплащат лично от броячите в страната........Разбойническа държава! Нещо повече!- Обявяват го за Банкова тайна!

36

ongobngo

преди 4 години

После се чудим що сме най-бедната страна.

35

Анонимен

преди 4 години

В интерес на истината, има хора, които наистина разбират, работят за добро и помагат, но те са наистина много малко. Аз лично се сещам само за двама такива - една жена в Лозенец преди много години и една друга в чужбина. Те наистина помагаха. Само по себе си няма лошо в професията, ако им носи облекчение на хората - проблемът е, че повечето са шарлатани, а тия суми са направо смешни

34

тото

преди 4 години

данъчните четат ли?или още не са се освестили от изтичането на данни

33

Мими

преди 4 години

До редактора на статията въпроснатаГюлшан се опитват да я изкарат от затвора с указ на президента,мъжа и има приятел от ВКП и правят всички следващи жалби срещу нея да ги потушат като възстановява сумите на измамените хора,юли месец е имало дело срещу нея,цялото им обкръжение е такова мошенници навързани с измамници от старо Оряхово

32

Анонимен

преди 4 години

За черните магии, които си правели един на друг хората в театралните среди наистина се говори.Но се твърди, че тези практики са още по-разпространени сред чалга-певачките.

31

:( :)

преди 4 години

А магиите, с които си служат интелигентни хора, за да вредят някому в колегиалната си среда?Спомнете си какви слухове тръгнаха след *** на актьорите красавци Андрей Баташов, Венци Божинов, Чочо Попйорданов.

30

Анонимен

преди 4 години

" ... както и за направа на любовни ритуали". Аз знам една направа, но ако ви я опиша ще ме изтрият яко.

29

Анонимен

преди 4 години

Бизнесът с магии процъфтява, заклинанията за любов и раздяла - най-търсени----------------Мдаааа........., Средновековието се завръща!!!Поканете, Инквизицията, моля!!!ПСПълна умствена и духовна Деградацията - това е реалноста ни днес!!!!!

28

Анонимен

преди 4 години

Държава в която ,процъфтяват магиите,а министъпредседателя носи червен конец на китката,няма бъдеще!