42

БХК

преди 4 години

Съд и глоби за България на всички инстанции в Хелзинки, Страсбург, Нюрнберг, Женева, Стокхолм и Ню Йорк! Репарации и награди орден Стара Планина трета степен за репресираните граждани, които просто изразявали изконното си право на етническа принадлежност!

41

толерантен

преди 4 години

Абе, етническо и религиозно своеобразие.

40

Анонимен

преди 4 години

"Ромската махала на Сотиря".. че то не е ли цялото село ромски катун?

39

Анонимен

преди 4 години

Това за тях е нормално. Нещо за хилядите случаи на продажба и забременяване на 10 годишни? Или зачеват непорочно. Всяка ромка е стока и е била изнасилена. Тогава не търсят полиция. Полиция се търси защото булката вече е втора употреба и не могат да вземат пари за нея. Държавата нищо не прави когато са се договорили, но когато не са, става събирач на дългове.

38

Анонимен

преди 4 години

То и животните са по-умни от тези, защото спазват периода на достигане до сексуална зрялост и чак тогава създават потомство, а и се грижат за него.Сами си продават децата и ги тласкат към проституция и други престъпления.

37

Анонимен

преди 4 години

По време на комунизма си стояха кротко в гетата и буквално се напикаваха от страх като висят полицаи, защото знаеха какво следва. Тези, които вършеха престъпления си търпяха наказанията по затворите.Сега хукнали като бесни да вземат пари от държавата, да живеят без да плащат сметки, без имоти и нотариални актове завладяват и се самонастаняват, където им хареса. Това са анархия, безобразия и незаконност от тяхна страна!

36

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 46Няма нужда да бъдат изолирани, ако си отидат в тяхната прародина. Индия е заявила, че ги приема. Там могат да живеят според традициите си.Не, че няма старания от страна на официалните индийски институтции да модернизират държавата и да приближат тамошния бита и манталитет до европейския цивилизационен модел. Но преобладаващата част от населението, особено във вътрешността на страната, живее според същите правила и традиции, каквито са били още преди хиляди години.

35

Шопо

преди 4 години

,,Толерантността в един зверилник е равна на смърт,, /Николай Хайтов/

34

Анонимен

преди 4 години

И в Германия пропищяха от тези.... Където и по света да отидат само мръсотия, зарази и престъпления правят. Това са си същества, които не са еволюирали и трябва да са далеч изолирани от обществата на всички държави.

33

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 26Овчедушното доброжелателство е още по опасно, когато става въпрос за тези.

32

Не ги интересува

преди 4 години

образование, нито работна ръка искат да бъдат, нито се чувстват част от нацията. Повечето от тях са с номадско самосъзнание и не се чувстват съдбовно свързани с която и да е държава.Вегетират там, където намерят гостоприемник.Не бива да се правим, че не забелязваме тези особености на въпросния етнос, нито да се преструваме, че вярваме, че е възможно да ги променим. Те не желаят да се променят.За тях момиче на 7-8 г. е вече сексуален обект.Нас считат за будали заради старанието да им помагаме

31

Само лишаване от

преди 4 години

гражданство е спасениетоТолкова ли е трудно да се разбере, че над 1 000 години живот на Балканския полуостров не са достатъчни, за да успеят индийците да преодолеят много свои привички,базирани на традиционната им култура?Променя се само онзи, който иска да осъществи това и е убеден, че трябва да го направи.Преобладаващата част от тукашните индийци не само че предпочитат своите традиции, но и добре съзнават, че докато са екзотично малцинство, ще бъдат дундуркани и ще получават помощи и бонуси

30

Анонимен

преди 4 години

Махалите им са на всеки край на всяко българско село и български град. Жалко е, че им се позволява от общини и държава да навлизат и навътре в населените места. Трябва да са зад високи бетонни или стоманени стени и под денонощно наблюдение.

29

Анонимен

преди 4 години

Инцидентът е станал посред бял ден в ромската махала на СотиряИмати ром има проблем, няма ром няма проблем.

28

Анонимен

преди 4 години

Просто един обикновен банален ден от животът на етноса.

27

До Пустиняк

преди 4 години

Това от БХК ли ти го спуснаха?С Кънев си пиете ракийката заедно?

26

До 35

преди 4 години

Май не си природно толкова npocтo а го тренираш усилено

25

До 32

преди 4 години

Е не - баба ми и Орешарски са виновни.

24

Пустиняк

преди 4 години

Това с химическата кастрация може и да звучи много съблазнително за злобните форумни лайкучки, всъщност обаче е залъгалка за лаици. Почти навсякъде, където се прилага, обикновено е обвързано с намаляване на присъдата на "кастрирания". Което ще докара нов вой на кратуните. Освен това, според психиатрията, често тези престъпления водещият фактор е яростта, а не сексуалното желание. Тук пишещите извратени садистчета си фантазират некви кастрации! ... а за вас лоботомия не щете ли?

23

Анонимен

преди 4 години

Важното е че Тиквата и Пъпеша пребориха ромската престъпност по селата.