10

Анонимен

преди 4 години

който е фен, да ходи. Аз искам Пол Макартни, ама няма да дойде.

9

probi

преди 4 години

До Анонимен #5Повръща ми се от такива, като вас!Няма НЕоплют наш талант (без значение в какво се изразява таланта му!), вече се прехвърляте и на чуждестранни таланти.Добре, че те даже и не подозират нещастното ви съществуване и радват милиони с красота, талант и още много други качества.Скрийте се в дупката си и не се показвайте!

8

Анонимен

преди 4 години

Сладуранка е. Мога да я уважа.

7

Почитател

преди 4 години

Гаранча е звезда в афишите на оперните театри идния сезон. Оперно величие в разцвета на кариерата си. Колко такива идват у нас. Не е написано, че е сопрано или има физическа прилика с Калас. Говори се за харизма, излъчване, талант. Нямам търпение да се докоснем до таланта й в България.

6

Анонимен

преди 4 години

Вярно е, Калас беше сопран (макар че изпълняваше и някои роли за мецосопран). Гаранча няма нищо общо с Калас, нито като тембър, нито като експресивност. Не знам защо всички трябва да се сравняват точно с Калас, която беше много специфична.

5

Анонимен

преди 4 години

Как го слушат тва чудо бе? Че тая рускиня реве все едно е гръмнал Чернобил. И един билет му искат 150лв, 150лв отгоре да ми дадат, не смятам да си причинявам такова мъчение.

4

Анонимен

преди 4 години

До управителя на зора снощи нали бе на село а Иване благодаря за лъжата измамника на зора Ловеч все така да лъжеш

3

Анонимен

преди 4 години

Гаранча е мецосапран,a Калас беше мецосопран. Без съмнение прекрасна, но да я наречвтв втората Калас е просто (извинете) тъпо, само и само за да продавате. Калас и нейният звънтящ, драматичен ,кристален глас от който кожата настръхва и те приковава,няма и се съмнявам даим налог, защото това беше Калас. Самата тя в последните си години седи в Апартачента си в Париж и слуша записите си и казва: това не е човешко и е права.

2

Класика

преди 4 години

Гаранча в България - голямо признание за музикантите ни и привилегия за публиката!

1

Анонимен

преди 4 години

ВЕЛИКОЛЕПНА! НЕВЕРОЯТНА!Най-после и в БГ!