109

Анти Русия

преди 4 години

Според автора на материала от 1941 до 1945 г. САЩ доставят на СССР повече от 11 хиляди самолета, 6 хиляди танка, 300 хиляди камиона и 4 милиона тона храна, които заедно с друга помощ се оценяват на 11 милиарда долара по това време или 191 милиарда долара по валутния курс от 2018 година.За Русия.

108

Анонимен

преди 4 години

Ако кажеш на французин, че американците имат по-хубаво вино, може да му докараш инфаркт, докато се смее неконтролируемо ...

107

Анонимен

преди 4 години

За Нидерландия е вярно, че мразят да наричат страната им "Холандия".Баш па да мразят ...

106

Анонимен

преди 4 години

Не знам какви заядливо селяне ще си, че да се ядосаш, ако те попитат закон ползваш руската азбука. Да не мислите, че хората учат за произхода на религията и писмеността във всяка страна поотделно, както и сложните връзки между отделните култури? Мен са ме питали, аз казвам в 2-3 изречения и следва Ахаааа. Вместо да се караме, мисля, че трябва да споделяме и да се разбираме, но явно го мислим прекалено малко хора ...

105

Анонимен

преди 4 години

До шматкаМай не си ходила по-далеч от Тутракан. САЩ и Русия нямат нищо, ама нищо общо - нито като политика, нито като похвати, нито като манталитет и отношение към хората. Всички хора са грешни и алчни, спор няма. Обаче от двете държави Русия е безспорно по-малкото зло! Изобщо не може да става дума за сравнение за всеки, който разбира нещо от политика, история или народопсихология

104

шматка

преди 4 години

До 109Браво за коментара.Откога се опитвам на набия в *** глави на разни "фили" и "фоби" че на света има две държави които са си лика прилика и те са САЩ и Русия но те не вдяват.И двете водят една и съща имперска политика с едни и същи похвати, държавно устроиство,отношение към другите....

103

Учуден

преди 4 години

До долни коментаторите.Искам да попитам,защо тука пишете на Руската Азбука???

102

чужденец

преди 4 години

До :))))) cпоред евреите, Джон Винсент Атанасов не е българин.Произход на Националност зависи от майка.не от баща. Евреите имат акъл по-голям от теб. Той е англосакс. Като всичките комплексари искаш да има прочут сънародник.

101

патладжан Обама

преди 4 години

До :))))) това обикновено българско Име е ДЖОН

100

Анонимен

преди 4 години

До :)))))АНАНАСОВ ???

99

до 110

преди 4 години

Ами те не искат да те засегнат съзнтелно. просто са невъзпитани и неучтиви. Тръмп се засегна, че не му против Русия. Просто са нагли и безочливи. Функция на тинейджърското поведение на младите им "империи". Нищо лично, само генетично:)

98

до човек

преди 4 години

Човече, американската Будвайзере прочута помия. Факт. Американците, обаче, мислят, че те са я "измислили", а лошите чехи са я откраднали:))) Това е наглост на квадрат. Същото като раиоти и Попов, Хуго Шмайзер и Калашников, фон Браун и Аполо и т.н. Дори "обраха" Ерих Кестнер и прекръстиха "Двойната Лотхен" на Капан за родители. Руските плагиатства са толкова много,че не могат да бъдат посочени поименно...

97

:)))))

преди 4 години

Чужденецо, поне пусни някой текстов редактор. Ей така, от уважение. Благодаря за интелигентната подкрепа на моята теза. Ти я онагледи с култура и възпитание. Само за сведение - това, на което пишеш е измислено от унгареца фон Нойман (на теория) и българина Джон Атанасов.

96

.,.,

преди 4 години

До АнонименХм - грешиш! Луната и цялата история са гръцки!

95

чужденец

преди 4 години

До Анонимен 109 "Безкултрни шимпанзета. Без история също."Ние сме шимпанзета са, ти си и приятилете си -червеи са от ла йно. Без история е по-добре, като имате такива история. Комплексарите- мишки са.

94

Анонимен

преди 4 години

чудя се, защо вместо с нещо образователно, ни занимават с подобни глупости от сорта на седянката пред блока?Явно такова е нивото на журналястите.

93

Анонимен

преди 4 години

Македония: Вие сте българи, нали?

92

човек

преди 4 години

До: номер 109Не знам дали са най-пpoсташките, но са държавите смятащи себе си за "най-велики".Под секрет ще ти кажа, че все пак Русия най-много се смята за "най-велика" (повЕрвала си е).Както и да е.Американската бира е Будвайзер и само името и звучи бирено. Лично съм я опитвал, понеже беше най-евтината в САЩ. Еми, газирана вода със вкус на бира - това представлява.Както и да е.Дълго време имах психически проблем - бърках пощенските им кутии с кошчета за отпадъци. Никаква култура.

91

до анонимен

преди 4 години

Кои войни сме загубили?След Освобождението България не е губила войни.----------Колега, ти бъркаш Понятията Битки и Войни!!!!!Българската Армия печели вскичките си Битки - в Междусъюжническата война, в ПСВ , та дори и през ВСВ (първо на страната на Германия срещу Гърция и Сърбия, а след това на страната на СССР срещу Германия).Но, Българските политици губят всички войни!!!!!Българската Армия има пъното основание да се гордее със своите победи, за разлика от политиците си!!!!!

90

Анонимен

преди 4 години

Кой би искал да говори подобни глупости и да засегне хората в собствените им държави? А и с каква цел? Още повече, че подобни изказвания говорят и за ниска обща култура.