37

Щерю

преди 4 години

Не им държат спирачките и поднасят...

36

ЦРУ -пилот на МИГ

преди 4 години

ХАЙДЕ....спрете се БЕе.СПРЕТЕ да пишете ГЛУПОСТИ !!! Всички острови в Егейско море са ГРЪЦКИ ...дори тези на 2-3 км от крайбрежието на Турция ! Според международна конвенция - 12 мили от сушата в морето са твое въздушно пространство ! Този гръцки остров е с-у Измир .на 2-3 км а в Измир има военно летище ! Самолет излита с-у вятъра ...ако духa от гр. остров към Измир - самолета излита на запад .вдига се и се обръща ...ТАКА се ПРАВИ .ако на този о-в има гръцко летище ...и те ще излитат на исток !

35

Анонимен

преди 4 години

Винаги съм знаел, че турците сте побъркани. И всеки път коментарите го доказват. Живейте си живота нищо не може да се направи. Бог така е направил та по земята да има и гадняри. Иначе щеше да ни е прекалено хубаво.

34

Гошо

преди 4 години

До ICXC КОНСТАНТИНОПОЛЧе тя си я води бе ето пуснали там колко лодки с емигранти ,гърците -изненадани За няма и две години превзеха Германия и то без да гръмне пушка

33

ICXC КОНСТАНТИНОПОЛ

преди 4 години

турчо,лята нещо искат война а? Ще си я намерят... Кръста винаги ще е над полумесеца!!!

32

Анонимен

преди 4 години

Fake orthodoks news.

31

Ммм

преди 4 години

До НеразбралЩе застанат на страната на Гърция, тъй като Турция им прави сечено с близките си отношения с цар Путин. После САЩ ще свалят Ердоган и ще сложат някой по-близък до тяхната политика. Ако Русия се намеси в защита на Турция повечето сме мъртви... тези късметлийте де, другите ще страдат много. Ако никой не се намеси и Турция види, че ще мине номера ние сме следващите. Тези апетити към Кърджалийски окръг и Странджа ще се материализират. Ердоган иска обща граница с Албания.

30

С руските c-400

преди 4 години

С Руските c-400 стават още по нахални

29

Анонимен

преди 4 години

Къде да летят ?

28

Анонимен

преди 4 години

Евтините турски таратайки модел отпреди 40 години едва се вдигат в небето после на турска територия всичките са се разбили.

27

Дон Карлос

преди 4 години

не се заблуждавайте... Арабските бежанци отдавна са в Западна Европа тука останаха главно Кюрди и Афганистанци(те Афганистанците се оправят по добре от Кюрдите дори) Кюрдите са 1000000 пъти по мързеливи от Арабите и ги мързи да си хвърлят *** камоли да имат държава.... по скоро Ромите ще си направят държава отколкото Кюрдите

26

Анонимен

преди 4 години

Ние сме най-бедни в Европа! Който и друг да упрсвлява тук, ще сме по-добре. Ако са турците - може и автомобилен завод да имаме. Хич не ми дреме какво знаме ще се вее над общината. А дали имам работа и мога ли да живея нормално.

25

Дон Карлос

преди 4 години

до 22:от бежанския лагер в Харманли ли пишеш? понеже 90 на 100 от бежанците в Българиа са точно Етнически Кюрди и ги виждаме какво представляват(хората ги бъркат честно с някое Индианско племе) Кюрдите няма да имат държави поради простия факт че нямат достатъчно умствен багаж да се организират и да създадат нужната държава(това не е за всеки все пак) пък и нито Иранците нито Арабите нито Турците ще им позволят понеже Кюрдите са малцинство и в Турция и в Ирак и в Сирия и в Иран... така че........

24

Анонимен

преди 4 години

Да не е случайно че днес е 30 август "ден на победата.."

23

Анонимен

преди 4 години

Турция е единствената заплаха за териториалната цялост на България. Те имат имперски амбиции и имат военната мощ да ги осъществят. Дано ги изхвърлят от НАТО за да може нато да ни пази. Иначе НАТО няма да ни спаси от друга страна членка.

22

Анонимен

преди 4 години

Само да ви светна, че това нито е новина, нито е незаконно. Турция е член на НАТО, както и Гърция преди няколко години Столтенберг вкара една директива, която и Бойко чума та, я въведе и ратифицира с гласуване през парламента, а именно че даваме право на натовски самолети да преминават през нашето въздушно пространство, само с уведомителнен режим. Т.е. турските самолети могат да си минават дори през АЕЦ Козлодуй и след това да изпратят уведомление, че са прелетяли... Така че по - леко с емоциите

21

ЕрдоанЕммекСики

преди 4 години

България и Гърция трябва да подкрепят с пари и оръжие кюрдските борци за свобода от ПКК, както и да признаят в ООН правото на самоопределение, независимост и държавност на кюрдския народ! Кюрдистан над всичко!

20

Анонимен

преди 4 години

Там нещата са съвсем различни. От половин век съшествува т.нар. "Егейски диспут" и двете страни взаимно не си признават границите. Гръцките острови са много близо до турския бряг и не може да се приложи морския закон на ООН за 12-милна зона. Затова е 6 мили. Обаче гърците настояват че още 4м.мили е тяхно въздушно пространство т.е. 10мили, с което турците въобще не са съгласни. Та кое е и кое не е нарушение на възд.пространство е много относително.

19

Анонимен

преди 4 години

Заслужаватат да им свалят самолета.

18

Дон Карлос

преди 4 години

до 5:Япония и Корея никога не са били по зле от България,Япония и Корея вмомента са по добре от Франция и Германия в всички аспекти!!!!