184

човек

преди 4 години

Съдейки по оценките стигам до извода, че българинът не осъзнава положението в което се намира.Ако му кажеш, че е роб, значи е окей и ти слага плюсче.Ако му кажеш, че не е работлив, тогава не е окей и ти слага минусче.Напълно сбъркана представа.А логиката показва, че едното не изключва другото.Никога в историята робите не са били работливи.Последните научни открития сочат, че египетските пирамиди са построени не от роби, а от свободни занаятчии!Даже са вдигнали първата стачка в историята!

183

Анонимен

преди 4 години

До 200...пройзводство...Научи правописа и след тов давай съвети!

182

Скептик

преди 4 години

Българина работи най-много но Управляващият Българин не спи. Всичко е изкрадено и колкото и да работиш не можеш да насмогнеш на крадците и пак си беден.

181

Анонимен

преди 4 години

Спасението е самостоятелна дейност с пройзводство и услуги. Тогава тая " подкрепа" отпада.

180

Румен

преди 4 години

Тоя от синдиката е от малък на ясла. И знае как да управлява стадото , но не и черните овци.

179

Alcho до 197

преди 4 години

Казвам ти веднага. На две работи започнах в България, за кратко. Видех ли несправедливост не си затварях очите и устата. Споделям с колегите, а те: Да, прав си, дай да говорим с шефовете, че така не може! Ок, говорим, казвам аз. Идва деня и им казвам: Хайде, отиваме ли? О, човек, разбери имам кредит, деца, а-у, те може да се оправям по нататък. Такива нещо в другите държави няма, защото хората не са мишки, не защото шефовете им не искат да печелят на гърба им.

178

Анонимен

преди 4 години

До 196 Защо си мислиш, че ти си по-различен от останалите в стадото?

177

Alcho

преди 4 години

Защото българина е роб и не си защитава правата, а само лиже и се мъчи да лази нагоре. Ако му кажат да стои до 10 - ще стои, ако му кажат, че няма да му платят извънредни пак ще е ок. Овчедушие и скотско, робско мислене. Никога няма да се оправите, ето заради това. Слава Богу, че се махнах навреме. В нормалните страни хората ценят времето си. Вие мрънкате, че шефовете ви ви мачкат и експлоатират, но пред тях сте по-ниски от тревичката. Е, няма да стане така. Да си го знаете. Дълго ще ви мачкат.

176

човек

преди 4 години

Защо упорито продължава да се насажда мита за работливия българин???Вуте е казал: "Моем да копам. А моем и да не копам!"А също: "Ако случайно много ми се приработи, вземем да си легнем, па чекам докато ми мине!"Прочие, истината е, че комунизмът научи българина на мързел: "От всеки според възможностите, на всеки според потребностите."Българинът е бил работлив до 1944 г.Сега работят само бaлъцитe!

175

Анонимен

преди 4 години

Най работят охранителите в седнало и легнало положение.

174

Румен

преди 4 години

Кой каквото е крал държавата взима всичко. За това и не се пройзвежда много. Няма интерес.

173

Анонимен

преди 4 години

Може да работиш и 25 часа на ден, но важно е какво всъщност произвеждаш. В БГ- почти нищо. Наследство от комунизма, лошите технологии и *** мутрошефове.

172

Анонимен

преди 4 години

До188. Колко и крадливи да сме. Никой не може да надмине ТОПЛОФИКАЦИЯ И ДЪРЖАВАТА. А от Държавата само руските фирми знаят как да я измамат.

171

Шукри

преди 4 години

България ще се оправи само ако приеме няколко милиона мигранти от Африка и Азия, само така има шанс да живне малко тая умряла територия

170

Анонимен

преди 4 години

До 187:Вярвам го, и от 10г съм в САЩ ... аз не работещ българин не знам. Даже доста такива който работят на 2 работи, включително и аз за около година две.Тук в САЩ спец ние българите го постигаме всичко с много работа.99.99% не знаят нищо за БГ така че се доказваме с бачкане.

169

Анонимен

преди 4 години

Защото сме много крадливи ... Балкански синдром - не аз да съм добре а на Вуте да му е зле ... така никога няма да се оправим. Никога.

168

Факт

преди 4 години

По данни на Бюрото по труда в САЩ за 2018 година,най-работещата общност е българската!Почти 90 процента заетост!Но не е най-заможната,защото още не се е научила да краде като гръцката,еврейската и други...

167

Терминал 1/2

преди 4 години

Защото сте прости мазохисти,беее.Поздрави от поумнял и навреме евакуирал се и не се имащ вече за българин ...

166

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКое му е неефективното на работа в чужбина на българина, шведите рабира се ги оставям на страни,Но мога да кажа че има и шведи които работят наистина!Просто като им кажеш че си от България и имам чувството че вече те гледат с друго око.Разбира се че сме различни от тях, все пак не сме англосаксонци ама нали затова е ЕС.

165

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 182И като прибавим плиткоумието става ама надолу