17

Анонимен

преди 4 години

"Специални"статути,ментори,плеймейтки и подобни...Хайде нема нужда от поредната сапунка...''Фермата'' започна добре първи сезон и всеки следващ все по-зле,превръща се в онова пошлото"Баш брадъра''което най-после спряха по Бардак тв.

16

истината

преди 4 години

Не пее зле, но много го бутат, много го преекспонират. Мре да е пред камерите! Особено ме дразни прическата му, с която е от 35 години и въобще ну му отива.

15

Дъртия комуняга

преди 4 години

Не спират да го обсивпат с златоОще помня как Иван Гарелов (агент от ДС междувпрочем) го беше нагласил да спечели преди 15 г. в онези бедни времена в глупавото предаване "Вот на доверие" ~ 100 ХИЛЯДИ лева играейки 7 поредни седмици (ако не ме лъже паметта). Все го показват като някакъв Ален Делон за пенсионерките и го галят с перце и обсивпат с внимание...Отвратен съм! Пошлост, нахалство и бутане по между им на тези недоразумения...А ти, българино, ръкопляскаш докато ти се подиграват!

14

Анонимен

преди 4 години

Весо маринатата двамата ръка на цецо ***, къде се покри ааааа. Сетих се, крие се от данъчните айахахахаха

13

Анонимен

преди 4 години

Хубаво си влачи там неговата си песен от 100 години, не заспииииивай, ама кво е работил през живота си ? Имам предвид работа, не пеене, кърска, животинска работа ??? Какво вдъхновение, кви 5 лв, никога не е късно да станеш за резил

12

Дельо Хайдутин

преди 4 години

До 8 Готви коледния си концерт, спокойно!Иначе след химна си ,,Тиква, тиквано,, сещаш се, че не е много долюбван от този който се е припознал в песента!

11

Анонимен

преди 4 години

и тоя ли свърши паричките? ще ги ВДЪХНОВЯВА - да пеят , до като доят кравите ? ще е ментор, ще ги учи на ....как се рине тор? глас има, ама е много, мноооого изкуствен като човек !

10

Дедо

преди 4 години

Горанов е един от малкото останали,които НЕ СЕ ИЗЛОЖИХА.НАред с Марги Хранова.Другите си зацапаха свещите.

9

Анонимен

преди 4 години

Абе какво стана със Славея на ГЕРБ бе. Веско Маринов имам предвид.Или залезе Цецо Ушев ***, залезе и звездата на Веско Маринов.

8

Анонимен

преди 4 години

Тоя сега явно се е преоренитрал политически, като Веско Потния.Навремето възпяваше БКП, сега е придворният певец на ГЕРБ.Времена.

7

Стратег

преди 4 години

Вдъхновява?... Вижте, какво би ме вдъхновило мен: инвестиции на държавата към мене като фермер. Пари за земя, техника. Торове, животни, храна, сам ще си набавя. Но искам инвестиции и то не чуждестранни;))) Хайваните от запад, работа не ми вършат. А Орлин Горанов е певец, дълбоко ме съмнява, някога да е пофатал мотика...;))) Нема, как да ме вдъхнови;))) Предпочитам яката резачка, никви чалги, само метал да се лее като водопад;)))

6

Анонимен

преди 4 години

Какъв е този ?

5

Анонимен

преди 4 години

С две думи - неприятен типаж.

4

Умерен цесекар

преди 4 години

Пичага е, един от малкото готини певци в БГ.

3

Буревестников

преди 4 години

..... Много ми е чудно ... Тези така наречени "Продуценти" откъде намират грешни пари да плащат на разни "Известни личности" за да се правят същите на Панаирджийски мечки по телевизията ?!?! ... Вместо да ги дадат за някое болно Българско дете или някоя добра кауза !!!!! ..... Щеше да е смешно , ако не беше - ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ !!!!! ...

2

Мастър ъф пъпетс

преди 4 години

Tози е доста изкуствен, а пък в една фермарска обстановка ще изглежда още по-изкуствено и не на място....

1

Анонимен

преди 4 години

Ей, тоя пенсионер не му стигнаха парите...