11

Анонимен

преди 4 години

Най големите микроби живеят в България!30 г. ги упрвляват комунисти и те още не са го рaзбрaли това!

10

Анонимен

преди 4 години

Щом има дррбни бактерии значи има едри животни на тази дълбочина което доказва че човека е създаден от бактерия от извънземниЗвучиш, като човек с много високо IQ, който гледа и разбира Rick & Monty!

9

Анонимен

преди 4 години

По надоло ако слязат ще видят и дракони,ама ги е шубе.

8

Гении Философов

преди 4 години

Едва ли хората ще могат да се развият до такава степен че да могат фа си обеснят неща които нр се учат в университети и на практика не са съвместими или коренно различни от теорията на дарвин за създаването на човека . Щом има дррбни бактерии значи има едри животни на тази дълбочина което доказва че човека е създаден от бактерия от извънземни

7

остави гуглето

преди 4 години

До анонимен 6Прочети "Забранената археология"!Там има страхотни неща!Не случайно в Щатите е забранена!

6

анонимен

преди 4 години

До хеОткъде черпиш инфо? Нищо не намерих в гуугле за мината в Пенсилвания

5

хе

преди 4 години

Открили микроби!?Чудо голямо!В Пенсилвания в мина за въглища на 450 м под земята миньори откриват запазена къща със зидана ограда от циментови блокчета!И всичко това без пукнатина!Какво се е случило никой не казва,мината моментално е запечатана с бетонова тапа,а миньорите подписват декларации за неразгласяване!

4

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 4 години

.....ние там ги завличаме путинисти и русофили дълбоко в пещерите....правим си супа от тях и даже имаме наименования-супа Червена Звезда,партизанска супа,торта с путинисти.......ако някой има късмета да се измъкне и бяга по пещерите накрая пак ще се озове във Ада Севернокорейски и там ще го направят на игленик. Ако има устат и жилав путинист,хващаме го за краката и го влачим в мрачните килии в дълбините и го заключваме завинаги....

3

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Субатомните частици също никой не ги е виждал, което не означава, че ги няма. Та и с много микроби е същото. Природните науки по света са доста напреднали. Не малка част от микроорганизмите са познати и описани само по ДНК и никой не ги е виждал. Не могат да бъдат отглеждани дори и в съвременните микробиологични лаборатории.

2

Анонимен

преди 4 години

Открили микроби обаче не могли да ги намерят!Поздравления за научното откритие!

1

Наблюдател

преди 4 години

Да бяха ме питали, щях да им кажа че има. Излишно усилие.