12

.,.,

преди 4 години

До Анонимен #3Брато, имай пред вид, че на този сайт се изявяват специалисти по всичко - разбират от инженерни проблеми, да не говорим пък кави експерти има по високите технологии, медицина и т.н. И любимото им занимание е да слагат минуси, особено на неща от които хабер си нямат.

11

GSM

преди 4 години

Във високия блок отсреща, на покрива има антени на всички възможни мобилни оператори. Живущите на последните етажи хващат високоскоростен интернет, ай пи телевизия, смс-и и 5G, дори и без телефони.

10

Анонимен

преди 4 години

Аз моя го държа вкъщи и не го взимам, ама на приятелката телефон, шото е водоустойчиф, го слагам да плува в таолетната, без тя д знае ... хихии

9

Анонимен

преди 4 години

От облъчването няма къде да се спасите. Едно време ни облъчваха само първа програма на телевизията и две програми на радио София Хоризонт и Христо Ботев. Затова народа беше здрав и жизнен. А в днешно време къде ще се скриете от антените на телефонните оператори от десетките радиостанции, на всичкото отгоре и от космоса сателитите ви атакуват с безброй програми и интернет. Единственото спасение е в някоя жунгла където все още капитализма нее посял отровата си.

8

Анонимен

преди 4 години

Мишеее, Мише..... Много си тъпо, *** Мише!Пише 7 места ,а са упоменати 2.Хайде да ти помогна да допишеш бълвоча си!Не оставяйте телефоните си на :ЖП-линиятаПред колелото на валякВ микровълноватаВ пералнятаНа кон в ахспухаСтанаха 7 и завършваме нашата, така съдържателна и поучителна статия!Станахме "инфлуенсъри" с теб Мише! Честито, куха лейко!

7

Анонимен

преди 4 години

Също, докато сте в банята, не го оставяйте на дивана, където жена ви може да го провери!

6

Анонимен

преди 4 години

Преди две години италианец осъди фирмата в която работел Работата му била по цял ден да говори с клиенти по мобилен телефон и получил тумор от телефонаСъдът прие доказателствата че е от дългото говорене

5

Нинджа

преди 4 години

А ако имам две радиации, взаимно анулират ли се? Тоест ако ида в Припят и ям диви плодове до централата и правя селфи с телефона добре ли ще съм? От името на авторката питам за следващата и научна статия :)

4

Анонимен

преди 4 години

Най-добре го дръжте вкъщи.До дни нашия телефон.

3

Анонимен

преди 4 години

Дори радиовълните са "радиация". Радиация значи просто излъчване. Важното е честотата! Телефонът не работи с гама лъчи, нито с рентгенови. Аман от такива псевдо-научни глупости.

2

Анонимен

преди 4 години

Това че ако не се изключи при зареждане, съкращава живота на батерията, просто не е вярно

1

zeus

преди 4 години

Най-добре да вземете две оловни плочи, да ги сложите в чантата, а телефона между тях. За по-сигурно увивате главата и кайсиите с домакинско фолио :)