112

Бла бла

преди 4 години

Планирали убийство от 1 година, а продали откраднатото в заложна къща - пълен абсурд.

111

Анонимен

преди 4 години

Георги Нанчев е лежал 4 пъти в затвора за кражби, хулигански действия. Пламен Шляпашки е имал присъда за незаконно притежаване на пистолет.------- Първият с тази кариера е било въпрос на време да убие човек. Вторият явно му е било детска мечта да застреля някого. Въобще, притежаването на незаконно оръжие е супер сериозен индикатор. Оръжие се държи с очакване да се ползва. Трябвало е да лежи поне 5 години ефективно.

110

Анонимен

преди 4 години

Не, не прилича на типичен българин. По-скоро на охранен представител на маалата-----Чист българин е.И другият също.

109

Анонимен

преди 4 години

Този шеф на криминална полиция има манталитет на дете от първи клас,не може две думи да обели като хората,а го сложили хора да управлява.

108

Абе

преди 4 години

В тази скапана държава кучетата са по-важни от хората.Даже убийците-касапи са го разбрали.

107

Анонимен

преди 4 години

Трябва сами да си правим ремонтите

106

Анонимен

преди 4 години

В тая държава и за 5 лв убивати и да си безработен и да си милиардер най-добре да се емигрира и да се емигрира далеч от такива дето убиват за 5 лв или милиарди

105

икономист

преди 4 години

А двамата "убийци", просто са имали лошия късмет да попаднат на неподходящо място в неподходящо време. Може истинските убийци, да са ги накарали да извършат престъплението, за да може именно техните отпечатъци и генетичен материал да останат върху труповете. Когато животът му е в опасност, човек е склонен да извърши дори и такива страшни неща. А и тези все пак са били криминално проявени.

104

икономист

преди 4 години

Добре е разследващите да работят и по алтернативни версии за убийствата. Може да са замесени организирани престъпни групи. Тези двама хубостника, може да са просто "бушон", прикриващ реалните извършители. Убитият мъж, е бил борец в миналото, а знаем, че борците са имали взаимоотношения с групировките появили се след смяната на режима. Каква е гаранцията, че парите и имотите му не са били придобити, именно вследствие на принадлежността му към подобни структури. И сега са решили да си ги върнат.

103

Ристу

преди 4 години

Човек се познава по отношението му към животните. Щом са пощадили кучето, значи са добри хора. Най-добре ще е да ги пуснат.

102

Котаракът Еркюл

преди 4 години

До АнонименАми да започнем да строим затвори,за да има за всички.

101

икономист

преди 4 години

От тяхната професия се изкарват пари, но не забравяйте, че това е тежка физическа работа, при често пъти вредни условия на труд. И при положение, че двете жертви непрекъснато са говорили с тях, и са им обяснявали къде какви пари и имоти имат, е много вероятно точно тези приказки да са отключили агресивните гени у двамата престъпници. Наговорили са се, и са решили да им заграбят нещо от богатството, за да може уж и те да живеят по-лек живот. Ама така е било само в техните безумни глави!

100

икономист

преди 4 години

До Не е било за паритеСъмнявам се това да е първото убийство на тия хора. Особено пък на касапина, едва ли му е било за пръв път. Странното е, че такъв тип престъпници обикновено действат самостоятелно, като вълци единаци и не са особено социални. А тези двамата имат подобна патология, и в същото време действат като екип. Едва ли много често срещани подобни случаи в криминалистиката. И аз смятам, че парите тук са просто бонус за тях. Явно са били подразнени от високия стандарт на тия хора

99

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 100Не, не прилича на типичен българин. По-скоро на охранен представител на маалата.

98

икономист

преди 4 години

До Анонимен 107Не съм много сигурен кое от двете е по-доброто. Ако си безработен или бездомен, може да попаднеш на някой, който смята такъв тип хора за ненужна "био маса"(като един шивач от Кардиф), и може да реши да избави човечеството от теб....

97

Не е било за парите

преди 4 години

Просто го е влечал касаплъка.

96

Сега обаче

преди 4 години

От дружеството за защита на животните ще се застъпят за тях, защото са пощадили кучето - хората, разбира се, не се броят.

95

Хитро, а

преди 4 години

А спестил и пари.

94

криминален комисар

преди 4 години

Според журналистическо разследване двамата убийци са и отявлени русофили, което обяснява жестокостта и чувството за безнаказаност при извършване на престъплението.

93

:

преди 4 години

Само електрически стол и отрова във вените за тия животни ! ЗА 1500 ЛВ !!!