31

Анонимен

преди 4 години

Социализмът е оставил градинки на работническата класа. Тази несправедливост трябва да се поправи от капиталистите. Само капиталистите имат право на градинки и паркинги. "Безплатна градинка и паркинг няма" Работническата класа трябва да бъде наблъската като в икономичната класа на пътнически самолет. Само бизнескласата ще има повече място за краката да мърда свободно.

30

Помня

преди 4 години

Това трябва да спре. Поле широко. При соца имаше стотици къщи за събаряне , ама не. Те строяха панелки на полето , без нито едно дърво и между блоковете пасят овчици. Поне така беше във Враца.

29

Шорош

преди 4 години

Бъдещето е междублоковото пространство да се доизгради с блоково пространство, па отгоре да се запечати с бетон и да се боядиша розавко. Така целата ни планета отдалече ще е розавка и злите извънземни ще ни подминават щото ще ги е срам.

28

sdfsd

преди 4 години

До баба мараТи нали не мислиш, че изборите не са нагласени?!?

27

баба мара

преди 4 години

затова мислете на местните избори защото сега е късно стр мафия е завладяласофия

26

Анонимен

преди 4 години

До анон 24Не знам на какво викаш развитие на София, но ние вероятно догодина ще купим някой новостроящ се гипсокартон, защото синът ни отива да учи в ТУ, а нямам намерение да плащам безумен наем на някой съселянин. Тази временна миграция е заради упадъка на ТУ-Варна, където учат основно турци от Бурса и си плащат за дипломите. Предпочитам ново, за да може да се продаде после, защото по-центъра от 50-60г не са боядисвани сградите, тук-там от към улицата, вътре мирише на порове и урина.. Развит?

25

Гацо Бацов

преди 4 години

Ми бетон, баце.

24

Анонимен

преди 4 години

В София се строи и ще се строи, защото градът се развива и е привлекателен център за българина. Който не му харесва-да заминава за селата-пустея къщи и има много римски граждани...

23

Роб на влаЗта

преди 4 години

Докато няма обесен архитект за тези батаци по градовете .....така ще е.Имаш място ,плащаш подкупче,строиш тераса срещу тераса ...

22

Анонимен

преди 4 години

Ами то в ГЕРБ няма нито един софиянец. НИТО ЕДИН. Ако не вярвате направете справка в сайта на Правителството и Народното събрание.Как искате да милеят за София като са дошли от чукарите.

21

Анонимен

преди 4 години

Истинските софиянци сме в Идеалния Център на София. Това по кварталите, комплексите или гетата, става въпрос за едно и също, живеят само селяни - стародошли, средностародоли, новодошли и най-новодошли. Последните два вида са след Демокрацията, а първите два - от края на соца.Истинските софиянци сме не повече от 40-50 хиляди души.

20

Анонимен

преди 4 години

Вашата Фандъкова добре ви го хлъзга! Машаллах!

19

Коки

преди 4 години

Под мъдрото ръководство на Дани Фандани...Само лъжи и половинчати успехи.

18

Винету

преди 4 години

Данчето е бетон за София!

17

Лисан

преди 4 години

Долу Фандъкова! Метла за нея и герб!

16

Бай Иван

преди 4 години

Ама разбира се че всички отговорни си затварят очичките... Нали взимат едни пликчета под масата за да дават разрешения противно на всички изисквания за отстояния между сградите и нормативни актове. Фъндъчката да не се прави на ни лук яла ни лук мирисала че откак е на власт не направи нищо съществено за тоя град!!!

15

Зеленият лорд

преди 4 години

Какъв мегаполис е Шоплук бе хсха , ей от шопа по просто нема - там е пълно с цветнокожи и разбити трамваи от 2та световна падащи и убиващи сгради , мерише на анадолски кебап , каква европейска столица е това - свинска *** без дори река ако не броим отходния канал по Евлоги Георгиев . 70!% е панелно гето а Витошка е превърната в пешеходна зона на разврата все едно си на Слънчака , а шопа се облизва за наемчета - андрешко, Андрешко хитрец Си ти ...

14

до 11

преди 4 години

Именно, винаги може и повече.Освен това не знная колко от вас са били в Шанхай, лично аз съм имал тази възможност.Отидете да видите там какво е презастрояване и после се оплаквайте че в София било презастроено.София според мен е застроена на едно около 30% ако се сравнява с истинските мегаполиси по света.

13

Зеленият лорд

преди 4 години

Варненеца кажи как е положението в Морската столица искам там да купя нещо , нека овцете ходят в шопската астма :-) и зеленина там

12

Анонимен

преди 4 години

Ами то Овча купел и без това е гето. Кво като построят още няколко блока. Новоселяните също искат да живеят в София, с какво повече са староселяните, дошли няколко години по-рано.Всеки иска да взима 3 хиляди лева заплата и детето му да учи в Частна детска градина.А по селата няма такива екстри.