16

Анонимен

преди 4 години

Така.До тук добре, ама защо не споменавате, защо именно в Левски и Г. Оряховица има толкова много ало-измамници?Аз пък ще ви кажа! Защото там почти няма българи! Всичко е в ромски ръце. Кварталите на богатите без доходи са само от роми. Всичките имат ТЕЛК, получават помощи и никой не пита защо не се търси сметка! И това ще ви кажа! Никой не иска да си има работа с БХК.Ето тук е скрито и заровено кучето! БХК!

15

Вълнаро

преди 4 години

Добре де, само аз ли нямам късмет с тия измамници. Отдавна си мечтая. Бързо, дълбоко, едри камъни, две кила нафта. Знам какво говоря.

14

до5

преди 4 години

ти се базикаш но възрастните хора са чуствителни живяли са по друго време когато такива измами нямаше сега младите имат една дума как си брат и на другия ден го завлече с пари това да излъжеш или измамиш човек днес се счита за нармално и старите хора не могат да се пазят те си мислят че още живеят във времето когато от органите на реда имаше респект

13

Гошо

преди 4 години

Ако решат институциите, за един ден ще бъдат хванати и смазани! НО НЕ РЕШАВА!!! И те са хора и те ЯДЪТ кебабчета и кюфтета, особено по избори! СМЯХ!!!

12

СегаПринудителенТруд

преди 4 години

за всички тези, конфискация и продажба на имотите им, за да бъдат компенсирани поне частично ограбените.Ако никой не ще да им купи "палатите", нека бъде осъществено предложението, което някой направи тук преди време:Когато събарят незаконно построени ромски бараки и къщурки, а обитателите им настояват да им бъдат осигурени жилища - ето ви жилища, конфискуваните къщи на телефонни измамници и на други далавераджии, които не могат да докажат законен произход на доходите си!

11

zoro

преди 4 години

Те нали уж за партийните каси работят? Номера..Братя Галеви,Брендо-къде са? Заедно на сафари май с тях сте..Поне един политик има ли виновен и осъден за мизерията и кражби на пари от пенсионния фонд? Къде е Дянков? Кога ще върне 1 миллиард на пенсионерите?Цирк за слепите.

10

hmn

преди 4 години

новината по-скоро е: "куките с бездействието си оставиха дребни, проследими, лесни за хващане измами да избуят до размерите на индустрия, с поникнали цели квартали от дейността".

9

Комисар Петров

преди 4 години

АЛО АЛО ПОЛИЦИЯТА ЛИ Е ? - трябват ми едни пари спешно за да хвана ало измамник!

8

ПЛОВДИВ

преди 4 години

До бхкТова е статистика.

7

Боко Филм Пикчърс

преди 4 години

Предизборно.......студио!

6

баба мара

преди 4 години

като наближат избори и почват акциите арестуват някого после го пускат а къщитеси остават

5

п

преди 4 години

Безмислени театри.Ще арестуват двама-трима от тъмнолилавките може би дори 1 и утре го пускат а родата вече подгрява телефоните " ало ти ли си?сестра ти сгази една баба на пешеходната,полицая иска 20000 лв да се оправите"...Ама аз нямам сестра -казвам аз. Връзката прекъсва. Бг номер -мтелски прима.

4

ПЛОВДИВ

преди 4 години

Статията е толкова кратка, че на съответства на мащабноста на акцията и нека се пише малко по-описателно, т.е. по-етнически, пак ли става дума за индо-българи и интересно как пак ше се измъкнат поради някаква пробойна в закона и неговото прилагане, все едно затвора не е за хора, а ако човек попадне на хора, може и човек да стане.

3

ай сиктир

преди 4 години

Нещо НАП нЕма ли да се размърдат (бабите по пазарите ги гонят за една връзка магданоз) или когато става дума за едни избиратели си затварят очите.

2

Шенген

преди 4 години

Не,че нещо ама Белгия спешно е прекратила всякъв обмен на данни и трансакции с БГ заради хакването на НАП!

1

питам

преди 4 години

А в другите градове кога ще метнете крадливите роми ,и защо до сега спахте !!