177

д-р Петров

преди 4 години

До Георги Илиев Митевкога скоро се преглежда? Ела пак да те видим, че откакто избяга, все пишеш по форумите.

176

Миро

преди 4 години

Чушки и домати Бойко не яде,той за нищо няма да расте!

175

кукувица Куне-ва

преди 4 години

Кво стана с продукта,Горда стара планина а.

174

Хр,Сталка и Кукувица

преди 4 години

Сега е ГМО,и до 10 годин нема Българи,а-***

173

Waffen SS

преди 4 години

"Производители: До 10 г. няма да има български зеленчуциЛютеницата тази година по-евтина, но с турски домати" То и сега българските зеленчуци са екзотика.Всичко това може да се обобщи с едно изречение.Демократично ,неолиберално ,пазарнано-ориентирано съсипване на една държава, в случая -селското И стопанство

172

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

Преди много години,като ученик бях на бригада в с.Цалапица.Беряхме и подреждахме домати,основно за износ.Тогава видях безкрайни площи с домати с перфектен вкус и аромат.Половината бригада береше на полето,а другата ги подреждаше в чисто нови дървени щайги,които една група "римляни" майсторски ковеше в единият край на селскостопанският двор.На щайгите лепвахме лепенки "Булгарплод експорт",лилава къдрава хартийка по краят и ги подреждахме на палета.След това ги товарехме на тирове за износ

171

Георги Илиев Митев

преди 4 години

СВИНЕТЕ ГИ ТРЪШНА ЧУМА. СКЪПИТЕ ДОМАТИ КАТО ГУМА. ЩЕ СЕ ХРАНИМ ЗАНАПРЕД ИКОНОМИЧНО И ЩЕ ОЦЕЛЯВАМЕ БИОЛОГИЧНО.Автор: Георги Илиев Митев Град София (2019).

170

Waffen SS

преди 4 години

Преди време се заговорих с един немец от бившото ГДР.Той беше посещавал България много пъти през различни години.Та той ми каза,че когато преминали моста при Русе,навлизали в страната с безкрайни полета и градини пълни,с най-вкусните и ароматни домати,ябълки,праскови,дини,които оставили у него незабравимо впечатление.Попитаме къде са сега тези плодове и зеленчуци.Обясних му,че с настъп на демократичните и неолиберални промени,с много желание и ендусиазъм всичко това беше унищожено

169

Росен

преди 4 години

До Анонимен 176 : Искаш да кажеш от СДС ,което разсипа и ликвидира селското стопанство и икономиката на България след 1992 г. ! Най подло - с измислените нарочно ликвидационни съвети ! Сега берем плодовете на измислените "демократи"-ликвидатори !

168

до оня

преди 4 години

до 181Я па тоя мързяло ни било ?! Ми даваха филмче по тв за нашите работници в Англия които берат нарциси по полята но не видях ни един ингилизин що ве , те са много работливи ли ? Цялата черна, пак черна работа в ЕС се върши от източно европейци и "бежанци" и мигранти от където се сетиш , защо не си я вършат те като са много работливи ?!Ти що си мислиш че ни натикаха в ТКЗС-то наречено ЕС да проспериш ти ли ?!

167

ogin

преди 4 години

То вече няма нищо българско,а малкото което има и е останало е много скъпо

166

Мюмюн Саабриали

преди 4 години

Аз нямам пари за лук,в България на лютеницата се чудят...

165

Иг

преди 4 години

Пластмасовите домати на турците са отвратителни,както всичко на юг от Резово!

164

Анонимен

преди 4 години

Споко може да няма храна , но НАП ще дава безплатно бланки за данъчни декларации

163

Много ни мързи

преди 4 години

Никой не иска да работи в СС. В Македония, Гърция и Турция не е така. Ако го нямаше турското малцинство в БГ нямаше никакво земеделие да има. И проблема не е ЕС и конспирациите а простата истина, че не ни се работи в земеделието защото ни мързи и е трудно.

162

Все след 10 години

преди 4 години

От 40години слушам как след 10 г. ще сме само роми и България изчезва.Писна ми да чакам тези роми , верно са мързеливи.А сега и *** ще идват , от утре де , че мигрантите позакъсняха.

161

Присмехулник

преди 4 години

системата е много, много проста. ето:евреите ше ни финансират от банките си, където златото ни е изчезнало, като при ало измама, а евреите от билдерберговата пасмина и масоните на сорос ще доят своите събратя - ромите... за дънци... хахахааааа...пито- платено!

160

Присмехулник

преди 4 години

нема страшно! ше купуваме тиквено семе от гърция, с финансирано от ес селско стопанство, без екология, но със интернет бандаж за нап... и електронните "избори"... урсула обеща!... нема страшно, деца...таковата де...

159

Анонимен

преди 4 години

Земеделието можеше да бъде най-силният промишлен отрасъл с който буквално да просперираме за 10 поколения напред, но плиткоумието народно продиктувано от БКП усоети тази златна възможност. Сега сме Лаайннарииия но дано някога се преобразим отново в България.

158

смях

преди 4 години

БДЖ фалит,всичко фалит Болисов каза всичко е супер