62

ЕЛИ

преди 4 години

ГОСПОДИН ЧЕРВЕН ИЛИ ТЪМНО ЧЕРВЕН КОМУНО-ПОЛИТОЛОГ С ИМЕ КИРЯКОВБЪЛГАРИЯ НЕ Е ПОСЛЕДНА В ЕВРОПА ,ЗАД НАС Е ГРУЗИЯ,МОЛДОВА, АЗЕРБАЙДЖАН,ГОЛЯМАТА ДЪРЖАВА УКРАЙНА И Т. Н. А ТИ СИ Г-Н КИРЯКОВ АНТИ БЪЛГАРИН

61

елза парини

преди 4 години

ганиел не гледай умно купила съм ти немски вибратор двоен с 5 брадавици ще го ползваме и двете в името на щастието

60

истината

преди 4 години

цъфтим и връзваме с големи пенсии и заплати не смогваме да ги преброим цел свет иска да са българи

59

void

преди 4 години

То щото с БСП начело процъфтявахме, нали.. И помня че бяхме сред първите места, и то във всички възможни черни списъци..

58

Без име

преди 4 години

Корупцията е навсякъде в България. Ако дадеш имаш, ако не, умираш. Британците са възпитан народ и не живеят с рушвет, пакети, ували и сие. А нашите чакат телета, чеверметата, прасета, да им напълни хладилника, за да те оправят, било на работа, недвижим имот, земя и сие. Докато там може, но по върховете, а тук всеки те раде, от строителя до политика, и това са хора доктори, ютисти, които дават, за да започнат децата им на държавна. Мога с примери и доказателства, но мафията би те убиа и нападнала

57

нерегистриран

преди 4 години

Те мислят ли за изпаднал българин в беда, та и Тя да мисли за България. То бг депутати мислят за собственият си джоб, от какъв зор Тя ще ви мисли. И ако мисли, мисли за Британия, за българите там. А много качествени бг им работят черната работа и то не през деня, а през нощта от 17 до 5, цяла нощ, бб или цц им пука за младите те, които прокудиха от българия. Само ни показват техните мишки и никакви, 6дипломи,гледат да имт пари за внуци, правнуци, тарикат и... Вие бг в лондон им казват, вие сте х

56

Анонимен

преди 4 години

Мм даа,не е лошо да я поразходят и в трамваите един ден по София,да видиме колко ще издържи и после да ни говори че просперираме...И в Германия и по Света и се смееха на тая!!!...

55

Анонимен

преди 4 години

Тая защо не я поразходят по нощна София например? Да види налягалите по улиците бедни бездомни и какви велможи си разкарват любовниците с тежките джипове по скъпи ресторанти...Има и много др.интересни неща за гледане. Не рози а обувки и камъни да хвърлят по тая дето се търкаля по хот.Шератон...

54

Анонимен

преди 4 години

Ааа,много проспериращи сме. Внасяме чужда продукция на какво ли не и нямаме почти никаква наша продукция...Абсолютен позор да внасят турски домати които не стават за нищо и други храни,консерви и зеленчуци които също не стават за нищо...пълни с нитрати,консерванти и какви ли не др.отрови...Иначе си унищожаваме Природата...застроихме си морето и си караме най скъпите коли в света. И това ако не е просперитет,здраве му кажи!

53

Анонимен

преди 4 години

Тази госпожа ,да взима премиера ни под ръчичка и да го води в Германия ,да повиши още просперитета и. Явно имаме различни разбирания ,що е то просперитет и има ли почва у нас .

52

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен56Не мой човек. Борисов го ИЗБРАХМЕ само първия път и то защото нашето желание да накажем наглеците от БСП+ДПС съвпадна с желанията на Запада. Следващитите пъти, когато Борисов идва на власт, го избра не народа, а същият тоя Запад защото той им е удобна марионетка.И да знаеш, ако Брисов падне от власт, пак ще е по желание на ЗАПАДА ще е защото са намерили някой по-удобен. Вече има знаци за това. Но за нас няма да към добро! Ние сме в ЦУНГЦВАНГ .Понял?

51

Анонимен

преди 4 години

Избираме червените и повтаряме просперитета от- 1996г- минимална заплата 2 760лв, на 1 декември 1998г- тя вече е 61 000лв- само за две години .Избираме червените и невероятните успехи от ония години се повтарят.

50

Анонимен

преди 4 години

Какво ви е виновен Борисов?Избрахтели го, избрахте го, сега го разпъвате на кръст.Винаги е хубаво да има критика, но първо погледнете себе си и тогава коментирайте.Той ли е виновен че хората карат с 200км, ще кажеш че са на рали Дакар, той ли е виновен че не се уважаваме взаимно, сигурно той пак е виновен че вашия работодател ви гърчи като роб и вие си траете.

49

Анонимен

преди 4 години

С герб начело - гарантирано последни !

48

Киро

преди 4 години

Най-бързо изчезващата нация на планетата е просперираща?Сериозно?2050 ще сме под 2.5 милиона.Това беше. Няма връщане назад.След 100 години няма да има български етнос и България. Без война.Всяка седмица едно българско село се обезлюдява напълно. Политиците ни, с техните кохорти от преторианци и бронирани джипове, успяха да убият един народ. И то този който яздят.

47

Анонимен

преди 4 години

И ПАК ВИ КАЗВАМ СПАСЕНИЕТО НИ Е ЕВРАЗИЯ Я ВИЖ В КИРГИСТАН- 18 ДОЛАРА НА МЕСЕЦ ЗА АДМИНИСТРАТИВНА РАБОТА, ГРУЗИЯ-МИН ЗАПЛАТА НА ДЪРЖАВНА РАБОТА 48 ДОЛАРА НА МЕСЕЦ, БАНГЛАДЕШ- 19 ДОЛАРА НА МЕСЕЦ- Е ТЕ ТАМ БОГАТА ЕВРОПА НЯМА ДА НИ ПОТИСКА.

46

Анонимен

преди 4 години

ВСИЧКИ СТЕ ПРАВИ- ПОСЛЕДНА В ЕВРОПА ПО ДОХОДИ, ЗАТОВА СМЕНЯМЕ ЛЕВА С РУБЛИ И СТАВАМЕ ДВА ПЪТИ ПО БОГАТИ И ТЕ ТОГАВА КЪФ ПРОСПЕРИТЕТ- В РУСИЯ И КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ МИН ЗАПЛАТА ОКОЛО 280ЛВ, А В БОГАТА ЕВРОПА МИН ЗАПЛАТА ЗАПОЧВА ОТ НАД 1000/1500 ЕВРО- ЗАЩО ДА СЕ ПОТИСКАМЕ, Я БЪРЗО В ЕВРАЗИЯ.

45

Анонимен

преди 4 години

Ми питайте ги ве нашите така наречени управляващи-Що сме все последни в Европа ? Югорепубликите водиха кървави войни около пет години спряха оправиха се а ние без войни все последни що ве ? Няма ли кой да и каже на *** /извинявам се ако съм объркал името/ че няма съюз в който сме били да не се е разпаднал, няма такъв разпадали сме и империи на ред е и ЕС и НАТО, стой да гледай !!!

44

Ю кортес

преди 4 години

Нормално е да е последна,нали е най русофилска

43

К..уранов СМГто

преди 4 години

Добре,че на делото за СУДЖУЦИТЕ съдията не беше ГЕПИХ. Щото и суджуци нямаше да има за народа. Така като стана с АПАРТАМЕНТИТЕ(Цвъчко-имотен брокер) и СМГ(училище за деца на политици).Взеха ви апартаментите.Взеха ви престижните училища.Обаче, СУДЖУЦИТЕ НЕ УСПЯХА ДА ВИ ГИ ВЗЕМАТ.Е, на това му викам аз ПРОСПЕРИТЕТ.