44

Марк Твен

преди 4 години

"Лъжата има 4 категории:1.малка лъжа 2.голяма лъжа 3.огромна лъжа 4.СТАТИСТИКА"!

43

мишо бирочето

преди 4 години

престъпленияната намаляха, според ботолинка вон дер лайден сме просперитет на макс, според царя слънце сме цъфнали и вързали а младите хора не спират да се изнасят. във варна, бургас и други големи градове през зимата почти нема млади хора.

42

Анонимен

преди 4 години

Какво му става на смелчагата Борисов ?Помолиха го да спре един компрометиращ запис в Брюксел, не пусна журналисти на среща със СДСенцето, сега отвинти микрофоните на срещата с Урсула фон дер Лайен Медиите го направиха някога герой, а сега да не би да си тръгва ?Голямо криене. Хайде медиите да сключат пакт, че няма да го питат нищо и да се покаже, че без Слънце я закъсахме.))))

41

Анонимен

преди 4 години

Умирам си от смях когато има такива твърдения.Аз на кака Кина ли да вярвам ,че е девствена или на *** си?

40

Един НАИВНИК

преди 4 години

ЛЪЖЕТЕ ! ................................................................................................................

39

Анонимен

преди 4 години

До 40 ами такива са никога не разкиват тия който повреждат автомобили ,крадат и тнт

38

Абе

преди 4 години

Ей сега ще повярваме на стъкмистиката, а не на това, което всеки ден ни залива като помия от новините и което подробно показва колко точно "намалява" престъпността у нас.

37

ФАКТИ

преди 4 години

Намаляват друг път! Като ми напукаха гумите на колата и подадох заявление в районното полицейско управление в 01.20 часа съм попълвал документите ми казаха чакай обаждане от кварталния. Месец и половина по-късно още го чакам и това при условие че съм им казал че има две видеокамери със записи където е паркирана колата и престъпника на тях се вижда.

36

Анонимен

преди 4 години

Истина е,че престъпленията намаляха много.Много *** се изнесоха по чужбина, както и заради фактът,че намалява броят на младежите, които са основен криминален контингент.

35

Анонимен

преди 4 години

Липсва ред,сигурност и справедливост.Царува безхаберие,бездарност,нехайност и безотговорност!Просто всичко в БГ е с краката нагоре.После..,Абе, Що българите най-много ненавиждат собствените си политици,А?

34

Анонимен

преди 4 години

Намаляват според стакмистиката, просто не се регистрират!

33

шопендар

преди 4 години

те по тиливизора казват че и доходите на народа са се покачили,ама народа не вярва,вярва само на това което вижда в магазина и на масата у дома.

32

Анонимен

преди 4 години

Престъпленията намалявали - това някакъв виц ли е?

31

110

преди 4 години

В България все пак населението намалява с 5-6 процента годишно, чисто математически следва и намаляване на престъпността, БВП, вредните емисии, вносът и потреблението на стоки и пр. В държава със затихващи функции всичко намалява като обща стойност.

30

Анонимен

преди 4 години

Намаляват престъпленията ,ама някой друг път. По скоро ,намалява разкриваемостта и никакви показни акции на Прокуратурата не могат да замажат фактите , а те са ,че се занимават само с кокошкарски или нагласени истории , а казусите на обикновенните хора просто ги пращат в десета глуха и хич не им се занимава.

29

6-jr

преди 4 години

До анализаторите - не престъпленията, намаляват главоломно хората на тази територия, което е фактор да намаляват и престъпленията. За напред все така ще бъде 50 000 млади хора зад граница - 5 % по-малко престъпления. Това в МВР могат да си го заложат в докладите за близките години до окончатеблното закриване на България, когато няма да има никакви престъпления на територията.

28

Агент Гибс

преди 4 години

Намаляват колкото намалява корупцията и разкриваемостта!!!

27

Некъф

преди 4 години

Намаляват дребните кражби със 40%, а се увеличиха убийствата със 30%!Голямо намалвване на престъпността.

26

Анонимен

преди 4 години

Броят на престъпленията може и да намалява, поради намаляване броя на населението, но за сметка на това тия престъпления стават все по нагли, безочливи и брутални. Никак не е за радост и тупане в гърдите. Хората вече съвсем очевадно демонстрират чувство за безнаказаност и недосегаемост.

25

Анонимен

преди 4 години

няма осъдени, и аз искам да извърша данъчни престъпления като завряния ни зет, репресиран заради желанието му за интимни контакти със студентки, но за мен няма да има прошка, а за него ще има има, че ще ревне, че пак е репресиран!