23

Додо

преди 4 години

Джако беше легенда, която има смелостта, честта и доблестта да се опълчи на (ония). Не му простиха! Светла му памет и мир на душата му! Амин!

22

гп

преди 4 години

Бях заклет фен на Майкъл, но наистина трябва да признаете, че не може възрастен мъж да кани малки момченца в спалнята си и това да е нормално. Дори да смятате, че не е педофил, той самия казва, че момчетата са спали в спалнята му, на леглото, той им е носил топъл шоколад и е спал на земята, а това да споделиш леглото си с някой е най-голямата форма на любов... така...според вас фенове, това нормално ли е? и то това е най-малкото. Мнението ми се промени...не знам точно какво е правил,но..не е ок

21

ХомосексуаленПедофил

преди 4 години

Знаете ли каква е разликата между Армстронг и чичо ви Джако? Едния е ходил по луната, а другия с малки момченца...

20

Шнорхел

преди 4 години

Дори и на смъртта си беше номер 1 , срина цялата мрежа!

19

Анонимен

преди 4 години

джако остава завинаги номер 1

18

АнонимеН

преди 4 години

АКЪЛА НА СКОПЕНИЯ МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН Е БИЛ НА 10 ГОДИШЕН, НО МАЛКО 10 ГОДИШНИ ИМАТ ТОЛКОВА ШАВЛИВИ РЪЦЕ КАТО НЕГО!!!ИЗПИТВАЛ Е ОТВРАЩЕНИЕ ОТ МАЛКИ МОМИЧЕНЦА НО Е ОБОЖАВАЛ ДА СИ ЛЯГА С МАЛКИ МОМЧЕНЦА И ДА СЕ ОПИПВАТ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО :D

17

до 5

преди 4 години

Евреиските му гоподари от звукозаписните компании се отърваха от него. В тези компании преди да подпишеш контракт те питат дали се отричаш от Исус и дали приемам Луцифер за Бог.---------------Все повече се убеждавам в това. И ти изписват името с триъгълни букви и с триъгълни знаци!! За пример Кристиан Костов, колкото и нелеп пример да е, защото за разлика от легендата Майкъл е АДСКИ бездарен! Но вижте го на какъв плазмодий прилича сега!!!!!

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимно 1Ти също!

15

Анонимен

преди 4 години

Кой каквото иска да говори,той просто ЛЕГЕНДА!

14

Анонимен

преди 4 години

Интересно ми е само до кога броите рождените дни на вече неживите личности. '' Днес щеше да навърши 61''.' '' Днес щеше да навърши 89''.' '' Днес щеше да навърши 134''. Кога спира това отбелязване?

13

Анонимен

преди 4 години

Джакото беше душевно и психически стабилен,но беше замръзнал емоционално в детсвото си по някаква причина.На партитата гостите му са си играели на детски игри,а са очаквали игри за възрастни,и са си ходили много разочаровани.Дарил е много пари през живота си,изучил е много деца.Дали е бил полово активен незнам,но никога приживе не е показвал сексуални наклонности от какъвто и да е вид.

12

Стар

преди 4 години

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI !!! Беше на покрива на света! Деца,деца!!!!

11

Анонимен

преди 4 години

Този е пълна противоположност на Макрон. Крайностите не са хубаво нещо

10

Wacko Jacko

преди 4 години

За "любовта" на Джако към децата има направен цял филм: "Leaving Neverland". Родителите сами са водили момченцата при Майкъл Джексън срещу бижута, коли, скъпи екскурзии и обещания за кариера на децата.

9

Анонимен

преди 4 години

До 8Ти си много болен човек...

8

Анонимен

преди 4 години

Абе трагична фигура в края на краищата.

7

АнонимеН

преди 4 години

БАЩАТА НА МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН ГОДИНА СЛЕД СМЪРТТА МУ ОБЯВИ, ЧЕ ГО Е СКОПИЛ С ХИМИЧЕСКА ИНЖЕКЦИЯ ЗА ДА НЕ СИ ИЗГУБИ ГЛАСА ПРИ ПУБЕРТЕТА ! ТЪЙ , ЧЕ КАКЪВ ТОЧНО ПЕДОФИЛ Е БИЛ Е ТРУДНО ДА СЕ КАЖЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ МЕЖДУ КРАКАТА СИ Е ИМАЛ ОРГАНИ НА 10 ГОДИШЕН

6

Анонимен

преди 4 години

кво го величаете тоя педофил?Да ,имаше хубави песни,танцуваше уникално сма след 1990-та почна да ходи с антуража на детската градина.Личният му доктор му бие кондка доза лекарство което се ползва за предизвикване на изкуствена кома ама Джексън го ползвал от години за приспивателно.Очевидно,че нещо не е бил съвсем наред.Може ли човек да има 600 милиона долара а 10 год по-късно да няма пари за погребението си и всичко което притежава да е на кредит?

5

Анонимен

преди 4 години

Евреиските му гоподари от звукозаписните компании се отърваха от него. В тези компании преди да подпишеш контракт те питат дали се отричаш от Исус и дали приемам Луцифер за Бог.

4

АнонимеН

преди 4 години

НЯМАШЕ КАК ДА ДОЖИВЕЕ ДО ТАЗИ ВЪЗРАСТ!!!ОБЯВИХА, ЧЕ СИ Е ПРЕДИЗВИКАЛ ИЗКУСТВЕНО ВИТИЛИГО ЗА ДА СТАНЕ БЯЛ!!!ОБАЧЕ ПРОБЛЕМА С ВИТИЛИГОТО Е, ЧЕ УДРЯ В ИМУННАТА СИСТЕМА ТОВА Е ЦЕНАТА!БИЛ Е С ПО-СЛАБА ИМУННА СИСТЕМА И ОТ БОЛЕН ОТ СПИН!!!ТЪЙ, ЧЕ ГЛУПОСТТА МУ ДА СТАНЕ БЯЛ ГО УБИ !